Gata, m-am hotatat! Vreau sa introduc aceasta leguma cat mai des, cel putin in alimentatia mea(cu restul membrilor familiei nu prea am succes).
O leguma mai exotica prin partile noastre...Cum sa o gatesc sa fie cat mai gustoasa si in acelasi timp sa-si pastreze cat mai multe din proprietati?
Eu nu mananc,nu sunt fan "verzituri",dar copilului ii dau si mananca foarte bine,atat brocoli,cat si spanacul.(in genul ca linge si castronul).Eu i-l fac la aburi.Oricum brocoli nu se fierbe indelung,se opareste mai mult sau se face la aburi sau la cuptor..cu pui,cu diverse sosuri(albe)Poti face supa crema de brocoli,brocoli cu sos de smantana,salate etc etc.
Spor la gatit.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
Mie imi place foarte mult aceasta salata http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/16108/Salata-de-broccoli/. Eu o fac fara maioneza.
Si mai imi place fiert un pic la abur si apoi sotat cu ulei de masline si usturoi.
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
Salata de Broccoli f gustoasa
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
Nici eu nu eram mare fan brocoli pana nu am descoperit cum sa-l gatesc.Dupa ce il faci la aburi, pui intr-o tigaie un pic de ulei caleste o ceapa rosie micuta, un ardei rosi si apoi adaugi brocoli si un pic de sos de soia si le lasi cat sa se rumeneasca putin.
Am mai incercat o data cu taitei chineszesti si vu piept de pui.o bunatate
Cait
http://biomonde.ecosapiens.ro/