**Zmeurici de iulie-august 2009 (34)**
Raspunsuri - Pagina 18
pooh spune:
Neata!!!!!Sunt prin zona,fetili,doar ca nu prea ma lasa Balazs sa scriu....de citit va citesc insa,sunt cu totul la zi.Se ridica in picioare,se sprijina de pat/mobila/orice si paseste,trage ce apuca....offf,sunt non-stop cu ochii pe el,fac ture serioase prin casa si suncile astea tot nu vor sa disparaAm avut duminica botezul,a fost frumos,o sa pun niste poze cand apuc sa le descarc......MQQM,am vazut pozele,m-ai lasat fara cuvinte,szepek vagytokMellea,ce ochisoriPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
pooh spune:
Iaurtelul facut in casa cat timp se poate tine in frigider,ce termen de valabilitate are?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
micaalsa spune:
Giova, ms pt urari Marti ne-am sarbatorit, cu mic cu mare. Si o sa mai fie o tura de dezmat in weekend Sper doar sa fim sanatosi, ca Iulia iarasi a inceput cu tusea. Nu mai pot, ma lasa nervii deja. De mai bine de o luna tuseste. Cand am crezut ca e pe trecute, i-a revenit mai in forta. Multumesc la Dumnezeu ca Teodora e bine, ea n-a pescuit nimic.
Aici sunt cele 2 Teodore , cea mica si cea mare E fetita unei vecine, cu 2 luni mai micuta decat a mea Si aici, aici, domnisoarele mai mari
AnamarialuiIulia (23.03.2006) si Teodora(11.07.2009)
Nasterea printesei
MONITZA86 spune:
Neata!!!
Am avut o noapte super,a adormit la 21:30 si s-a trezit la 8 jumate,nu a papat decat odata tzitzi.Doamane sper sa se inmulteasca noptile in stilul asta.Iar avem program de parc si astazi,e asa de frumos afara.STefania e din nou mofturoasa la papica nu mai vrea mai nou fructele,iar la pranz daca accepta 2 sau trei lingurite ebine.
Ce privesliste frumoasa ieri in parc ,vreo doua mamici ,altele se jucau cu bebei in nisip,o mamica ii dadea iuartelul bebelusului.Cand te uitai per ansamblu era zona plina de carucioare cu bebelici unii mai mari alti mai mici.Din nou am vazut copilasi gros imbracati cu caiulita si gluga pe cap,doar pentru ca adia putin vantul.
Flosideea Merci pt raspuns,Stefania nu face febra dar are momente si mai ales la tzitzi cand e transpirate rau de tot pe frunte are borbonele de sudoare,iar in spate body e ud.Zici ca o fi de la dintzuci ah?
Pooh eu fac iaurtelul sambata si am o saptamana.Nu stiu sa-ti zic exact termenul dar mai mult de o saptamana nu l-am tinut.
Meleea ce ochisori mortaliu are Alex.
Micaalsa de la mic la mare,frumos, fost zmeurica in lumea ei.
Sara Amira insanatosire gogoasei.Saracuta se trezeste din cauza tusei!
Eva Ilinca Stefania Alexia Olga Ioana sa cresteti mari si frumosi.
LA MULTI ANI MAMICA ALFA_ANCA!!!
Merg la alimentez gogoasa mea!
MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara
Corinna1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui meleea Cori, eu am tot cautat da...nu gasesc si eu unde zice Maria lapte , |
Meleea, uite aici:
http://www.flickr.com/photos/47834067@N07/4456052715/
Ce dulce e Alexandru, ce ochi are
------------------------------
Corina, mami de Maria Alexandra (07.08.09)
Botezul Mariei (18.10.09)
Giova spune:
intru rapid, pana ma mai lasa gogoasha.
Imediat papam fructele si plecam afara, sper sa ajungem si la biserica, daca tot e mare sarbatoare azi.
Blanca eu m-am uitat pe net pdupa ap., sunt agentii care pun si poxzele, dar a si vb. sotul cu ceva colaboratori, poate cunosc ei pe cineva, acum sa vedem.
Ayda singurica nu e de mers,mai ales in situatia ta. daca poti lua pe cineva cu tine ar fi ideal.
Meleea of ce greu e si las voi, saracul Alex cat se mai chinuie.
Nu stiam de studiul asta, interesant. Oricum, nu cred ca i-am dat lui Marco ambroxol sub 1,5 ani.
tare frumos e Alex, pui pe el../.are niste ochi. si ce de copii veti pe acolo, numai baieti.
Elenada ce faci tu la Viena? singurica? spor la shopping!
Motana eu ii dau sirop calma baby, dar cam degeaba. Dr. mi-a zis de Belladona, dar tot cam apa de ploaie este.
