Albinutze de Mai-Iunie 2009(67)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

alynta e vorba de banii de pe luna februarie care se vireaza in luna martie teoretic pe data de 15.

Mergi la inceput

maria multumim frumos!
adriana la mult inainte irinucai!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Seara buna fetelor,
am absentat cateva zile, am fost zomby in ultimul timp, Amirutza nu mai doarme deloc bine in ultima vreme. Cred ca ne chinuie dintzishorii laterali, ca vad ca tot roade in parti, si e tare nervos si sacait toata ziua, mai nou nici ziua nu mai doarme bine.Cu mancarea tot prost stam, singurul lucru care-i place si mananca bine este banana, dar din pacate stiu ca nu pot sa-i dau f mult. Am incercat si cu mancare de la noi, dar fara succes.
A si mai nou sta numai agatat de gatul meu, ma trage disperat de haine sa-l iau in brate, nu mai vrea in scaunelul de la masuta sau in carut la plimbare, parca e pui de maimutica.
Am observat si eu ca nu a intrat indemnizatia si alocatia pe luna martie, eu m-am gandit ca iar o fi vreo problema cu transferul bancar la mine, dar m-am linistit, vad ca e chestie generala.
fetele care au intrebat de mine, saru'mana de grija.
mai am de recuperat 1/2 din capit trecut si revin.
Incerc sa pun si pozici noi cu flacaul la 9 luni.

http://picasaweb.google.com/ginaconstantinescu/Amir8Luni#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Buna seara si de la noi,

COSMINICA,,am vazut pozele,frumoasa si cocheta Eliza!

MARIA,,si noi am inceput cu plimbarile,de doua ori pe zi,nasol e ca nu mai am timp de nimic.

ANDATA,,cum mai e Ioana cu bubita?

ANA,,felicitari de doua ori,pupam pe cavalerul Razvan!

LAURRA,bafta cu intarcare,sa-mi spui si mie cum faci

CARLA,,off,in sfarsit a iesit dintisorul
( ca tot ma laudam zilele trecute,azi a patit-o si fimea cu opareala)

PHILIP,sa ne luam de mana,cu copiii mici mancaciosi si cu aia mari sclifositi

ALYNTA,,e tare Matei,a inceput sa-l urmeze pe David

Eu azi am prins-o pe Andra de doua ori din zbor,iar dupa primul somn ,am adunat-o de jos ( noroc ca aveam perne pe jos,multam Andata).
Este o haioasa mica,la plimbare se hlizeste la oricine pe strada,si chiuie cand vede copii sau catei...

Va doresc o noapte usoara si un week-end minunat

Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Vreau sa va spun fetelor ca si la noi s-a incalzit, adica nu mai ploua, ca mi s-a luat 3 luni de ploaie zi de zi, si e o placere sa stam afara. Acum e cea mai frumoasa perioada a anului, miroase superb de la portocalii infloriti si se simte briza sarata a oceanului, asa ca si noi numai afara am sta. Parte proasta este ca Amir nu mai vrea in carut, vrea el pe jos, pe banca, oriunde poate topai. Pasi nu prea stie sa faca dar topaie intr-o veselie si vorbeste cu toata lumea pe limba lui. Dar cand il pun in carut stricam prietenia, tipa si isi incordeaza picioarele sa nu-l pun in fundulet.
Am reusit si am pus si pozici noi.

