Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 111

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Machusica multumesc din suflet, nu-mi vine sa cred ca a sosit si vremea mea! Iti doresc sa-i faci Bogdanelului o surioara imediat ce va apucati de "program!!!

Fetele care ati facut clexane in sarcina, Tutu v-a recomandat sa luati biomarin plus din sapt 12? Am citit pe el si scrie ca "Uleiul de peste in cantitati mari trebuie administrat la pacientii cu tratament anticoagulant sub supraveghere medicala"...

Mersic,

Felix 5+

mutatie A1298C homozigota

If you smile,through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow, you'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying, smile, what's the use of crying?
You'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinalina spune:

BUNA FETELOR.Am revenit cu vesti bune pe aceasta tema.Am 2 liniute si sunt foarte bucuroasa.Vineri o sa merg la d-nul dr Tutunaru sa imi spuna ca este bine.Inainte de a ma instala la alta tema, vreau sa va spun tot ce mi s-a intamplat poate ca sa va ajut si sa va incurajez si pe voi, asa cum si eu am cautat incurajare la voi prima data cand am intrat pe acest forum.
Am facut laparoscopie in 14 decembrie 2009 la d-nul dr Tutunaru si mi-a descoperit urata de endometrioza - de care nu stiam nimic.Am facut 3 injectii cu diphereline, incepand cu 2 ian si ultima in 28 februarie 2010. bufeuri, ameteli si dureri de cap dupa a doua injectie, la ultima chiar insuportabile.
Dupa diphereline am tinut o luna de regim alimentar - regimul amely- dar fara carne, lactate, fara peste - nu stiu daca a ajutat, apoi am inceput sa mananc carne doar de pui (si in prezent)si peste.in paralel luam acid folic si vitamina e
pe 20 mai 2010 mi-a venit menstra, apoi am asteptat pana in ziua 10 cand am inceput sa prestez. in perioada de ovulatie ovarele mi-au intepat foarte tare, adica dupa diphereline ovulatia este puternica.
in fine, pe data de 18 iunie 2010 am facut un test si mi-a iesit o a doua liniuta cam timida si palida.
sper ca nu v-am plictisit.va pup si va doresc 2 lniute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Felixule, eu de fel stau cu ochii pe vesti, dar ce-mi vad ochii?????
Pai ce dans din buric si ce agitate merita vestea asta!!!
Felicitari din tot sufletul.
Magditule, nu-ti face planuri de concedii si petreceri, ca se pare ca randul tau vine curand. Foarte curand!

18+ cu viitoarea scorpioanca Maia
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Rala A fost o surpriza placuta ca am reusit din prima. Felicitari pentru caruciorul roz si numele superb!

Marinalina, felicitari, sarcina usoara!

Felix 6 fix

mutatie A1298C homozigota

If you smile,through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow, you'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying, smile, what's the use of crying?
You'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nata_lie spune:

Felicitari fetelor cu 2 liniute.
Marinalina...asta da poveste...cum sa ne plictisesti??sper sa am si eu eu reusita ca in cazul tau, pentru ca experienta seamana...eu tocmai m-am operat de o saptamana, astept sa-mi vina CM ca sa incept tratamentul cu diphereline (3 fiole), oricum 6 luni trebuie sa ma inarmez cu rabdare, pentru ca oricum alta solutie nu exista. Povestile voastre ne ajuta pe noi, fetele aspirante la bb, sa nu ne pierdemm niciodata speranta! Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinalina spune:

nata_lie:eu am pierdut o sarcina in 2007 - oprita in evolutie la 8 saptamani si am tot mers pe la doctorii din Constanta si imi spuneau ca sunt bine.in 2009 in toamna la indemnul nasei am ajuns la dnul Dr Tutunaru pt ziceam eu desfundare de trompe si mi-a gasit o minunata de endometrioza adevarat nu foarte grava.eram disperata, dar stiam pentru prima data ca stiu ce am de facut si m-am mai linistit.pot spune ca tratamentul asta prelung cu diphereline desi m-a pus pe tusa m-a linistit, desi eram speriata ca stiam ca endo poate reveni. era pentru mine ceva contra cronometru dupa injectii.Dar am reusit ceea ce va doresc si voua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ei da! asa da!

Felix si Tamy - YUPI!!!
Felicitari!

va doresc sa aveti nishte sarcini de vis, ushoare ca fulgul, presarate numai si numai cu zambete. va doresc nashteri ushoasi si la termen si nishte bebelushi perfect.....asa cum meritata nishte mamici perfecte

marinalina - felicitari pt liniute iti doresc o sarcina ushoara si un bebe sanatos la termen

nata-lie - hmmmm. ia presteaza tu la greu in timp ce ashtepti cm-ul ca sa faci diphe. ca poate cine stie...cunosc eu un caz

machus - cum ne scot fetele astea din barlog
pup Bogdanelul

magdita - puiule, asa cum s-a votat deja te ashteptam pe tine cu cele doua liniute si punem de o intalnire. eu cu Machus ne uitam cum aleraga piticii si voi sa va etalati burticile. ai grija ca trebuie sa facem intalnirea pana nashte Rala. clar?!
cu putin noroc eu imi fac sperante ca ne intalnim in parc(a se citi ca asta inseamna pana prin august asa, ca sa avem vreme buna)

pup toate tutunarele mai vechi sau mai noi

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Multumesc pt urari!
Eu salivez de mult timp dupa o intalnire, asa ca, Magditule, te asteptam!

11+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Felicitari noilor gravidute !!
Sa aveti sarcini usoare si bebei frumosi si sanatosi !

Am mai pus si eu cateva poze noi cu bebele meu
Nu-mi vine sa cred ce repede creste !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Aris o si un pentru tine. Si eu m-as incumeta sa vin pana la Bucuresti ca sa vad burticile noi si prietene de suflet. Stau cu ochii pe voi. Va pup cu drag!!!!

Mergi la inceput