Alina sa poarte sanatos hainele Stefan. ma bucur ca i-ai gasit sa-ti placa. mama mia ce mancacios ai acolo!
Noce mersi. cat e comisionul agentiei?
mQqm super ca a fost cuminte pepitzel la film. eu nu stiu daca ar sta Edi. si nu am mai vazut un film...de nu stiu cand.
Pooh sa va traiasca proaspatul crestin! si felicitari pt. mers! asteptam poze siu ai grija de baiat sa nu cada.
Micaalsa mamam ce de fetitze acolo....una mai frumoasa ca alta.
Monitza la mine s-a trezit de 2 ori, vad ca o noapte ma lasa sa dorm, una e cu treziri.
Edi nu prea vrea laptic in parc, e galagie si e atras de orice...ieri se uita la copacul de deasupra noastra.
sambata venim la Arad la carrefour. si ce mall s-a deschis recent la voi?
fug sa fac piureul si pe urma sa plecam.
si o zi ffrumoasa sa aveti.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
hera01 spune:
Va multumesc ptr urari, sa va de-a Dzeu si vou la fel:sanatate, iubire si ce va doriti cel mai mult
Roan este deja baietel mare, 9 luni deja si este un copil tare bunut.Mananca bine la fel si cu dormitul si de vreo 2 spt avem si dintisori , 2 jos care nu ne-au dat de furca deloc(ptiu , ptiu sa nu fie de deochi)
Cam lenes la intors de pe o parte si alta ,daca al pui pe burta ceia ce nu-i place deloc ramane intins ca o clatita , dar exersam si odata si odata o sa ne reusesca si noua figura.
Noutati nu am , inca ma lupt cu kg restante (vreo 10).....nu am pretentii sa fiu manechin,macar hainele sa-mi vinaVazut fotografii si filumlete cu zmeurici care mai de care mai frumoase si parinti obositi dar foarte fericiti
o zi buna va doresc
vally spune:
Alinutza ooofff bafta cu dintzocii! sa se termine odata chunuiala tot cu proiectele esti...o perioada grea pt tine
Noce asa sunt doctorii de la noi, ai mare dreptate! si eu am avut patanii asemanatoare sa ne fereasca Dzeu de probleme mai grave
Corina ce dulcica e cum zice lapte!
Moniland Hera si pt toti zmeureii sarbatoriti astazi
mi-au intrat si mie banutii pe CIC si alocatie!!!!!!!!!!!!
Elenada vazut piticei la tv si Matei botezat Andrei
ce linte ai gatit? verde sau uscata?
Uliasii ar fi frumos sa ne vedem eu as putea duminica! in Herastrau ar fi si mai super pt mine fetelkor ce ziceti?
Vally de printesica Glorietta 13.08.2009
Pozici
Minunea mult aspteptata
Rallu spune:
Neata si de la noi,
A adormit minunea mica acu juma de ora. Sa vedem cat il tine.
Ce-mi place ca de cateva zile se culca singurel, in patutul lui, fara mofturi.
Compenseaza sedintele matinale de maraieli cand trebuie luat pe sus din patut si tinut musai la mami in brate.
Daca-l tin in brate in patul meu doarme inca vreo 2 ore, daca nu...nu.
Nu-i dau lapte, ceai, tzitzi sau altceva, deci nu se poate spune ca se trezeste de foame. Cred ca ii este dor de mami si atat asa ca-si ia portia de dragaleala in fiecare dimineata.
Ma rog, nu pot sa zic ca nu-mi place sa dorm cu pufosenia mica in brate dar mi-e sa nu se invete asa pana s-o insura.
Cat despre kilograme, multe suntem in batalie continua.
Eu una am obosit si m-am oprit asa ca m-am intors la 63 kg si stagnez.
Am zis ca dupa Paste mai trag o runda, poate-poate scad sub 60.
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Sufletelul meu
Am inceput de la 70,4 kg ... acum am 62 kg ... pana la 55 kg mai sunt numai 7 kg
lu-ana spune:
Neata buna si de la noi!
Nu stiu daca va mai aduceti aminte de noi si daca ne mai primiti in de zmeurici!
De citit incercam sa va citim in fiecare zi dar mai greu cu scrisul.
Citesc ce citesc iar cand sa scriu si eu cate ceva ba se trezeste Bogdan, ba are treaba sotul la calculator ....
In fine... noi suntem bine. acusi facem 9 luni. Bogdan are 9800 si 76 cm. Ne chinuie si pe noi dintisorii. Ii ies acum 2 odata, unul sus si unu jos. Avem 6 in total.
MONITZA86 ma bucur ca mai e pe DC o zmeurica din Arad. Poate reusim sa ne intalnim odata in parc. Noi de obicei ne plimbam pe faleza in zona 300.
si sa aveti o zi superba!! Fugim la plimbare!