Atentionare la slinguri

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Care e problema cu Muffin frate, ca mie mi-a scapat?! Care imi da si mie un link, doua la citit, ca azi am mai mult timp liber.

Mergi la inceput

Ileana, nu fac nici o lista. Se stie deja, ca aveti istorie pe Dc si nu sunteti prea multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Xeno, tu esti slabut, incapi la noi in pouch:))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Xeno, tu esti slabut, incapi la noi in pouch:))

se zice bine-ai venit la sanul nostru. de fapt, ia-l la sanul tau, ptiu ptiu, me no like cookies, sunt la dieta. plus ca stii tu, aia cu multe moase si buricu' netaiat. io le vreau la sanul meu pe Muffin si Carmenbr si Llaura. aaa, si pe corinadana, ca esarfa mea are 6 metri. :-))

nimic-Mile, ramas bun

Mergi la inceput

Conchita, eu nu vreau la sanul nimanui. Ma multumesc cu barbatu si copilul. Plus ca nu poti obliga pe toti sa te iubeasca, sunt sigura ca asa cum tu nu iubesti pe toti din jurul tau, nici pe tine nu te iubesc toti. De altfel asta si spun, nici macar nu conteaza toti. cateva persoane sunt importante, atat. restul e doar virtual. Insa loc de buna ziua e bine sa lasi oriunde, si pe net si in real life.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lolilo spune:

nu pot sa cred ca revin dupa ani zile sa citesc acest forum si dau cu nasul exact in aceasta mocirla cu pretentie de `discutie intre parinti`
fac parte din asa numitul `nou trend AP` de aprox 9 ani si-am `practicat` tot ceea ce tine de acest stil, titlul mi-a atras atentia, dar spre dezamagirea mea aici nu se discuta si prin urmare n-am nici cea mai mica intentie in a comenta ceva pe marginea `subiectului`. nu numai ca multe care participati la aceasta galceva dati dovada de un puternic spirit de tzatza, indiferent de tabara pt care militati, dar nici macar nu realizati ca ceea ce faceti, culmea sub ochii moderatorilor, poate fi pedepsit penal.

ce anume ar avea copiii dvs de invatat din acest topic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Dragele mele, nici o secunda nu mi-am imaginat ca amaratul de avertisment o sa va supere asa de tare, am crezut ca trece la categoria "bine de tinut minte" si gata, nu ca fac prte dintr-o comunitate in care absolut toata lumea (in afara de mine, bineinteles) stie totul si cu mult mai bine decat profesionistii platiti de guverne. Acum stiu
M-am gandit ca asa cum mie mi s-a parut utila informatia ca urc des intr-o masina aflata sub recall de la fabricant, si utilizatorilor acestor dispozitive le-ar placea sa fie informati din surse obiective asupra istoriei lor. M-am inselat (Si nici macar nu e vorba de-un recall, ci doar de un avertisment care va conduce foarte probabil doar la un sticker si la un set de reguli in limbaj sec si neinspirat, genul pe care-l inveti pe de rost fara sa vrei; asta, dupa cum am vazut cu totii, e rau; in fine).
La astea doua chestii daca m-as fi prins la timp, as fi scapat fara vreo doua-cinci epitete din categoria celor ce nu mi-au mai fost adresate vreodata. Darn.
Inca ceva: una dintre putinele manifestari umane care ma infurie, dar furie din aia adevarata totala, este dispretul arogant si nejustificat de-o parte, si nemeritat de cealalta parte. Si cand o intalnesc, intotdeauna dar absolut intotdeauna, sunt de partea dispretuitului. Chiar daca poarta maieu cu gaurele; maieul cu gaurele este irelevant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Aham, cazui iar ca musca-n lapte, nu-nvat din experienta, ce sa fac.

Denizel, pai am fost bizi.

On topic: eu m-am uitat again la manualele slingului (maya wrap) si wrapurilor (3 feluri) si toate au safety instructions, notes si toate atentioneaza in legatura cu asfixia, caile respiratorii, etc, printre altele. Si m-am uitat pe net, au fost si recalls in timp, ca si cu orice produs. M-am pierdut de tot, o fi vorba de red, bold, big letters? Ori infantino sa nu aiba asa ceva?

Gata, nu mai dau p-aci ca nu va inteleg pe nici unele.

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmenbr

Conchita, eu nu vreau la sanul nimanui. Ma multumesc cu barbatu si copilul. Plus ca nu poti obliga pe toti sa te iubeasca, sunt sigura ca asa cum tu nu iubesti pe toti din jurul tau, nici pe tine nu te iubesc toti.

haide mai, nu vrei un hug de la nimeni altcineva? ca eu despre hugs ziceam. :-) nu-i iubesc pe toti, ca nu-i cunosc pe toti.

nimic-Mile, ramas bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Pfii, ce-am pierdut...
Xeno in pouch? :)))))
Protestez vehement!!! Sa-l poarte orice alta naspeta din gasca de naspete oricine altcineva in afara de Sabina. Ea e atat de buna si draguta, ca n-ar considera niciodata de cuviinta sa-l pedepseasca puna in pouch cu spatele si cu picioarele atarnand :)).

P.S. Apropo de poza din prima postare, cum vi se pare ca arata Nikole Kidman cu buzele siliconate? Mie mi se pare ca i-a pierit 3/4 din farmec .

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput