Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 111

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coca1978 spune:

Nu mai sunt paciente ale dr. TUTUNARU aici de nu se mai vorbeste nimic? Voiam sa stiu daca a inceput cumva sa faca laparoscopii din nou in spital .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

Salutare
Stie cineva daca dr T este maine la cabinet?
Sper sa-mi raspundeti, cu toate ca suntem in week-end, maine dimineata plec spre Bucuresti.
Haideti dragi tutunarese, astept un raspuns de la voi, poate stie careva raspunsul...m-ar ajuta tare mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

In principiu , ar trebui sa fie . Dar ceva concret afli numai daca ii dai un mesaj sau il suni .
Aici vad ca intra f rar fetele , si poate nu primesti un raspuns in timp util . Ca sa nu faci drumul degeaba , ca poate e plecat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Salut tutunareselor!
Eu "am dat"peste numele Tutunaru tot cautand pe net informatii despre avorturile spontane si cauzele lor ( nenumarate). Eu am la activ doua sarcini oprite in evolutie la 7-8 saptamani si as dori sa stiu daca dl. dr. Tutunaru se ocupa si de cazuri ca al meu, sau doar de cazuri de infertilitate?
Am mai consultat doi medici, am facut ce analize mi-au dat dansii, dar mi-e teama sa mai raman insarcinata, gandidu-ma ca poate am vreo afectiune ( ex.trombofilie, vreo mutatie genetica...) de care nu stiu.
Si daca pot apela la dr. Tutunaru, imi puteti spune si cam in cat timp obtin o programare?
Multumesc.

Mergi la inceput

Sara , pentru problemele astea exista Tutunaru :) ! Mergi cu incredere ca te rezolva !!

Mergi la inceput

Cat despre programare.....il poti suna si personal sa-l intrebi , si te cheama eventual a doua zi , sau cand poti tu .
Te poti duce si direct la cabinet , ca nu refuza pe nimeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tipadepenet spune:

Buna ziua,

Este prima mea interventie pe acest forum, desi am citit destul de multe.
Da, sunt si eu una dintre femeile care inca nu si-au vazut visul cu ochii, acela de a avea un bebe.
Am 29 ani si nicio sarcina pana la varsta asta. Initial m-am protejat, acum am realizat ca nu aveam de ce oricum.
De 2 ani sunt casatorita si nu merge nimic. Nu am ciclu regulat decat daca este indus cu Duphaston. Am facut 2 luni de stimulare, prima luna cu Clostilbegyt, nu a raspuns f bine, apoi am facut stimulare cu niste injectii (acum realizez ca am un lapsus enorm) si a crescut bine ovulul, l-am spart cu Ovitrelle dar nu s-a intamplat nimic nici in luna aia.
Mi s-a recomandat o histero insa doctorita la care ma duceam era la CF2 (in Bucuresti) si era fix perioada scandalului cu diferite infectii luate din spitalul ala si am cam renuntat.
Acum am ramas fara medic si m-as indrepta catre dr. Tutunaru daca spuneti ca are rezultate bune.
Pentru ca psihic nu ma simt bine, sunt trista, nu-mi mai convine nimic, am atatea colege care au ramas insarcinate si desi ma bucur pentru ele pentru mine sunt foarte trista.
Asadar, sper sa Doamne Doamne sa isi intoarca fata si spre mine si sa0mi ofere acest dar superb. Asa va doresc si voua, celor care sunteti pe acelasi drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa101 spune:

Buna ziua viitoare mamici, vreau sa va spun ca sunteti pe maini bune, este un doctor deosebit, profesionist, am nascut cu dansul anul trecut in martie, dupa o experienta destul de dureroasa la primul copil nascut la Sp.Cantacuzino poate ati citit povestea mea, iar acum 2 sapt a operat-o pe mama mea de cancer la colul uterin. Am vb. cu dansul si stiu ca este plecat din tara nu stiu pt cat timp asa ca mai bine sunati inainte sa faceti un drum gravidutelor. Va pupik, nastere usoara si copii sanatosi si frumosi. Multa sanatate
Apropo, daca aveti nevoie de solisti sau formatie pentru botez, nunta, petreceri, aniversari - va rog contactati-ma sau vedeti aici:
www.petricaciobanu.ro
www.formatiabuchet.ro
http://alexandraciobanu76.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

De luni e la cabinet, am vorbit eu astazi cu asistenta.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandyprs spune:

Tipadepenet mergi cu incredere la Dl Tutunaru si eu am fost o pacienta de-a dansului si ...tot respectul acum a o minune de fetita .

Mergi la inceput