Albinutze de Mai-Iunie 2009(67)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ramona, ce ochisori caprui am vazut eu acolo. amandoi il mostenesc pe taticul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

hello albinute,

nu am mai intrat din lipsa de timp,cu Bubu in brate la calc nu mai risc pt ca mi-a stricat deja tastaturile la 2 laptop-uri.Bubu e bine, canta si danseaza toata ziua ,mai face uneori la olita,face bravo si pa si multe nebunele , nu am mai avut pb cu diareea de cand am iesit din spital iar acum suntem la ultima cutie de noecate pe care il inlocuim cu nan fara lactoza iar intr-o luna,doua sper sa trecem pe o formula normala. am iesit din spital cu 6,8kg iar acum are 8 kg ceea ce e foarte bine pt ca e si micuta de statura are doar 67cm, se pare ca tot seamana si cu mine la ceva ca in rest.... zici ca am fost doar mama purtatoare. Ana e bine doar ca se lupta si ea cu mucisorii si tuse la Darius.
Am citit putin si am vazut ca ati slabit,mie nici nu-mi mai vine sa spun ca de cand nu mai alptez,aprox 4 luni am luat 6 kg sper sa le dau jos si sa nu plec cu bb2 de la greutatea de acum.

Va pupacim si va dorim noapte buna

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009

CRACIUN 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

dana, ce frumoasa si primavarateca e bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

O primavara calduroasa, frumoasa si sanatoasa va doresc.
Absenta motivata : l-am operat pe Mihnu saptamana trecuta pentru o problema stiuta de la nastere, va povestesc pe larg dupa ce ne linistim.
De parca nu era de ajuns anestezia generala, durerile post operatorii,kk moale, de vineri a racit, ieri i-a iesit si al 2-lea incisiv central superior, cam de toate.

Cu o intrebare va deranjez, conteaza cantitatea de lichid in care se dizolva Biotics (luam Sumetrolim post operator)?Daca il pun in solide mai are efectul scontat? Il conving foarte greu sa bea alte lichide in afara de tzitzi pe care o suge cam din 2 in 2 ore.

Va citesc printre putinele picaturi libere. Sanatate maxima la toata lumea.

Narcisa, mami fericita de Mihnea Stefan 25.05.2009
http://picasaweb.google.com/NarcisaPaterau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Neata!
Lauraa, Ganesha, si Cezara a baut o data apa din canita cu pai, si a doua oara nu i-a mai iesit pasenta.
Anda, nu am retinut de ce vrei sa eviti formula, dar eu i-as da lapte de vaca la 11 luni, ma gandesc ce e 11, ce e 12 luni.
Eu am planuit sa-i dau la vara - toamna lapte de vaca, nu am sursa de la tara, voi lua pasteurizat.

Noi suntem foarte maraici, sta sa sparga al patrulea dinte, sper asta sa fie motivul. Cezara are nopti dormite in patut si nopti impartite intre patut si patul nostru.

O zi senina!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Blogul Cezarei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_Ioana spune:

Buna dimineata!am revenit si noi dupa ceva zile de absenta.suntem bine,Alexia e ff maraita fiindca ne chinuie dintisorii nr 5 si 6 care nu au iesit de tot si pe langa asta e plina de mucisori.sper sa treaca repede faza asta si sa se mai linisteasca.pt angajarea la fast food au venit multe doritoare insa doar vreo 2 s-au potrivit postului si azi sau maine vine in proba una din ele.si problema asta sper sa o rezolvam rapid fiindca sunt cam rupta de oboseala mai tot timpul.
cam atat despre noi momentan.azi am o zi mai libera fiindca am lucrat ieri mai mult si poate am timp sa recuperez ce am pierdut in zilele in care am lipsit.va las ca ma duc sa ii dau sa manance Alexiei si pe urma sa strang un pic din casa.revin mai incolo.
tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badriana spune:

buna fetele,

eu sunt deprimata rau de tot. Irina mi-a facut candidoza de la antibiotic, nu stiu daca are si in gura dar acolo jos are. Simt ca innebunesc. Nu credeam ca si asa mici fac asa ceva. Nici nu stiu ce sa va mai zic....Aproape am scapat cu bronsita, Andrei e ok, ea e pe terminate.

Nici nu imi imaginez ce tratament poate sa imi dea ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Eu cred ca imi deschid o firma de curatenie! Am doua ajutoare de nadejde! David a varsat Cif pe covor si impreuna il nivelau cu mainile! Matei avea si in par! Asta in decurs de cateva secunde cat eu eram la bucatarie cu treaba!
Ieri am fost la tara dupa cum va povesteam! David a alergat, Matei s-a bucurat si el! Cel mic a mers de o mana, vroia sa prinda pisica si o lua in patru prin casa! Am ajuns pe seara obositi! I-am spalat si la 21 dormeau! Matei s-a foit si a plans peste noapte- de la un nou dinte ce se pregateste!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

adriana off mititica.... stiu ca tre sa te speli cu solutie de pliculete de la farmacie pt candida. dar nu mai stiu cum le zicea.
alynta va astept si pe la mine la curatenie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

multumesc fetelor pt raspunsul apropos de lapte de vaca. oricum am inceput sa-i dau paste cu lapte. cred ca momentan voi continua asa. apoi mai vedem noi.

Mergi la inceput