Atentionare la slinguri

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

vik, cand mai creste prunca si vrea pe sold ia-ti mami pouch, Gh il adora si acuma.
Pui panza pe umar si bagi copilasu ca intr=un buzunarel, ii se sustine coloana, se uita in toate partile, nu te mai infaosri nu nimica:D

http://www.sling.ro/catalog/slinguri-fixe-pouch/produs/pdvd/

Salu wrap de 6 metri e cel mai complicat:D

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

eu-s la faza de citit inca instructiunile si tot incerc metode de legat.salul imi place in ideea ca e mult mai bun decit marsupiu, carrier pe engelezeste ori babaytrage pe nemteste de care am avut si eu la primii doi. eu l-am folosit la ei numai dupa 3-4 luni si pe perioade scurte la shopping o ora-doua, o plimbare cu ciinii ori la mare, in aeroport si vacante, dar nu zilnic. insa stiu cit de dulce e senzatia de capusor caldut sub nasul nostru si lor le place asa la inaltime sa vada una alta.si strict in cazul nostru pt pina in 3-4 luni nu am avut mare avantaj cu salul in comparatie cu marsupiul, fiecare din alte considerente.dar pe mai tirziu sigur o sa-l folosesc in loc de marsupiu cu imbunatatirea ca in sal va putea si atipi cind suntem afara. ca de-s in casa cu siguranta o asez linga mine in pat si dormim amindoua:) ori singura in leagan, patut si fac ceva mai in verva.greu de legat in pozita pe sold nu e, de fapt nici cangur ori dublu incrucisat. merge doar ca e anevoios prin casa la activitati diferite si miscarea pe care o am eu.si cum am zis pt bebei in pozitia orizontala am ceva rezerve din mai multe motive. si vad ca nu-s singura.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

crede-ma, pouch-ul e incomparabil pt ca il pui pe tine in diagonala si gata, marsupiul clasic nici nu il mai discutie, iesie din orice competitie:D

Nici eu nu-s cu orizontala, no way.

eu cu salul lung wrap m-am impacat f f bine cat era Gh mic, lui ii placea, se linistea.

Apoi mi-a folosit pana pe la 5 -6 luni ale lui ca fost iarna grea la busteni si nu exista alt mijloc de locomotie, il puneam acolo si era toata lumea happy, ne faceam plimbarile.

Eu, re4cunosc, n-am dat cu aspiratoprul purtand copilul, eu am folosit chestiile astea inpre comoditatea mea si a bunastarii bebelusului.

la colici ne-a fost mana cereasca, il bagam inauntru si ii le lua cu mana.....

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Mai. Eu nu am facut apologia premergatorului, cu vad ca mi se pune in spate pe aicea, nici nu am, nici macar din ala fix (care mi se pare la fel ca si cele mobile). Am spus doar ca: in premergator, in scaunel de masina, in playpen etc poti sa pui copilul o data si sa te prinzi ca nu e bine, ca ai respectat/nu ai respectat niste reguli clare care acopera mare parte din situatiile de folosire etc; si ca n-ar fi rau ca si in cazul dispozitivelor cu pericol de asfixiere ca aceste carriere moi sa existe astfel de reguli, au murit bebei in ele, ce naiba.
De altfel am crezut ca despre asta e subiectul asta si de aia am si scris la el, nu pro sau anti baby-wearing, nici lectie de folosire a dispozitivelor traditionale de purtat copiii combinata cu minimalizarea pana la dizolvare totala a atentionarii de siguranta.

Mergi la inceput

bai da aici n-a minimalizat nimeni atentionarea, dimpotriva.
eu cred ca lectiile de babywearing sunt f bine venite mai ales in contextul atentionarii.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Sabina, tu ai spus ca: nu e binevenita, va afecta sentimentul de incredere si ca ar fi fost bine ca autoarea topicului sa nu-l fi creat; ca cutare firma privata din Romania le produce la standard (ala care nu exista sau nu exista peste tot), ca avertizarea nu e decat pentru infantino (ceea ce nu e adevarat, apropo imi datorezi niste scuze), si in general mesaj de genul "ce daca regula e asa, eu am facut asa si nu s-a intamplat nimic". Daca asta nu e dizolvarea mesajului, io-s popa draga mea

Mergi la inceput

Llaura, devii din ce in ce mai caragghioasa sa zic asa.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

slingul e f bun si dupa ce creste copilul ca poti sa cari cartofii de la piata. pare spatios.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

slingul e f bun si dupa ce creste copilul ca poti sa cari cartofii de la piata. pare spatios.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Sabina, ai luat duminica avertisment deci nu ma mai obosesc sa te raportez.
Personal sunt sigura ca lumea exista si dincolo de punctul in care se termina nasul meu.

Mergi la inceput