Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(46)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariaandreai spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13
Inca o chestie mai sensibila..voi cum intentionati sa educati bebeii in ale religiei?Adica..sa ma explic, o sa ii invatati rugaciuni si o sa spuneti seara rugaciunile cu ei?O sa ii duceti la biserica duminica? Stiu ca la ortodoxi se si duc copii pt impartasit la sf slujbei, voi ii veti duce? Eu una as vrea sa o invat in religia catolica, asa am crescut si mi-ar fi mai usor sa o educ..si as vrea sa o invat cu rugaciunea de seara aasa, ca am vazut si la soramea ce frumos isi spun cei 4 copii rugaciunile seara..Dar sunt o marer mare puturoasa, ca nici pe ale mele nu le mai fac de ceva vreme Voi ce spuneti?

Eu nu vreau sa ii impun nimic. De altfel nici eu nu tin la religie in mod special. Adica cred in Dumnezeu, dar nu si in biserica. Motiv pentru care rugaciuni ii spun in fiecare seara, si o sa ii spun si cand va pricepe si daca va dori le va spune si ea, daca nu, nu. La biserica o voi duce de sarbatori cand va fi mai maricica si daca ea va dori, vom merge si duminica, altfel nu (mie, cand eram copil, imi placea tare la biserica pentru ca puteam canta din toti rarunchii si lumea imi zambea - eu fiind afoana raub). Oricum, atunci cand va creste suficient cat sa inteleaga, vreau sa ii explic despre toate religiile si nu sa ii impun eu una anume (desi primul pas l-am facut, cu botezul )

Maria si Miruna(11.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Fac capitol nou!

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu

Mama, ideal de femie, fermecator si venerat!
(Lev Nicolaevici Tolstoi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

Cap 47

Simina

va

Mamici de fulgusori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura - andreea spune:

Guten Tag! Bine v-am regasit, v-am tot alergat sa va ajung si abia acum reusesc si eu sa scriu, sper cat mai mault.

O sa raspund si eu la ce s-a discutat, alatoriu, sa vedem ce-mi aduc aminte.
Deci, azi tb sa avem vaccinul insa pediatra este bolnava asa ca mergem joi.
Lili, Coque, am gasit puiul, de doua zile ma "screm" (excuse my French) sa va zic. Deci ala este, osenescul, se gaseste la Auchan, costa 15 RON kg (eu inca nu prea stiu bine cu ronii astia, 150 mii vechi), nu scrie ca ar fi bio, arata f bine, testul sunt oasele (unde l-am gasit, erau poze in detaliu) si consistenta carnii. Acu, pt Ro este scump si nu inteleg de ce,aici puiul bio costa 11 euro kg-ul insa nu se compara veniturile evident. Apropos de oulele imbogatite cu seleniu organic, nu sunt bio din ce am citit eu iar faza cu organic este tipic gaselnita. "Smecheria" lui bio asta este tocmai adaosurile ne-neturale la orice.

Multumesc tare, tare mult pt comentariile la pozici, Ramonik, Diana, Laurici, Lumi - daca am omis pe cineva revin

Limbi straine - doua lucruri am de zis: Adriana, copilul tau iti va multumi mai tarziu ca l-ai incurajat sa invete o a doua limba ca si limba materna si mai ales ungureste (stiai ca este considerata una dintre cele mei grele limbi din lume?); Maria, imi permit sa te intreb, franceza este limba ta materna sau romana? Sfatul meu (daca-mi permiti) este sa-i vb in prima ta limba indiferent care este aia. La un copil asta este baza, crede-ma pe cuvant!

Eu propusesem mai demult sa discutam un pic pe bucati diversificarea asta, adica sa vedem logica(cat se poate) din spatele tuturor sfaturilor in ceea ce priveste lista de alimente pe categorii etc. Inca nu s-a bagat nimeni sa raspunda sau doar putin. Parerea mea neavizata ar fi ca scheme putem gasi nenumarate, important este pctul de plecare si baza acestor scheme. Apropos de asta, mai am un pic si termin si eu de tradus schema din carte, o postez si va spun si parerea mea.

Lavi, vezi ca eu nu pot fara cafiaua ta zilnica, in primul rand iar faza aia cu culcatul la 12 este un progres (ziceai ca inainte se culca la 3) spre culcatul la o ora normala. Mai ai putintica rabdare

Ma opresc aici, mai am multe de spus insa revin mai pe seara. Dianapromit

peseu: Krelia, in sfarsit mi-am amintit de unde te stiu si anume, iti aduci aminte de anul ala de pregatiri pt nunta cea mare si de miresici? Eu aveam acelasi nick insa locuiam in Canada pe vremea aia.

Va pupicesc si va urez seara frumoasa!
scuzati greselile si cuvintele inversate, sunt pe fuga

poze

Mergi la inceput