Magnifice Senioare mari,mijlocii si mici (88)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Neatza

Dati si la mine o cafea ca am nevoie... am o zi foarte aglomerata la job... se cunoaste ca am lipsit...

amy felicitari pentru cele 2 floricele! Ti-am zis eu ca o sa ai ce sa transferi? Vezi ca s-au divizat in continuare?

va pup dulce pe toate...

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

la mine a fost prima luna. am mai luat si altadata, cate o pastila dar a mers rau, endometru micsorat mult, si foliculi pricajiti, la doua pastile a fost endometru de 6mm si folicul de 32mm in z.12.
amy, ne gandim la tine, speram sa reusesti
mirela, ai ocazia sa te vezi "in 9 luni"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

simo sa dea DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CODRA74 spune:

neatza fetelor!hop si eu la apel...nu la miscare ca am lenea in vizita si vreau sa fiu ospitaliera
deocamdata sunt inca la cafea
prasnel...mersi de cafelutza
pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Coccollinaaaa
Hai spune drept: ti-a fost tare dor de mine!!!!!

Stiam eu!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CODRA74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellyshor

Coccollinaaaa
Hai spune drept: ti-a fost tare dor de mine!!!!!

Stiam eu!

Babyboom...vino la mami...acum

da dar nu mai spune la nimeni...ssshhhhtttt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Gagici,
va miscati bine pe aici!

eu m-am sculat devreme, dar nu am facut nimic pana acum! mi-am pus scaune in gradinita si am stat la soare, in halat si pijama si cu ochelari UV ! mi-am baut cafeaua si am reflectat la ..nimic. Am de calcat camasile lui berbantul, de spalat si de muncit la computer dar , nu stiu cum sa fac sa mut totul in gradina..

Amy bravo pentru embrionashi!

Pup fetele toate!

Mergi la inceput

Acu' sa fac o discutie despre closty poate ajuta , poate nu, dar eu tot vorbesc, ca sa fim in trendul de aspirante

Pentru fetele care incercati stimulari cu clostibegyt (nume echivalente ovamit, clomid, clomiphene...):
sa mai intrebati fetelor doftoroiu (daca deja nu ati discutat) de ovule care ingroasa endometru si contracareaza efectul lui closty (de exemplu Ovestin, care contine estriol 0,5 mg)
Si eu aveam endo prost de la clostylbegyt dar, ultima oara, in noiembrie, cu ovestin (2/zi) + vitamina E (2/zi) am reusit sa am endo bun (9,2mm)in ziua ovulatiei. Fara ovestin nu ar fi crescut mai mult de 6,4 mm, in cazul meu.
Un alt efect negativ al clostilbegytului este ca "usca"! adica nu mai aveam glera cervicala, mare inconvenient pt. contactul sexual la domiciliu. La inseminare asta nu conteaza, dar daca incerci natural, closty se cam pune de-a curmezisul. Si asta cam tot cu ovestin s-a rezolvat la mine.

Sper sa fie de folos, daca nu pentru noi, pentru cine mai citeste

PS. daca foliculii cresc mai mult (>25 mm)si nu se "sparg", poate injectia cu pregnyl, la recomandarea doctorului ar fi o solutie. potrivita...

Mergi la inceput

La multi ani fericiti Brunadria!

Sa ai parte de copii frumos si sanatosi, de toata dragostea sotului si a familiei si multe realizari in profesie!

Uite si un buchet de la mine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

galli la ora 8:30 tre sa fiu la clinica si la 9 incepe procedura

Mirelutzo, parca la medlife faci histeroscopia?..Pai acolo cam asa este procedura, fara anestezii grele pentru HSG si histeroscopie. Eu, chiar sa am de ales, as opta pentru anestezia locala, exact pentru motivele pe care ti le-au zis medicii de acolo. oricum ei se vor misca cu atentie si tu ai ocazia sa te rastesti la ei, daca nu-ti place ceva. O sa fie bine!

Hai ca ma duc la trebi!

Mergi la inceput