**Zmeurici de iulie-august 2009 (34)**
Raspunsuri - Pagina 16
sara_amira09 spune:
La multi ani!Hera
Au intrat banii ce bine!!!!!!
Am sunat iar pediatra.A raspuns in sfarsit.A zis sa ii dau Ambroxol 10 picaturi de 3 ori pe zi si Eferalgan.ce parere aveti sa ii dau?????Ca nush ce sa fac.
Giova spune:
Poate ajung maine cu Edi la impartasit, daca tot e sarbatoare si nu pot face nimic.
Am luat copil mare de la gradi si am stat in parc cu ei pana la 19:30. edi a in parc, s-a dat in leagan, a mancat nisip, a tras un pui de somn....super zi!
i-am dat in leagan, s-au jucat impreuna...sde cand astept momentul asta. tare bine si implinita m-am simtit azi in parc.
In plus m-am intalnit cu prietenele, am mai schimbat o vorba....
Meniul zilei:
- mar+para+branzuica
- carne vita+orez+dovlecel_spanac si morcov
- cereale cu lapte.
super bine a mancat azi. Doamne ajuta!
acum sunt cu el in brate, nu stiu daca ma mai lasa sa si citesc din urma.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
flosideea spune:
moniland si hera sa fiti sanatoase,fericite si sa aveti parte nuimai de bucurii!
intru asa pe fuga pt ca sunt franta!!e a 2`a zi cand Denis se trezeste devreme(ieri la 8 fara,azi la 7 si 20),in conditiile`n care noi dormeam pana la 10 si aseara la 01 am adormit .
elenada vazut piticii,asa mumosi sunt,pana si la tv.noroc ca am citit aici,ca eu n`am mai vazut nik la tv de cand cu sora mea.
uliiasi ce bine ca ati reusit sa va mutati!!poate ajunge sotul cu serviciul in Bv si il urmati
monitza dar temperatura are?si Denis transpira,are momente cand se incalzeste de zici ca l`am bagat eu in cuptor,dar trece de la sine.e din cauza dintosilor,asa zic eu
noce te inteleg perfect.am avut si noi neplacerea de a nimeri la un astfel de medic,chiar daca nu pt Denis si nu mai vreau.cat de mult fara.
alinutza saracul Eric.de cand va chinuiau si pe voii si acum sa`i iasa 2....wow...lasa ca acum va urma minim o luna de pauza si de liniste.la noi dintosul nr 8 are imediat 1 luna de cand se lasa asteptat si nik
cam atat.nu`s in stare de prea mult.abia martea viitoare isi scoate sora mea gipsul si apoi ...ufff,ce obosita sunt.azi cred ca am facut vreo 20 km pe jos impingand la carut .dar profitam din plin de soare.maine`mi iau pant 3/4 pe mine ca azi m`am copt in pant lungi.va pupic si ne vedem maine la cafea.
uliiasi spune:
Seara buna la zmeurici!
noce, fix aceeasi problema o avem si noi cu David cu cohisorul, ce coincidenta, chiar azi trebuia sa mergem si noi la oftalmolog, dar iar am amanat, mi-era greu sa ma duc singura cu David, plus ca am considerat noi ca nu e chiar asa grav. Nu mai are secretii din alea urate galbene, ci doar e mai lacrimos ochiul ala. Si data trecuta cand am fost tot la fel ca si la voi, s-a uitat pur si simplu, nu ne-a dat antibiotic pentru ca deja i dadusem fara niciun rezultat, dar ne-a spus si noua de interventia aia pe care noi tot o amanam....Am intrebat pediatra cand a fost la noi ce riscuri ar fi daca tot amanam rezolvarea problemei si a spus ca in timp canalul ala se osifica si se poate osifica asa ingust cum este acum in loc sa fie la largimea care trebuie. Eu inca mai sper ca trece de la sine. Pediatra noastra a avut interventia asta la una din fetitele ei de 2 ori si a spus ca totul a fost ok. Ma rog...
alinutza, vai de capul vostru, prin ce perioada dificila treceti. Ce bine totusi ca i-au iesit 2 dinti deodata, nu se mai chinuie pe rand, saracul. Prin ce dureri trece...Lasa ca se termina si cu dintii astia. Ai grija de tine, incearca sa te odihnesti putin pe timpul zilei, chiar daca nu poti dormi. Sa nu te extenuezi prea tare, ca Eric are nevoie de mamica puternica. Si cu deadline-urile astea stranse la proiecte...cum le faci pe toate si inca mai stai in picioare, nu stiu...Pup la voi!
Gata, ma pregatesc de somn, culcat bebe mic, asta e a doua noapte singurei, abia astept sa vina tati acasa.
Sa aveti o noapte linistita! Hug!
