Magnifice Senioare mari,mijlocii si mici (86)
Raspunsuri - Pagina 19
mirela2 spune:
elly o scoatem noi la capat
sa vezi ce copchii tragem noi...mama mama
pazea danseaza teposu
galliciana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adria42 Elly, Gali, Mirela, sunteti "de coma", tare haioase! Va citesc si mi se descreteste fruntea! Sunt certata cu al meu tarzan de 5 zile si nu vorbim decat strictul necesar.Astept sa faca el primul pas spre impacare dar nimic...Pt. ca bineinteles EL este de vina! Si ovulatia nu mai apare desi sunt in ziua 16 de cm, asa ca pot sa mai stau suparata! Poate ma supar de tot si maine il las si fara papita! |
adria,mancati-as,pai ce sa fac-sa scriu infertilitate pa frunte,si sa asteptati sa raspund taios, ca la ....neaaaaaaaaaaaaaaah,no way!
de aia nu n-am fost inghitite, ca suntem vesele-*acu depinde unde pui accentu! adica veeeeeeeeeeeeesele sau veseeeeeeeeeele
hehehe, knd tarzan face pi suparatu-fac misto de el,sau vb singura prin casa....ca tveu,cu referire la el, biensure,si apoi, daca nu si nu, ma urc pe el ca puricele pe elefant!!
ei,stiu io:dilema voastra este acum care e puricele si care elefantu
daca stai dupa el, asteptare placuta iti va zice....
ioooooooooo,nu-l las,domle, nici d-a
soroooooooooooooooo, dragostea, stii tu ce e aia, stii ca trece prin stomac?
Ellyshor spune:
Bravo Galli, manca-o-ar mama pe ea!!!
Mirelus....pai eu sunt chitita chitita.....3 urmasi vreau sa fac...de aia m-am apucat din timp
Babyboom...vino la mami...acum
galliciana spune:
adria, multumim pt descriere!nu m-ai vazut cand rad de una singura si ma latra aida!
Ellyshor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirela2 adik o ciorba ceva |
Adik....o invartita, rasucita....placinta din aia....poale-n brau!!!
In zona lui Galli....astea sunt de succes!
Am dreptate sau nu?
mirela2 spune:
ia numai vb de haleala
ma chinui sa nu mai manc......poate poate mai slabesc si eu ceva
Ellyshor spune:
Uite-l si pe al meu....ca bradu!
Eu n-am mai auzit de dansul asta....stomb!