http://picasaweb.google.com/ginaconstantinescu/AmirLa9Luni#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

wow, gina, ce dolofanel ochios ai tu acolo, nici n-ai zice ca nu papa bine. ma bucur ca esti bine. nici N nu mai vrea niciunde. desi nu merge singur vrea sa stea in picioare, sa=l tinem de maini, sa sara sa fie activ.
alynta, stiu ca e ok curcanul, cred ca m-am exprimat aiurea, intrebarea era ce le mai dati bebeilor?
adriana, saru mana, da, cam de-astea ii dau si eu. azi a mancat si cartofi frantuzesti fara ou, maaama ce i-au mai placut. seara niste spanac cu legume si pui.
nu mai vrea formula. mananca asigurat dimineata si seara insa ar sari de tot peste celelalte 2 biberoane asa ca incerc sa renunt la unul din ele si sa aiba macar unul intreg. poate ca-i si cazul sa aiba numai 3?
noi avem avertizare de furtuna de zapada, sa ne tineti pumnii sa nu ramanem far curent. uf, uf. asta dupa ce-am fost la tricou azi. capricioasa vreme in ok :)
ganesha, ce fain povestesti tu de vremea voastra...
elena, daaaa, philip e mare mofturici.
maria, spor la treaba
pup la gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Salutare, stup. Ieri am avut o zi simplaaaaa tare. Ne-am trezit, am hranit pitica la 10, am iesit afara (am stat de la 10 la 14), am revenit si am hranit iar pitica si apoi am trecut amandoua la somn. Si am dormit amandoua pana la miezul noptii. Nu am auzit nimic, nu m-am trezit, nici nu am vazut-o pe fii-mea mai mare cand a venit de la scoala. Sotul a zis ca i-a fost mila sa ma trezeasca, ca prea dormeam frumos. Si dupa ce am hranit iar albinutza, de la miezul noptii pana la 4 dimineata, am stat si ne-am jucat. La 4 a rapus-o somnul dar la 6.30 era din nou fresh...

Intru sa recuperez cat timp ma lasa mandra, ca acum e preocupata de jucarii...

Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

wow andata ce zi...
gina chiar ca povestesti frumos despre vreme.... eu am un parfum cu miros de floare de portocal si imi inchipui cum trebuie sa fie pe acolo... apropos amir seamana numai cu tine
andreea iti tinem pumnii sa u ramai fara curent si deci fara net
pe noi ne asteapta un weekend de chefuit k lumea. azi mergem la ziua soramii/ matusica clarei/mosica clarei (ce de calitati are )
iar maine la ziua finutului.
sa va oprim tort?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna fetele, am nevoie de o cafea maaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeee si va servesc si pe voi
maya a facut aseara febra 39, rezultatul la urina nu a sosit; plangea la jumatate d eora,i-am dat lapte praf, a devorat 170 dar apoi a inceput sa tipeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pt tzatzai, nu sa manance,doar sa stea cu nasucul ea si sa o framante cu manutza,1 min maxim si a adormit; dar s-a marait toata noaptea.......

drita a zis ca mergem cu antitermice si imunobaby sa vedem ce e cu gatul si in rest nu e nimic....

daca e frumos azi si ea se comporta ok cu febra plecam la parinti pana maine

pupici

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!

Azi e zi de plimbare dupa ce vine tati, asta in caz ca nu dorm nazdravanii! Am de facut papa ca bate vantul in frigider! Tocmai am framantat de paine si m-am certat cu David ca-mi imprastia faina pe jos! Matei sta agatat de mine!

Anda sa va distrati frumos! La multi ani sarbatoritilor tai dragi!
Ganesha sunt unii copii care nu "suporta" carutul! Ce frumusel ai tu.... Eu intre nemancat si banana as alege o banana pe zi! Daca i-ai dat si nu face alergie e bine! David-cel mare manca cate o banan zilnic dupa 6-7 luni si nu a avut nimic! Si Matei le iubeste! Sa ai grija sa nu fie negre la coaja ca alea cica ar avea toxine! Si nu te scarbi prea mult cu nemancatul lui! Etape si etape! Si ai mei le au!
Lauraa ii doresc fetei sanatate! Poate stagneaza nebunia asta! Cred ca daca pleci ar fi bine sa pui in bagaj si un sumetrolin(biseptolul de altadata) sau daca ai in casa vreun antibiotic asa ca sa fie, in caz ca o ia pe naspa!
Philip ieri au mancat peste, iaurt, banana, para!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput