Magnifice Senioare mari,mijlocii si mici (87)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Apropooo....ce ziceti de noua mea titulatura???

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

buna seara fetelor la noi in ungaria astazi au fost 20 de grade asa ca toata ziua ne-am plimbat prin oras si am facut un pic de picknic

ma bucur foarte mult pt vremea buna ...un pic mai uitam si noi de ale noastre

buburneak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

mi-a raspuns dr. la sms, si mi-a spus sa vin la cabinet, ma cu speranta ca se mai poate face ceva, din moment ce mi-a spus sa vin!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonia

mi-a raspuns dr. la sms, si mi-a spus sa vin la cabinet, ma cu speranta ca se mai poate face ceva, din moment ce mi-a spus sa vin!

Bafta scumpo!
Te asteptam cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Simonia,din ce am auzit eu despre dr.T,stiu ca este f transant, nu cred ca te chema la el degeaba.Sa dea DD sa vii cu o veste buna!Am vazut ca fetele iau DHEA,intreaba-l ca idee ,vezi ce zice.Bafta multa!
Ce ai facut pana la urama?ai luat ceaiul ala?

Citat:
citat din mesajul lui simonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Galli,tot meniul ala,de mai jos,este pentru 1 singura persoana?ma rog si un catel
Dar cand este Tarzan acasa,gatesti la cazan?ca la armata?

Eu am strans 2 saci de boarfe,1 sac l-am dat de poamana,sa vad unde il pun pe ala care a ramasca poate mai slabesc si ma incape....vise taica,vise

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

Citat:
citat din mesajul lui adria42

'Neata fetelor! Eu acum am baut cafeluta pt ca m-am culcat pe la 4 dimineata. Am o lucrare de facut si sunt cam in intarziere.
Afara in sfarsit e soare, a venit primavara si as avea chef de plimbareala. Dar sosiorul e tot cu fundul in sus, nu mi-a zis decat un 'neata mormait si a sters-o sa shimbe cauciucurile la masina.
Voi ce program aveti azi? Gali ce mai faci de papita?
Pupici la toate fetele!

sorooooooooooo,tu chiar vrei sa vin sa te ???
pai tu, TU, daca nu aplici regula cu puricele si elefantul.....
nu te mai consider sora mea fa o incercare si sa imi spui.....

mire m-a suparat ieri si nu am mai gatit nimic...
ma apucai azi! meniul suna cam asa: ciorba de porc cu zdrente de ou
2 pulpe de pui la cuptor, varza calita-o visez de 1 saptamana
sau cu taitei,vad io!depinde de culoarea lentilelor
poate,poate,pizza -mini, si neaparat paine de casa!- nu mai am paine, si mi-*e lene sa vad imprejurimile....
orez fiert-pilaf-mai degraba mancam amandoua......
si maine,
alternative mai am- spanac, sau salata de spanac cu branza!
nimic,dar nimic altceva decat paste carbonara! sau mamaliga cu branza in paturi!
in caz ca nu mananc la mamica si imi da acasa!

ASPIRANTA PANA IN MADUVA OASELOR!
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

eiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,nu am mai facut decat ciorba,si varza calita cu pulpe de pui la cuptor.gata. hranit cuinele din dotare, am incercat si eu sa mananc,dar.....de abia intra...am vb cu tarzan, si cred ca de aceea....uffffffff.....e optimist,asta e bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

simonia,te rog sa fii optimista!

Mergi la inceput

Heyyy

pai ce facem aici???
adicatelea fugirati toate???
unde, ma rog? unde??
eiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Buna seara fete dragi...
Iata-ma si pe mine cu floricica din burtica... stiti de ce ii zic asa? cand am vazut embrionul la microscop arata fix ca o floricica, cu cele 8 celule ale sale... deci clar e fata... Doamne ajuta sa se prinda la mine in butica...

ieri am stat la pat dupa ET si m-au rasfatat sotul si adi, una din colegele mele de fiv...
astazi am fost la shopping dar stati linistite ca nu am facut efort... mi-am luat sutiene, bikini si blugi... Dar-ar Dumnezeu sa nu-mi mai vina nici unele in curand...
maine o iau din loc spre casa asa ca va pupacesc dulce...
galli am vazt tarziu mesajul... te sun maine dupa ce intru in tara...
amy nu ne-a dat vesti azi??? las' ca o deranjez si pe ea maine cu un call...

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput