LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**181**
Raspunsuri - Pagina 12
gigelica20 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui bubulina1
Vezi ca este un subiect la Parintii intreaba, unde am aflat numai vesti "bune": sa zicem merci daca luam banii dupa 24. Mamica fericita de Raducu (11.04.2009) Poze cu noi |
Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
pisigri spune:
Ilinco, vrem poze cu pantofii. Azi cred ca a fost ceva in aer a propos de incaltaminte...
Si tot pt tine: Dr House ruuuuuuuullllllzzzzzzzzzzzzz !!
Io ma uitam la tv cind mai prindeam, da mereu vedeam episoade pe bucati, si intr-un acces de nu-stiu-ce mi-am pus hazbandu de mi-a descarcat de pe torente. Si mie mi-e lene sa caut subtitrari, da seria 6 avea deja sub. in engleza...asa ca acu ma uit la S6Ep1 (luuuuung...l-ai vazut?) si sint (din nou) totally in looove.
Bine, recunosc spasita ca-s indragostita si de Hank Moody din Californication...numa ca seria 3 mi se pare de toata kkoa fata de primele doua serii
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
m_monique spune:
simplyana si ioana are tot acelasi model de ghetute, dar lila.
ioana prin casa merge numai in sosete.
dupa ce am mai incercat 2 perechi de pantofi, am cumparat-o pe actuala , care ii vine foarte bine. am incaltat-o in casa si am pus-o sa mearga incaltata. la inceput a mers mai greu, pana s-a obisnuit.
acum a inceput sa mearga singura si pe afara.
inapreda spune:
Sint si hainute noi sau numai chestiile de anul trecut?
Multu'.
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Fetele care spuneati ca ati mai fi interesate, asta e linkul pt hainute: http://www.flickr.com/photos/imbracaminte_copii/sets/72157622620663033/ Ideea e ca ar fi bine pe cit se poate sa ne hotarim relativ repede, adica vad ca de la o zi la alta mai dispar produse din colectie.... If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Gina lu' Ian (23 martie 2009)
89 de poze noi cu Ian
Kea spune:
Fetele, stiti ca ma plangeam azi de bubitele de pe fata copilului? M-am intalnit cu o doamna, care mi-a spus ca la amandoi copiii ei le-au aparut bubite pe perioada eruptiei dentare. Si atunci am realizat ca primele bubite le-am sesizat prin decembrie, iar primul dintisor tot atunci a aparut. Oare ar putea avea dreptate?
Keutulache cred ca isi schimba programul de somn, ca si ieri si azi mi-a facut nervii franjuri si mai apoi mi i-a pus pe bigudiuri. Se freca la ochi, casca, venea sa-l iau in brate, dar cum il puneam la orizontala, se zbatea, maraia si vroia jos. Si asa am tinut-o toata ziua pana am zis ca iesim afara, n-are decat sa doarma in carut. Dar v-am zis ca nu doarme, sta atarnat in afara carutului pe jumatate si se uita si in stanga si in dreapta, nu cumva sa-i scape ceva.
inapreda spune:
Nu stiu sigur ce si cum; bijbii cind e vorba de vaccinuri; stiu sigur ca exista riscuri si daca aleg sa-l vaccinez si daca aleg contrariul; din 2 potentiale rauri, stiu ca tre' sa-l aleg pe cel mai mic; si aleg sa fiu "pe val", nu contra lui, deci, voi vaccina dar, pe rind, nu o data.
citat din mesajul lui Maya25
Nu cumva exista riscul sa faca o forma usoara a bolii imediat dupa vaccinare? Eu stiu pe cineva care a facut o forma usoara de pojar din cauza vaccinului (cateva zile a avut chiar febra 39-40!). |
89 de poze noi cu Ian
inapreda spune:
Tocmai am aflat ca o nunta de care credeam ca e in 17 mai, e, de fapt, in 17 aprilie, in conditiile in care mai avem una in 8 mai; asa ca...e (aproape) sigur ca venim si noi
Citat: |
citat din mesajul lui novus Referitor la Intalneala de la Sighisoara am vorbit azi cu patronii si : - ar trebui dat avansul saptamana viitoare ca sa ne retina camerele pt ca deja au rezervari ( avans 100 ron de familie) - cazarea se va face in 2 pesiuni aflate la 100 m una de cealalta si anume la Centru Ecvestru (12 camere disponibile - 140 ron/camera) si la pensiune (130 ron/camera) diferenta intre ele constand in faptul ca la centrul ecvestru sunt paturi matrimoniale si la pensiune sunt paturi twin plus ca la parterul pensiunii se afla restaurantul Asa ca va rog sa faceti consiliile de familie in wkd si sa confirmati participarea si eventual luni sa virati avansul ! Pt cele care nu stiu despre ce locatie e vorba : http://www.dracul.ro/pensiunea_dracul_danes.html in perioada 21-23 mai Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) Am implinit 1 anisor ! |
89 de poze noi cu Ian
inapreda spune:
Timp de 9 luni am strins informatiidespre "cel mai bun pediatru din oras" si, inainte cu o saptamina sa nasc...am gasit-o!!!
E risu' plinsu' si, daca as schimba-o, am fi ca-n bancu' ala:
-Cum te ceama?
-Kikt Ion.
-Vai ce nume urit; de ce nu mergi sa-l schimbi?
............
-No, ti-ai schimbat numele?
-Ye!
-Si? Cum te ceama?
-Kikt Gheorghe
citat din mesajul lui doranna
ina, poate n-ar fi rau sa te gandesti la un alt medic; chiar nu mi se pare ok atitudinea asta... Mami fericita de Iulia-Alexandra (23 martie 2009) Poze |
89 de poze noi cu Ian
novus spune:
citat din mesajul lui denisamada
Ce consiliu? Nu mai facem nici un consiliu, confirmam, la confort sporit! Unde trimitem banii? Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
In contul meu
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
pisigri spune:
Sigur sint lucruri noi fata de prima comanda facuta anul trecut; nu stiu daca si fata de ce au adaugat in noiembrie cind s-au aprovizionat iar, ca atunci nu m-au interesat hainute de vara...acum taman la alea m-am uitat. As indrazni sa spun ca da, sint chestii noi, asa a zis si mababei...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)