Magnifice Senioare mari,mijlocii si mici (87)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

samiru meu a plecat de dimineatza...ca in 3 saptamani cat am fost plecati...s-au adunat multe de tot si la el.
nu ma obosesc...vreau sa spal doar niste vase...sa adun rufele de pe sarma si sa le pun la locul lor.
nu mai stau in pat...ca io nu prea am stare...si am senzatia ca mai rau imi eu cu cat stau mai mult in pat.

mi-am facut o canoaie mare cu sirop natural de capsuni si apa plata rece si lamaie stoarsa...merge in loc de zahar???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

e buna, mama, dar dupa o lingurita de zahar tinuta
sub limba, pana se topeste singura!te rog IO!

Mergi la inceput

alt telefon de la banca.....
astia-s nebuni.....
sorooooo, da nu comunica intre ei??

ati disparut????

Mergi la inceput

macar trimiteti un butoi incoace.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

sorinake de-abia acum am citit. Cuvintele sunt de prisos. Sunt alaturi de tine daca ai nevoie de ceva.
mona foarte interesant ce ai scris. Mie imi plac tare mult p[ovestile de acest gen. Imi place sa stiu cit mai mulkte despre traditiile altor tari.
galli ce mai faci tu draguta? Vad ca inca te lupti cu birocratia din romanik. Bafta multa! Sper sa reusiti si voi in proiectul vostru.

Anul asta voi fi

Mergi la inceput

galli...daca ma rogi TU...nu pot sa nu te ascult
executat!!!astept sa se topeasca acu'

Mergi la inceput

samiruta, te pupa sora ta mai mare. nu cumva sa dai drumul zacarului....deci, dont talk!!!

vio,.
hmmmmmmme un altfel de birocratie, ca aceabirocratie s-a sfarsit!sper sa ne ajute D-zeu sa fie bine, dar, in alta privinta si pe un alt drum-sa zicem asa!
am sa incerc sa lichidez contul la astia, si gata! m-am saturat de magarii.atata vreme cat ai bani, esti bun pt toti! e o mare tampenie in tara asta.....asa, nu vom ajunge noi departe.... nici in 50 de ani....
pacat.... nu degeaba ne arata altii cu degetu'.......

Mergi la inceput

vio...ce mai faci???
gata vacanta???

meyyy....aia care m-a lovit in ziua plecarii mele la Budapesta...e cu soriciu gros.
am fost la asigurari...si urma sa ma sune agentul de acolo sa-mi dea porcaria aia cu care sa ma duc sa-mi repar masina.
eu am zis ca voi fi plecata din tara 3 saptamani...insa am lasta nr tel al fratelui meu si au zis ca suna in 2-3 zile.
ce credeti???au sunat???...nop
ce neamuri proaste!!!
o sun pe aia mai tarziu si-i bat obrazu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui samira33

vio...ce mai faci???
gata vacanta???

meyyy....aia care m-a lovit in ziua plecarii mele la Budapesta...e cu soriciu gros.
am fost la asigurari...si urma sa ma sune agentul de acolo sa-mi dea porcaria aia cu care sa ma duc sa-mi repar masina.
eu am zis ca voi fi plecata din tara 3 saptamani...insa am lasta nr tel al fratelui meu si au zis ca suna in 2-3 zile.
ce neamuri proaste!!!

sami, daca totul se desf prin intermediul companiei de asigurari, atunci si ei sunt la mijloc..... io in locul tau as suna intai la ei, si apoi la gagica aceea.... e parere personala.

si plus de asta, exista protectia consumatorului, dar, asta numai daca ai acte necesare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

vio...ce mai faci???
gata vacanta???

ce neamuri proaste!!!

Maine ma intorc in Italia. Mi-a parut rau ca nu ai venit. Ne-am distrat copios. Fetele sunt niste dragute. Tu ce faci? Ai 2 embrioni la purtator nu?

Anul asta voi fi

Mergi la inceput