la cat timp un bebe dupa o sarcina pierduta

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

ce ti-a iesit la anatomie patologica?? azi a luat si sotul meu rezultatele si abia astept sa vina acasa

Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozulici

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput

pe rezultatul de la anatomie patologica scrie asha:
cheaguri, mucus, vilozitati coriale discret edematiate cu vascularizatie prezenta

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrnscmnc spune:

simonia, am vesti bune a venit cm, nu m-am bucurat niciodata asa de tare, mai ales ca azi mi-am pus pantaloni de culoare deschisa si mai eram si intr-o sala plina de oameni. Nu pot sa-ti zic ce dureri de burta si de spate am... Sa stii ca raportat la aspectul beomaogen al uterului si eu m-am gandit la sinechie, dar dupa sarbat merg si la alt medic poate ma lamureste. Nu am chisturi, am avut acum multi ani si am avut chiar si inainte de a-mi incepe viata sexuala. Am luat la Diane 35, doxiciclina si vitamine cativa ani din cauza ca imi provocau acnee. Acum se banuieste ca de fapt trombofilia mea e dobandita tocmai de la tratamentul asta..... Astept vesti de la tine.

Mergi la inceput

Fie ca Lumina sfanta si tainica a Momentului Invierii Mantuitorului, sa va arate Calea trezirii sufletului si a Dumnezeirii ! HRISTOS A INVIAT!

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchilus spune:

salut
eu am pierdut o sarcin#259; in 32 de saptamini intr-un accident rutier....au trecut deja 3 luni de la nefericitul eveniment....vroiam sa impartasesc experienta mea cu cineva care a trecut prin ceva asemanator...medicul mi-a zis c#259; timp de 6 luni nici sa nu-mi treaca prin cap sa concep o sarcina....si cel mai important sa ma apuc de treaba doar atunci cind am sa fiu pregatita psihologic de o noua sarcina

Mergi la inceput