Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *117*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Citat:
citat din mesajul lui hepilica
Dar oare asa sa fie cum a zis doc, de la dintisorii sa scada in greutate atat de mult? Oare o fi posibil?

Hepi, ma bucur ca ai adus asta in discutie, ca am tot citit zilele astea despre inapetenta, alergii alimentare si alte cele... in incercarea disperata de a intelege ce se intampla cu Ana.

Va zic din ce am citit: foarte multe boli / simptome sunt asociate cu apaitia dintilor! Nimic mai FALS.

Aparitia dintisorilor nu este insotita in niciun caz de
-stari de voma;
-perdere in greutate mai mare de aprox5-10 % din greutatea corporala.

Da, se manifesta prin inapetenta si agitatie, stare subfebrila, dar atat.
Daca bebelul vomita pentru 3 zile consecutiv, este MUSAI sa mergem la doctor.

Va pup, mamici!

Nela - bune informatii despre eruptiile dentare. asta cu voma, da asa e. ba, eu nici n-as astepta 3 zile. cred ca de la a 2 - 3 a stare de voma as fi la spital.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

mamici voi cum le dati fructele la puiuti, gen mar,para,piersica? crude?
noi papam fructe dar i-am dat de la inceput sub forma de piure din borcanase.. doar chiar la inceput i-am dat pulpa de para cruda pasata cu furculita, pt ca eu mancam si ea se uita la mine in gura, asa ca ii dadeam si ei 2-3 varfuri de lingurita,pe atunci inca nu incepusem diversificarea
e asa de nasol cand sunt bebeii bolnaviori, ne pt toti sa treaca repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

....aaa, fragutza - vroiam sa-ti mai spun ca ca cu toate ca drumul taberei are multa vegetatie si un parc mare, e unul dintre cartierele cele mai poluate, desi nu are industrie.
este poluat din cauza cartierului militari unde e multa industrie. culmea este ca militari este mai putin poluat ca drumul taberei. curentii de aer duc noxele si toate emisiile deasupra cartierului drumul taberei, din nefericire. uite vei, o posibila cauza a DA.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Va las ca ajung ai mei parinti.
Va pupam!!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

mamicilor, nu va place nimic de la bazar sau nu vreti sa "vindeti" ceva ?

http://picasaweb.google.com/BazarGeneral

toti banutii vor merge pt copii bolnavi, bebelusi ca si ai nostri iar tu te vei alege cu lucruri f ieftine pt tine si bb, f frumoase, unele de firma ff buna.

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

La multe lunite sarbatoriltilor de ierri:

Evita si Tudorita

si a celor de azi:

Ana Banana
Tudor
David
Simon

Sa fiti sanatosi si mancaciosi si veselosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Am iesit si noi la plimbare, sa prindem soarele. Probabil ca mai dam o tura mai pe seara.

La multe jumati de an, Ana-piersicuta!!
Sa fii sanatoasa si sa cresti frumos!

M-a sunat azi Biaz si m-a rugat sa va transmit ca este totul bine, ca problemele nu erau legat de copii ci de job, ca a ramas singura, draga de ea, cu amandoi copilasii si ca-i este f greu sa se ocupe de toate momentan dar va trimite toate gandurile bune.

Ma duc sa citesc si eu din urma sa vad care mai sunt vestile!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Ooooo, Nela ce virus parsiv. Cum sa vina el la Ana?? Uof, ca sa treaca repejor. Mi-e asa de mila de ea, ca-i mititica si neputincioasa

iulia ce incercare si pe prietena ta. Doamne-ajuta sa treaca nebunia.
Multumim de intrebare, suntem inspre bine. Eu sunt chiar ok, Radu mai trebuie aspirat din cand in cand, dar ne refacem. Iesim afara si sper ca aerul puternic sa-i faca bine, cu toate ca ne luptam cu noxele.
Tizul nostru ce face??

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

iuliapapusa Multa sanatate fetitei tale si speram sa-si revina rapid! Nici nu stiu ce sa cred!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Hepilica, esti o enciclopedie!

Acum explorez si eu cartierul si incet incet ne imprietenim.

Azi am batut orice record, am stat aproape 5 ore afara, in sling. Am obosit ca un catzel.

Vroiam sa te inteb, cum ai donat tu scaunul de masa? Am si eu un scaunel ceva gen scoica, se si balanseaza si as vrea sa-l dau cuiva.

Stie cineva cum se poate cumpara de la bazar?

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput