Teodora, eu am avut un aparat Dolce Gusto, dar am renuntat la el. Chiar daca face o cafea foarte buna (espresso si latte macchiato ies perfect, exact ca la cafenea) are doua dezavantaje majore: consumabilul e destul de scump si nu poti folosi decat capsulele lor. Asa ca m-am reorientat spre un automat de cafea la care pot sa alternez sortimentele si sa combin boabele de cafea dupa cum imi place.
Multumesc pt raspunsuri, m-am hotarat ca deocamdata sa nu imi iau aparatul. Dar daca mai aveti impresii, eu iau notite. :)
nu am putut sa-ti dau PM (mesaj de eroare - ceva de genul ca nu primesti PM) asa ca uite aici:
- barino - cca 480 ron (link magazin)
- cat despre EQ7...= 10XBarino (www.neomax.ro/Siemens_TK76009_auto_valve_system_senso_flow_system_Automate_cafea-p21732s636.html" target="_blank">neomax
Este un magazin online klient.ro care importa o mare varietate de esspresso-are. Cred ca din oferta lor ai ce alege: si mai ieftine si mai scumpe, depinde de buget. in ce priveste gustul, stiu ca Nesspresso este cel mai bun din Europa. Dar, degustibus.