Fulgusori Nov-Dec2009(44)
Raspunsuri - Pagina 8
rgagapie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui grigore_tina frumoasa bebelina rgagapie. e o mandrete sa va bucurati de ea. mami de bebe stefan (15.11.09) |
Multumim seamana cu tac su 

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Poze noi
Poze botez
Ramona
de
Maya Paula (17.11.2009)
Lalu_79 spune:
| citat din mesajul lui douradoudou buna noaptea...am intrat sa va pup...si sa va spun ca voi face parte din odiseea nov-dec 2010... Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri |
Felicitaaaaari, Alexa, multa sanatate si sarcina usoara!!!!Ingerasul Maryam va veghea asupra voastra cu siguranta.
Ce veste buna, m-am emotionat toata
.
many_bani spune:
| citat din mesajul lui douradoudou buna noaptea...am intrat sa va pup...si sa va spun ca voi face parte din odiseea nov-dec 2010... Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri |
Asta da veste. Felicitari draga mea, si sa fie bine.

mami de
Vlad (29.10.2009)Poze
simina_kin spune:

SUUUUPPPEEERRRRR VESTE!!!!!!!! FELICITARI ALEXA
SARCINA USOARA!!!!!!!!

A aparut odiseea nov.dec 2010???

fericita de
ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
grigore_tina spune:
noapte buna.
a...cine poate imi spune si mie daca am luat bine orez cu roscove nestle pentru al meu bebe?
multumesc.

mami de bebe stefan (15.11.09)
simina_kin spune:

A adormit.
Ai ca am revenit pe forum direct cu vaicareli

Nu stiu dc va spus cuscra da am avut
......si acum sunt "provizoriu' pe aici, ca am un incarcator imprumutat![]()
fericita de
ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
Ancutza_Bro spune:

FELICITARI!!! ... ce veste buna...asa mult ma bucur!

_
ANCA mamica fericita de
SABINA IOANA (03.11.2009)Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
many_bani spune:
| citat din mesajul lui monis5 Many - ce scutece folosesti acum? ca si eu vreau sa le schimb ca mi s-a pus pata. Si le-am probat si pe cele refolosibile pe care le am si sunt super, dar nu am destule (adica am 2 ) asa ca imi trebuie neaparat de astea de unica fol. Dar nu mai suport misrosul de pampers ![]() |
Cand am renuntat la premium care am luat de la BE pe www.eco-baby.ro/Scutece_Ecologice_De_Unica_Folosinta/Scutece_biodegradabile_WIONA_MIDI_4-9Kg/id-c32d4ce20ca061488d6c9a94723052a2.html" target="_blank">astea, insa ca o mama neatenta ce sunt nu am facut comanda din timp si m-am trezit pe w-e ca nu mai am scutece asa ca am trimis sotul la magazinul Leacul undeva prin spate pe la Perla si le-a cumparat pe www.obc.ro/produse/PAMPERS-BIO-MIDI,-4-9kg,-44-bc/pc" target="_blank">astea
Am fost multumita de ambele, insa din considerente financiare o sa merg pe prima marca (deja mi-au sosit). De la ambele am folosit midi (4-9kg) dar cum am comandat maxi (7-18kg)
Pe primii ca sa nu mai platesc taxele postale le cumpar din Buc.

mami de
Vlad (29.10.2009)Poze

) asa ca imi trebuie neaparat de astea de unica fol. Dar nu mai suport misrosul de pampers