Fulgusori Nov - Dec 2009 (45)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

va spun si eu noapte buna.
stefanut a adormit pe 23.30.astept sa vad cat doarme.
pentru prima data a golit ambii sani inainte de culcare.
nu stiu unde a incaput atata laptic ca el de obicei nici macar pe unul nu-l goleste.

mami de bebe stefan (15.11.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Neatza! Tuturor!

Dau eu astazi!

LMA sarbatoritilor de azi!

Noi suntem bine...dormim, ca de obicei dupa ora 2 noaptea...suntem maraiti, si nenorocitii de dintisori ne dau mari batai de cap!

Am transmis mesajele voastre catre RamoC, iar ea va multumeste mult!

Ralu_seby draga mea, te pup! Din pacate nu prea am timp sa intru, pentru ca Rares zilele astea e extrem de egoist si ma vrea numai pentru el....va citesc in schimb si va urmaresc din urma...sper sa se mai linisteasca puiul, iar apoi revin cu forte proaspete. Va doresc tuturor duminica frumoasa. La noi e o vreme superba!

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu

Mama, ideal de femie, fermecator si venerat!
(Lev Nicolaevici Tolstoi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

PupiciVa urmaresc din umbra Puiu ma tine busy toata ziulica, somn nu prea serveste...si mai nou nici noaptea nu mai doarme cum dormea, vrea papa ffff des, il hranesc exclusiv la san. Cred ca vrea mai multa papa, diversificare, dar as vrea pana la 6 luni sa-i dau doar laptic de la mine Azi dam de baut, facem 5 lunite! Punem si cateva pozute noiVa pupacim pe toate si dorim multa sanatate fulgusorilor bolnavioriCea mai fericita mami de Andrei Nicolas http://picasaweb.google.com/lh/photo/O_CBacubcDDTM2TaxB4XNQ?feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

salut

Mihnea e mai bine, nu il mai doare urechiusa ( de fapt foarte putin, incat ma intreb daca mai doare sau doar il deranjeaza ca ma iau de urechile lui), dar a inceput sa tuseasca de ieri.... sper sa-i treaca repede... ca ma termina... de la 4 noaptea a tusit pana la 7... a dormit intermitent... Acum e vesel si se joaca in patut sa lase pe mami sa dea raportul.
Sanut meu e bine... nu mai doare... de ieri Mihnea mananca bine si pe ureche stanga, si se pare ca la noi asta e cea mai buna pozitie de papa... ca imediat ce a inceput sa stea asa la masa... a inceput sa treaca durerea. Probabil asa ii este lui cel mai confortabil 9 alintat dom'le)

Trimit un gand bun catre Ramona C, Tare rau imi pare ca nu sunt inca bine... sper sa se refaca repede... Uff! cum o putem ajutoa oare????!!!

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura - andreea spune:

Buna dimineata, cafiaua este servita. Avem si ceai si apa plata pentru doritoare!

Raportam o noapte tareee linistita, 0 treziri, este aproape 8 si nu s-a trezit
De vreme nici nu vreau sa vorbesc, ploua mocaneste stam iar cu lumina aprinsa

O duminica cat mai frumoasa va dorim si ne mai auzim la tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Neata. Azi sper sa termine renovarea sa mergem acasa ca nu mai pot...

As vrea sa transmit si eu Ramonei gandurile mele bune, s-o imbratisez, sa-i spun sa fie tare ca totul va fi bine si lui Domi muuultaa muulta sanatate sa sa ajunga acasa cat mai curand!

Raluci, imi pare rau de catelus. Asa-i cu unghiutele de la picioare se taie drept.

Monis nu ne tine in suspans spune ce cadou ai primit. Ii gata slingul?

Aseara am iesit iar cu wrapul, iar prietena mea buna si mamica finutului meu mi-a spus ca sunt ciudata si arat ca o piranda. No nu mi-a picat bine dar tot nu ma las. De cand o tot port pe afara in wrap cand o iau in brate se cuibarete frumos la mine la piept, pana acum nu suporta s-o tin asa trebuia s-o tin suuus pe umar sau cu spatele la mine.
Ma enerveaza ca s-a innorat afara... Poate mai bine asa ca-s arsa de soare pe fata si pe maini (de ieri dimineata cand m-am plimbat cu caruciorul si nu prea pot sa stau in loc, trebuie sa se miste carutul altfel se trezeste...)

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Niatza!
Plusez si eu cu niste , ceai de lactatie si multa apa plata cu lamiie pt Monis in caz ca e mahmura dupa petrecerea de ieri
E duminica? Fireste ca madame s-a trezit la 6 jumate. Cu greu i-am indesat o tzitza in gura si a mai motait pina la 8 dupa care n-a mai fost chip. Acum a tras o frumoasa pe paturica de activitati si se juca angelic intr-o mare balta de lapte. Schimbat haine, scos paturica veche de la naftalina, uff. Edit: a facut o baltuta mai mica si pe paturica noua, gata joaca pe ziua de azi
raluci , imi pare tare rau
RamonaC ma gindesc la tine si la Domi, sa va insanatositi repede
Ionelama bucur sa aud ca sinteti mai bine
Lavi
Shtephy pt tine si multi pupici Stefitei si lui Iustinut
K ai dat draga paienjenii aia oculari deoparte?
laura-andreea si la Bucuresti s-au adunat nori vad, asta e, stam la gura sobei, mai punem un scutec bio pe foc
Va pup si va doresc o zi frumoasa!

mami de Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

va si mi-e dor de voi si de odiseea noastra...

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

In sfarsit, am fixat si noi botezul. VA fi pe 25 aprilie. Cred ca suntem ultimii cu botezul. Acum ,incepe agitatia. Am gasit un restaurant langa casa noastra. La 5 minute de bloc. Au preturile ok.

Poze noi cu Pinky de la 3 luni (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

neata all!

culcat la 10, trezit la 3, schimbat, mancat, adormit relativ repede....trezit iat la 7, cu doi ochi mari..si pan'la 9 pacalit de mami, cand cu suz....cand cu albinutele de la carusel...dupa care iar, spalat, schimbat, mancat..apoi putin jucat....pregatit surpriza in scutec ....si iar, spalat, schimbat, iar putin jucat....apoi marait de somn...si in final adormit la mami in brate. In continuare tot acolo.

Lil, i-am indepartat cat de cat....dar parca vad ca iar apar diseara...mama lor de arahnide

intrebare - ati facut/faceti vreodata masaj de indreptare a caputului, la baie?

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput