**Zmeurici de iulie-august 2009 (34)**

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Neata!

Azi-noapte, pe la 2.00 m-am trezit cu ochii scosi si parul smuls de fii-mea care avea chef de joaca si de rostogolit. Nu cred ca o deranja nimic, ca nu maraia, dar era asa de vioaie si mie mi-era un soooomn! Dupa o ora, am luat-o in brate si am leganat-o putin pana i-am facut pofta de nani, dupa care m-a luat de gat si cu suzi, am adormit.

Mi-au placut mult pozele Clarei cu intalnirile mamicilor si bibicilor in parc. Ce frumooos

Motana, ce zici tu acolo de impuscaturi? Mama, mama sa aveti grija!

Lucialu, pai nu mai e asa bucalata la falcute, ca mi-a aranjat-o soacra-mea de vreo 300g cu borsul ei, si la ea se vede...

MONILAND!!! Mama exemplara de gemenute dragute! Sa fii sanatoasa, alaturi de fetitele tale si sa-ti aduca numai bucurii!

Hera!

------------------------------
Corina, mami de Maria Alexandra (07.08.09)
Botezul Mariei (18.10.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Buna dimineata,

am vb la CJAS - cica trebuie dusa decizia de intrare in CIC sa dovedesti . Atata doar ca eu nu am primit nici o decizie (cica nu se mai trimit acasa, se dau la cerere)!
Deci am facut un drum sa fac cerere pentru decizie (cum suna ) si luni cica sa merg sa o iau, dupa care alta distractie, alte cozi la CJAS .
Astia nu sunt normali!
Eu zic sa verificati si voi daca mai sunteti asigurate ... sa nu aveti surprize

www.picasaweb.com/gatarba

Nina & Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

Sara_amira, suntem vecine, eu stau intre Eden si Galeriile Soveja, poate ne planificam o intalnire cu zmeuricile.

Blanca, primavara si vara Constanta e un oras de vis, daca va decideti pentru un sejur prelungit la malul marii eu ti-as recomanda bdl Lapusneanu, ai vis a vis parcul imens si plaja super aproape.

Doamne ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONITZA86 spune:

Neata!!!!

LA MULTI ANI MONILANDsa fi fericita si sa te bucuri de ingerasii tai scumpi.
LA MULTI ANI HERA

La multe lunite zmeuricilor dragalasi
Robert Constantin
Darius Matei
Razvan Alexandru

Noi suntem fresh in dimineata asta dc ar fi fost si soare era super.Dar cred k tot iesim putintel la aer si astazi numai sa nu ploua.Bebelina mea nu a mai papat tzitzi astanoapte,si acum dimineata a golit sursa.

ELena am vazut bebei tai scumpici la stiri,ce cumintei stateau ei in premergator.

Corinna ce greu e cand se trezeste in miez de noapte.

Va invit la o

MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

La multi ani fericiti, Moniland! Sa te bucuri in pace de comorile tale!
La multi ani, Hera! Sa fi sanatoasa si fericita!

Sara-amira, noi ne mutam pe Lapusneanu, langa Banca Religiilor (cred ca e brd acum acolo), chiar vis-a-vis de Tabacarie. Abia astept sa ne vedem!
Si cu Criss si Victor, abia asteptam sa va cunoastem

Blanca, ar fi super sa veniti si voi la Constanta! Nu ne-am intalnit in Moghioros, ne intalnim in Tabacarie sau inMamaia

Cat am cautat noi acum chirie, am descoperit ca sunt multi care inchiriaza pana la 1 iulie, cand vin turistii si dau apartamentele pe nopti, nu pe luni. Poti sa iei mai-iunie cu 200-300 de euro pe luna sau iulie-august cu 400 de euro pe luna. La garsoniere e un pic mai ieftin. Chiar am vazut un anunt cu o garsoniera ok la city mall, adica langa parc si la 2 statii de mamaia. Poti sa cauti in zonele Lapusneanu, Tomis Nord sau Faleza Nord.

Motana, ce viata de filme aveti voi acolo?

Vally, ma bucur ca v-au iesit biscuitii! Daca lasi foaia mai groasa ar trebui sa iasa mai fragzei. Si poate mai mult ulei sau unt daca ai inceput sa-i dai.

Sara_amira, spitalul Panduri, parca e de urologie. Oricum, il stiu, pentru ca acolo am scapat eu de operatie pentru o asa zisa pietricica. Mi-au dat niste antibiotice si gata! Dupa ce fugisem la propriu de operatie din alt spital. Poate scapa si cumnata ta! Vila pe malul marii in Eforie! Ce frumoooos! M-as muta Maine. Chiar am fos tin duminica pe acolo, imi venea sa nu mai plec.

