are statul bani?
Raspunsuri - Pagina 2
xelanoimis spune:
Si Primaria Capitalei plateste chirie 2,7 milioane euro pe an!
Dar ce conteaza daca cetatenii se plang de harababura din noul sediu, dar nu de sumele aberante din spatele mutarii.
magdalena67 spune:
intrati si o sa vedeti ca si marile ministere precum finantele, sanatatea si-au schimbat site, in timp ce in spitale mor oameni cu zile, in timp ce spitalele nu au bani sa isi plateasca furnizorii de anul trecut.Spitalele nu au buget la sfarsitul lui martie, dar ei isi permit site .
jade spune:
da, statul are bani, dar ii cheltuie in functie de interesele unora ...si plateste supraevaluat.
petra spune:
BAni are statul dar ii cheltuie dupa bunul plac a lui Boc si BAse.
Este trist de tot ca acum in plina criza in Romania, Boc-Poc asta da atatia bani pentru un amarat de site! Salariatii si pensionarii stau cu frica-n sat pentru ziua de maine si Bod arunca cu banii statului pe unde apuca ! Dupa parerea mea cel care se lauda ca este administratorul site-ului, habar nu avea pe informatica
a_alinta spune:
din punctul meu de vedere e ok.
un site cu toate informatiile, e chiar util. va puteti plati online platile la gaz, apa etc.
cel putin asta inteleg eu.
e un mic pas inainte
petra spune:
Da, probabil v-a fi un pas inainte , sau era cu adevarat un pas inainte in conditiile in care cei in cauza alegeau varianta oferita de U.E. de creare a unui site pentru o suma mult mai mica . DAr de acolo nu pica nimic !
Si in conditiile in care in Romania mai sunt oameni care nu au un radio sau bec in casa din cauza ca nu au curent electric, nu cred ca in site de sute de milioane de euro ii ajuta prea mult.