Barbatii buni la pat (2)
Raspunsuri - Pagina 20
Amina_Marina spune:
Guest, cind e vorba de babardeala nu stiu de ce iti place sa ma scoti tu pe mine-n evidenta, sau nu prea mai ai unde sa postezi, pentru ca ti-a inchis moderatoarea topicul cu " emigrarea".
Gata! S-a tras concluzia cu barbatii buni la pat. Esti tu, si cu Espiritul!
Guestus spune:
dezmortim subiectul marino....asta facem.
imi place ca esti vigilenta...esti atenta la tot ce misca.
espiritu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Amina_Marina Guest, cind e vorba de babardeala nu stiu de ce iti place sa ma scoti tu pe mine-n evidenta, sau nu prea mai ai unde sa postezi, pentru ca ti-a inchis moderatoarea topicul cu " emigrarea". Gata! S-a tras concluzia cu barbatii buni la pat. Esti tu, si cu Espiritul! ............................... Vom rataci prin ceruri, Cersind cu palme-ntinse Un strop de adevaruri Din vietile invinse... |
eu vreau sa fie scris cu litere mari si spus in cor
I'm not crazy my reality is just different than yours !
violetan spune:
Pai sa-l tinem treaz, arunci. Subiectul.
Barbatul bun la pat e 'al mai inventiv si la curent cu noutatile. Care mai stie si altceva decat de-ale misionarului si capra vecinului. Si care stie sa aprecieze si prestatia partenerei.
Zic si io.
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
espiritu spune:
degeaba e el inventiv iar tu poti sa pui pe jar si un ghetar daca nu intrati in rezonanta.
barbatul e bun cand e cu o femeie compatibila.
compatibilitati sexuale de 100% sunt rare.eu pana la venerabila mea varsta am avut doar 3.nici restul nu au fost de lepadat,nu.dar astea 3 au fost creme de la creme.
violetan spune:
Am mai stabilit o data aia cu compatibilitatea Acu' erau la rand rafinamentele...
violetan spune:
Amina, io n-am incredere nici in mine, ca-s trecuta prin viata si prin dacie (numai la scoala de soferi, si-aia break), da' tu de ce zici asta?
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Amina_Marina Violetan, in barbati si-n franele de Dacie sa nu ai incredere. .. |
fuck, stiam eu ca nu trebuia sa-mi iau Logan! poate ma opresc intr-un pom si n-apuc sa "gust" din rafinamente!
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!
espiritu spune:
despre ce rafinamente vorbiti dragelor?luminati-ma
>>>Continuare