Lucialu, n-am scris numele berii pentru ca sotul meu ia mereu alta cu alt nume nici unul cunoscut la noi. Toate sunt cu alcool , de obicei albe, nefiltrate si la sticla de sticla. Eu am baut Paulaner. Se gasesc in supermarketurile mai mari sunt ceva mai scumpe decat restul, 5-8 lei.

Blanca, copiii se pot impartasi in fiecare zi de sarbatoare cu rosu in calendar si duminica. Momentul impartasaniei este pe la 11-11.30.

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Uof, cu graba abia acum am vazut:
Moniland! Sa ai numai bucurii alaturi de printesele tale dragi!
Hera! Sa fii fericita si te mai asteptam cu noutati despre zmeurel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Edi s-a trezit la 2 urland, l-am adormit la loc pana dim. la ora 8.
Doamne greu mai iese dintisorul...parca se vede ceva pocnit, dar nu ma lasa sa pun degetul.

Mai ce idee pe voi cu inchiriatul de apartamente la mare. M-ati pus pe ganduri, e tentanta ideea...fetele de la mare cam cat e un ap. cu 2 camere de inchiriat? intr-o zona bunicica...

Tanimi s-ar puteas sa ai dreptate. eu decizia nu am primit-o nici acum...cica nu au cine sa le semneze.
Sara_amira bine ca a papat printesica, chiar daca e maraita de la dintisori.
Noi de duminica, mancam putin si cu chiu cu vai pranzul, iar seara acelasi meniu: budinca cu biscuti si gris de la nestle. si tzitzi cat cuprinde.
cam cat sunt chiriile? hai ca poate-poate ne adunam pe acolo. Mie mi-ar place sa stau 2-3 luni cu copiii la mare. Le-ar prinde tare bine.
Doamne ajuta-i cumnatei tale si tie bafta cu 2 copilasi.
Rallu nu am auzit nimic de acest scandal. Nici nu i l-am facut.
Mushil stai linistita, mai incearca trebuie sa reusesti.
Blanca haide ne mutam pe timpul verii la marea noastra. ma tenteaza si pe mine.
Vally rezist ca nu am incotro.
ma bucur ca papa fructele Gloria.
Lucialu, da masa i-a luat-o sotul din Austria, e de la Chicco, cu 45 euro aici e in jur de 4 mil. O mica mare diferenta.
mQQm nu stiu nici eu de care sa iau...simplu sau dintr-alalt.
Motana aoleu...aveti grija de voi si nu iesiti. sa se termine totul repede.
Corinna ai nostri s-au inteles cu trezitul la ora 2, numai ca al meu tipa, nu se juca.
Noce mersi de preturi...smecheri rau...dar e si normal, caci mai bine ies la inchiriatul pe noapte, decat pe luna.

Moniland si Hera!
Multa sanatate si impliniri alaturi de zmeuricile voastre dragi!

la cat mai multe lunite zmeureilor:
Robert Constantin, Darius Matei si Razvan Alexandru

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Giova, 2 camere in bloc fara lift - 200 de euro, cu lift - 300 de euro, aproximativ. (Sunt putine blocuri de 10 etaje). Asta in zona Lapusneanu, langa parc si plaja.

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

La multi ani Moniland sa fii sanatoasa si iubita si sa te bucuri de familia ta frumoasa
La multi ani Hera sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi

Fetelor azi m-am decis sa le dau piticilor linte. Stiu ca ati scris cuma ati facut voi lintea dar nu am retinut nimic. Eu am pus-o la fiert cu o ceapa cu morcov si cu suc de rosii facut in casa. Sper sa iasa buna si sa le placa piticilor ca de cateva saptamani nimic nu le place. Matei mai mananca unele mancaruri dar Ana refuza tot. papa 5 lingurite si gata inchide gurita si nu o mai deschizi cu nimic.
Nu stiu ce nu ii place ei care era o mare mancacioasa ea care tremura de placere cand vedea lingurita acum a devenit o sclifosita. Papa fructele cu branzica bea laptic dar nu vrea legume cu carne cu ou cu nimic.

Poate am noroc cu lintea ca daca nici asta nu le place nu mai stiu ce sa le dau sincer. Arunc o gramada de mancare si e pacat de ea.

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Citat:
citat din mesajul lui vally

Rallu nu am auzit inca nimik de scandalu cu Rotarixul; ai vreun articol?

Asta am gasit eu: http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/890341/Rotarix-suspendat-temporar-in-SUA/

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Sufletelul meu
Am inceput de la 70,4 kg ... acum am 62 kg ... pana la 55 kg mai sunt numai 7 kg

Mergi la inceput