Magnifice Senioare mari,mijlocii si mici (88)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

cand am realizat ca ne-a fost furata masina...am sunat la 112...si nu a raspuns nimeni...cred ca 10 minute am incercat in continuu...si suna in gol...fara sa raspunda cineva.

in fine...cu ajutorul propriearului vilei la care am stat-acesta fiind roamn,am ajuns la sectia de Politie sa facem reclamatia...am asteptat aproape 3 ore sa vina un interpret-colaborator al Politie...un mshulica de 80 si ceva de ani...de abia mergea si vorbea...si ne-a spus...ca in mod normal...Politia trimitea oo masina dupa el la nevoie...da acum nu a fost ceva prea grav sau important.
au dat masina in urmarire...au inregistrat plangerea noastra...ne-au dat o copie si noua...si ne-au zis sa sunam peste 1 luna sa aflam cum mai merg cercetarile.
aceeasi lipsa de interes pe care o manifesta si Politia din Ro cand e vorba de o problema a unor turisti straini!!!!

am fost si la Consulat...in ideea ca poate daca suna cei de la Consulat la Politie...se ocupa aia mai cu spor de cazul nostru.
draci baltzati...Consulu ne-a primit ceremonios...si a inceput sa ne descoasa...iar in final ne-a scos de vina pe noi....ca cine ne-a pus sa ne luam asa masina frumoasa...si neagra si cu piele...si cu geamuri fumurii...si cu atatea optiuni pe ea...ca aia era masina pe care scria direct....DE FURAT!!!
asa ca...no comment!!!

in fine....noi sa fim sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

ufffffffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

naspa si inca nu sti nimic de masina? cand ai fost aici?

buburneak

Mergi la inceput

vinerea trecuta ne-am intors...si am stat 17 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

imi pare rau de masina voastra sper sa o gasiti...

acuma va lasa ca am multa treaba la calc si maine la ora 7 is in priza iarasi
dupa masa ar trebui sa merg la cump ca e casa goala
va pup si noapte buna

buburneak

Mergi la inceput

noapte buna si tie, alinuta!

Mergi la inceput

somnic usor alina

Doamneeeeeeeeeeeeeeeeeee.....astia-s reali???
e unu la Povestiri adevarate...ca e foarte suparat...ca si-a facut operatie de marire de penis...a ajuns la 27 de cm...si cica i-a fost gresita operatia...ii sta ridicat stindardu in permanenta.

Mergi la inceput

sami, sunt reali, dar nu normali

Mergi la inceput

hai ca e randul unei patzachine-pitzipoanca
...asta nush ce dreaq vrea!!!

Mergi la inceput

vad.......... nu vezi ca e si peltica, sau ce!...

Mergi la inceput