Magnifice Senioare mari,mijlocii si mici (86)
Raspunsuri - Pagina 12
lyly_mar spune:
Eu astept sa-l vad pe Catalin Botezatu,nu ca este type-ul meu.....dar asa,ca suntem con-oraseni
galliciana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ellyshor
Boeyyyy...pai eu ziceam ca ma duc acolo ca in concediu!! Nu-i asa??? Nu-mi spulberati viseleee! Galli...si al tau Tarzan ce are maica asa de special? Ia spune aici, sa ia si prasnelul aminte Babyboom...vino la mami...acum |
ce concediu, v-ati dilit,maica???
ia sa va iau io la intrebari si interogatoriu
prazulina, esti luata,maica, nu te mai gandii la prostii...
galliciana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lyly_mar Eu astept sa-l vad pe Catalin Botezatu,nu ca este type-ul meu.....dar asa,ca suntem con-oraseni |
e sagetator,fata
Ellyshor spune:
citat din mesajul lui galliciana prazulina, esti luata,maica, nu te mai gandii la prostii... ASPIRANTA PANA IN MADUVA OASELOR! astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
Sunt luata....sunt luata.....de ciuf, din cate vad!
Stai breee....ca daca vrei sa stii....Tarzan al tau....nu e my type!!!
Babyboom...vino la mami...acum
Ellyshor spune:
citat din mesajul lui mirela2 iar la unsurosi va e gandul??? hmmm |
Cine??? Noi???? Unde????
Mie imi place de Bucurenci cum rade
Face gropitze
Babyboom...vino la mami...acum
galliciana spune:
citat din mesajul lui Ellyshor Stai breee....ca daca vrei sa stii....Tarzan al tau....nu e my type!!! Babyboom...vino la mami...acum |
breeeeeeeeeeeee,IO vb de banica panica,sorooooooo!
iar intelegi ca oltenii..... fii antena