Cum invat sa merg cu role?
Raspunsuri - Pagina 3
iriss27 spune:
Rufus, iti multumesc pt sfaturi, problema mea, este ca inca nu-s sigura cat talent am si daca o sa fiu in stare sa invat. Altfel, cu toata investitia mea vor zacea in debara, de aceea nu ma incumet sa arunc asa o suma din prima...
Bazarul meu
Androix spune:
Asaaaa, www.shopmania.ro/magazin~online-alte-sporturi~produs-head-role-in-j0~p-6020831.html" target="_blank">astea-s rolele pe care i le-am luat Georgiei. Au fost singurele pe care le-am gasit si aveau doua clape in loc de o clapa si un arici.
Mai stau putin si o sa-mi cumpar si pentru mine. Filip se descurca deja binisor, ii este inca teama sa faca alunecari mai lungi si inca pare ca topaie pe role dar nu ii este frica si merge din ce in ce mai bine. Iar Georgia cred ca mai are nevoie de cateva reprize de mers prin parc si o sa inceapa si ea sa alunece singura nu doar de mana mea. Cand ii dau drumul d ela mana incepe sa paseasca pe role dar nu isi da drumul la alunece. Si dupa ce vor fi ei mai siguri pe ei imi cumpar si pentru mine, abia astept! Mai ales ca in sfarsit mi-am convins si sotul sa-si ia. Oricum nu cred pana nu-l vad cocotat pe ele
Iriss, sa nu te superi nu vei sti daca poti invata pana nu vei incerca. Si singura varianta ca sa nu arunci cu banii este fie sa cumperi unele la mana a doua cum spunea Rufus, fie sa imprumuti de la vreun prieten ceva, fie sa mergi la patinoar si sa inchiriezi. In afi am vazut ca sunt instructori, 25 de lei 30 de minute, si apoi au niste suporti pe care te poti sprijini cand patinezi, pana capeti curaj si stabilitate.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
roxx26 spune:
Ma inscriu si eu in clubul roller-ilor incepatori, la ai mei 27 ani. S-a gandit al meu sot sa-mi cumpere patine si role de Craciun si m-am apucat...Mai intai cu patinele. A fost cam nasol, nu prea am echilibru deloc..tot tinuta de mana, ma gandeam sa/mi iau cateva ore cu instructor, ca merge cam greu.
Cu rolele a fost mult mai bine, am stat pe picioare din prima, n-am avut pb. Si nu am cazut deloc.Eh...si ce patinatoare m-am simtit...pana sambata, inainte de Pasti, la a nu stiu cata oara de urcat pe role cand am sarit peste un sant (mda, sapara idiotii un sant trasversal pe o alee din Herastrau!!), m-am dezechilibrat, m-am dus pe spate si m-am proptit in mana dreapta...care e acus un pic in ghips!! Mi-am bulit incheietura, pentru ca echipamewntul de protectie (care include si pentru incheieturi, by the way) sta binisor in dulap.
Dar sa stiti ca abia astept sa dau ghipsu jos si sa iasa soarele...ca sa ma urc din nou pe role, of course!
asteptam cu nerabdare un bb
iriss27 spune:
Cine se pricepe, ce parere aveti de www.mastershop.ro/produs_nou.php?cod_produs=SRLBRO00000283&id_domeniu=FF212" target="_blank">rolele acestea?
Bazarul meu