Barbatii buni la pat (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriela42

am o prietena care m-a sunat plingind cind a constatat dotarea iubitului ei... eu cu abc in mina ii dadeam pas na si iata ca sunt de 3 ani in ac conditii. suntem prieteni buni si facem multiple glume pe tema, el nu stie ca eu stiu si totusi cred ca nu a intilnit o nesimtita sa-i spuna ca...deci pina la urma barbat bun la pat, ca asta-i tema, este un indragostit altruist norocos ca a gasit-o pe aceea care sa-i vada bunataile sufletesti.

dar cind te-a sunat plingind prietena ta nu stia de bunatatile lui sufletesti?? atunci de ce se mai jelea? nu cumva inseamna ca era dezamagita/ nesatisfacuta iar acum se afla intr-un compromis de vreo 3 ani? sau poate o fi dat de robocop intre timp (a se citi "vibrator")

faza asta imi aduce aminte de o secventa din filmul Sex And The City:

intr-un restaurant la masa, Samantha se jeleste de marimea penisului actualului boyfriend catre Carrie: "how would you like to make love to this?" in timp ce ii vira sub nas un cirnacior infipt pe o furculita cam cit degetul meu mic de la mana stinga
Carrie se uita nevinovata si ii raspunde candid: "is it kosher?"

morala: afara de cazul ca prietena ta are gaurica de furnica, nu vad sa existe multa fericire in patul lor...compatibilitatea fiind zero. sau poate el o fi vreun expert la oral, cine mai stie? :)
nu inseamna ca daca ei sint inca impreuna, el e vreun mester la pat.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela42 spune:

allure sunt convinsa ca-i un compromis nu-s de acord cu el dar na la unii functioneaza,si pina la urma si pe ei trebuie sa-i iubeasca cineva.acum na cu jucariile cred ca macar in gluma toti am, incercat un divertisment

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriela42

allure sunt convinsa ca-i un compromis nu-s de acord cu el dar na la unii functioneaza,si pina la urma si pe ei trebuie sa-i iubeasca cineva.acum na cu jucariile cred ca macar in gluma toti am, incercat un divertisment

Da, corect, si pe ei trebe sa-i iubeasca cineva, da' sa fie la ei acolo.
Jucarii toata lumea cred ca incearca, insa o faci mai mult de distractie, nu sa suplinesti asa o parte importanta.

_
www.immunocal.ro" target="_blank">Despre glutation si Immunocal

Mergi la inceput

asa gindesc si eusi mai am o convingere,in viata orice compromis se intoarce impotriva ta,da na acum nu-i judecam noi ca are cine.eu sunt mai optimista si sper totusi sa mai caute pina m-o suna rizind cu gura pina la urechi ca doat toti vrem de ris nu de plins

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

ne,ne,ne...jucarii incearca cei care au ceva de spus in pat.restul au impresia ca ii submineaza.jucariile aduc un plus de savoare atunci cand sunt dorite.
mic exemplu : ai o fantezie sex in 3 si totusi nu vrei sa introduci o a treia persoana din diverse motive care tin de fiecare.o jucarie poate suplini si uite ca fantezia e pe undeva satisfacuta.

I'm not crazy my reality is just different than yours !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Eu i-am facut cadou prietenului meu un fleshlight insa a fost dezamagit + ca a spus ca e greu de curatat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall

Eu i-am facut cadou prietenului meu un fleshlight insa a fost dezamagit + ca a spus ca e greu de curatat

Da? si eu vroiam sa-i cumpar unul prietenului mu , il voi anunta ca nu-i mai presus decat mana

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Da, cica chiar nu e mai presus de mana ca senzatie, plus ca inainte de folosire trebuie incalzita in apa calda (sa devina mai fleshy siliconul ala), data cu lubrifiant, apoi spalata, curatata, etc. Mie mi s-a aparut interesanta experienta in "trei" insa lui nu prea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Fetelor, vi-l recomand pe acesta http://www.youtube.com/watch?v=rOnKvYLFE4k
E o jucarie pentru amandoi si e ceva mai mult decat un simplu vibrator.

_
www.immunocal.ro" target="_blank">Despre glutation si Immunocal

Mergi la inceput

hristos a inviat!ce se mai intimpla?sunte-ti cam obositi de atita distractie?cum a fost mielul,drobul,ousoarele si vinisorul mmm?tort cozonac pasca?cadouri ceva?nu ca zic da vreau sa spun un barbat bun la pat este bun si in bucatarie!noi am avut un batalion de capii cu parintii si daca nu m-ar fi ajutat cred ca imi batea clopotul de atita munca.oricum i-am spus ca daca ma duc sa-mi dea de pomana,pune prezervativ negru si este primitvoi?cu fantezia cu 3 in pat nu am capacitatea sa inteleg ,daca suntem suficienti 2 ...cred ca undeva urmind o emancipata decenta putem fi maxim satisfacuti,iar cu jucariile folosite in exces se rupe contactul cu realitatea ,il pot considera chiar un viciu daca este folosit in exces ca nu cred ca exista un domn sa ramina in pozitia i 20 de ani cit poate rezista un vibrator,si cam daca-i dus si aramas in i dupa 7 ani e ...cit de vorbareata sunt...am 4 ore de liniste totala dupa un paste absolut minunat si foarte asteptatsunt de acord cu rall

Mergi la inceput