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Giova spune:
mda...mie nu mi-au intrat banii, adica alocatiile, chiar vorbeam si cu alte mamici in parc si nici lor nu le-auy intrat alocatiile.
Noce de cand i-am zis sotului d emersul la mare...a innebunit...a dat telefoane la colaboratori sa caute apartamente, s-a uitat pe net...a intrat in fibrilatii.
la 200 euro am gasit ap. naspa, dar la 350 lux, chiar si 3 camere.
Halal dr. ati nimerit.
Uliiasi la mare as merge eu cu copiii, sotul ar veni max. 3 sapt. in 2 luni. Dar ar mai fii in permanenta cineva cu mine: mama, soacra, se gasesc doritoti sa vina cate o sapt. gratis la mare, si cum suntem familie numeroasa...nu i-as putea aduce pe toti.
Doamne ajuta, sa fie totul ok si sa ramaneti acasa la piatra neamt.
Alinutza of ce mai trageti si voi. sa iasa repede dintisorii.
Lucialu stiu ca se inchiriaza ap. in Croatia, dar cu 1000 euro stam 2 luni in tara(cazare+cheltuieli).
Sara_amnira ambroxolul picaturi e super bun, la Marco ii trecea rapid tusea.IMi pare rau ca a picat din pat bubulina.
Elenada ai dreptate, ei nu stiu pana nu stau acasa cu copiii. al meu dupa o ora cu amandoi dispera...cica nu poate face nimic, sta cu edi in brate. of...dar tot se gaseste sa mai bage de vina...
L-as baga si eu rapid in CIC, dar la noi nu se merita.
mor de somn...m-a terminat dupa amiaza asta in parc. bine ca Marco e cuminte si se joaca cu prietenii lui, in schimb Edi tot in picioare a vrut.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
ayda_m spune:
Cam tarziu si eu
La multi ani!! Moniland si Hera
La cat mai multe lunite Robert Constantin,Darius Matei,Razvan Alexandru
Mai fetelor, mi-ati facut si mie pofta de mutat la Constanta pt o luna...numai ca sotul nu isi poate lua concediu decat max 2 sapt si eu singura cu bb mic si graviduta nu m-as descurca...poate mai conving cumnate, prieteni sa vina in per aia si sa stea cu mine sau sa gasesc de inchiriat pt 2 sapt.
Ayda12+ si Andreea Teodora (9 iulie 2009)
poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici
blanca000 spune:
[S] Moniland LA MULTI ANI!!!
Hera LA MULTI ANI!!!
Da vreau si eu la mare, am retinut zonele..sa caut pe net? sau aveti vre-un agent imobiliar (fetele din Constanta) mai de incredere asa ca nu stiu unde sa caut concret. Vreu un 2 camere aproape de parc si plaja .
As merge eu cu bebe + sot in weekenduri, eventual si mama din cand in cand. perioada mai-iunie..cine ma ajutta????
Azi am stat mai toata ziua afara, a manat si Eva nisip, am pe bancuta, i-am cumparat lopatele si galetusa, si a mancat excelent totul..iupiii..asa copil mai rar
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
meleea spune:
seara buna fetele ,cum zicea cineva mai sus(ca abia retin ,de oboseala ) sunt praf,ca varza era mic copil....
sara, nu stiu ce sa zic de tratament dar eu am citit la un moment dat,ca autoritatile americane avertizeaza cu privire la medicamentele antitusive si expectorante pentru copiii cu varste sub doi ani, care pot avea efecte mortale pentru bebelusi. Acest tip de medicamente nu s-au dovedit a fi nici sigure nici eficace in cazul copiilor cu varste sub doi ani. Printre efectele secundare ale acestor medicamente se numara: cresterea rapida a ritmului cardiac, pierderi de cunostinta si convulsii.
eu nu i-am dat lui Alex desi mi-a fost recomandat prima oara cand a fost racit. i-am dat stodal sirop ,atat de tuse.nu am vrut sa risc.
pt muci noua ne-a dat colargol ,(n-am gasit de rau nimic inca despre el )f multumita sunt ,Alex nu mai are asa multi muci, si nu i-am pus de 3 ori pe zi cum a zis doc ,i-am pus doar seara dupa ce il aspir o pic in fiecare nara. si noi aveam nenica muci la greu , cand stranuta ii ieseau din nas ca la tiganusii aia muciosi tot timpul . oscilo si influenzinium ,ultimul nu l-am gasit, (e homeopat). i-am mai dat antitermice ,panadol si nurofen doar cat a avut febra in rest nimic,asta e ,ce sa faci daca e sezon de viroze....
http://picasaweb.google.ro/meleea9
http://picasaweb.google.ro/alexandruzmeurel/56luni#