Magnifice Senioare mari,mijlocii si mici (88)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
luminita42 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui galliciana ceva interesant: http://www.petitchef.ro/retete/antreuri/rulouri-festive-fid-729906?in=nl_daily&utm_source=daily_menu&utm_medium=email&utm_campaign=Menu_email&utm_content=title http://www.petitchef.ro/retete/desert/tort-de-piscoturi-cu-crema-de-coacaze-fid-722989?in=nl_daily&utm_source=daily_menu&utm_medium=email&utm_campaign=Menu_email&utm_content=title sper sa va placa! ![]() ASPIRANTA PANA IN MADUVA OASELOR! astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
Fataaaaaa Gali, piei cu ispitele d'aci.
mancai 4 biscuiti adica 280 kcal pe la 9.00
mai bagai un sandwich de vreo 300 kcal pe la 11.30
pana acu am 580 de kcal!!!
Mai am dreptul la vreo 700 kcal pana diseara!
pai daca bag o felie din tortul ala (are 400 de cal precis/pe 100g!), e clar ca nu mai am dreptul la o cina serioasa :-(((((((((((((((
Treci fata la slabit ca vine vara!!
![](olala.gif)
![](floare.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
galliciana spune:
citat din mesajul lui luminita42 Daaaa, sarumana, eu doresc modificare! ![]() |
ok,baby, just a moment,plizzzzzzzzzzzzzz!
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Mona40 spune:
Fete, daca nu ma baga nimeni inseama ca m-am certat cu Tarzan
al meu...o consolare ...ceva...eu ma mut la "Hand made"...si gata
Ma fac cusatoreasa
luminita42 spune:
citat din mesajul lui Mona40 Fete, daca nu ma baga nimeni inseama ca m-am certat cu Tarzan al meu...o consolare ...ceva...eu ma mut la "Hand made"...si gata ![]() Ma fac cusatoreasa ![]() Mona ![]() zuza ![]() |
Monaaaaaa
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
luminita42 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui galliciana
ok,baby, just a moment,plizzzzzzzzzzzzzz! ![]() ![]() ![]() ASPIRANTA PANA IN MADUVA OASELOR! astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
fataaaaaa, pusesi ziua de nastere a "cuinelui" cu marou si fata cu galben pai!!!!!!!!
Fuse glumaaaaa cu cainele , bre, nu-l pune!.. ca altfel trebuie sa pun si papagalul ca se supara! asa ca strege de tot cainele! pup!
![](floare.gif)