Magnifice Senioare mari,mijlocii si mici (86)
Raspunsuri - Pagina 8
galliciana spune:
laura e la pat,rasfatata de sot, va/ne pupa pe toate, maine se pune in miscare!
o seara placuta, si 

pt fete!
simonia spune:
nu am avut net de miercuri si nu am mai intrat.
m-a mirat mutarea noastra.
dar, de! depinde de punctul din care privesti lucrurile.
dupa 5 ani de incercari, HSG, Laparoscopie, Histeroscopie, stimulari, o sarcina pierduta la 2,5 luni, nu mai am entuziasmul de a scrie rezultatul fiecarei monitorizari, mi-a mai ramas doar amaraciunea evenimentelor prin care am trecut, si care se mai indulcea cu o aroma de cafea sau prajituri.
nu am avut timp sa citesc tot ce s-a scris, am sa o fac maine.
amy2007 spune:
Buna seara, frumoaselor. Am ajus si noi acasa.
M-a spart anestezista care mi-a tot cautat vene prin vreo 8 gauri. Am plasturi peste tot si ma dor toate alea. 
Am 3 ovocite frumusele, un folicul a fost gol. M-a intrebat daca cumva se fertilizeaza 3, daca pne 3. -am zis ca vedem duminica seara, cati s-or fertiliza dintre ei.
Pup si ma duc sa pap, sa ma spal, sa ma dragalesc cu piticul, ca doarme la noi in seara asta.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
ASPIRANTA FOREVER
Ellyshor spune:
Felicitari Laura si Amy!!!
Sa mearga totul bine pana va veti tine puii in brate!
Gagiciiii,
A inceput Dansez pentru tine!!!

Babyboom
...vino la mami...acum

violab spune:
Of...Ce Dumnezeu se intimpla? Va caut diperata de am ajuns si eu brocoli la cap.
Nu am apucat sa citesc tot dar sa-mi spuneti ce trebuie sa fac. Deocamdata detaliile mele si daca mai e nevoie de mai mult sa-mi spuneti. De azi o sa pot intra in fiecare zi. Of cit mi-ati lipsit.
violab aspiranta din 2009. Fara ambele trompe, FSH mare si mai nou si AMH mic. Un FIV nereusit si ma pregatesc de numarul 2.
Anul asta voi fi 
Ellyshor spune:
Soricelule, vezi ca ti-am trimis MP!
Unde umblati iubitelor???!!!
Va uitati la Stefanel????
Babyboom
...vino la mami...acum

se revarsa apa din dunare........