Ajutor va rog, am pus cotul intr-o guma de mestecat ... va rog sa imi spuneti cu ce iese guma de mestecat?
eu stiam ca se scoate cu fierul de calcat: pui un ziar peste guma si dai cu fierul de calcat. am auzit ca metoda asta functioneaza, nu bag mana in foc pt ea ca nu am patit niciodata...
Citat: |
citat din mesajul lui carmenp bagi bluza sau ce e in congelator si dupa aia guma se desprinde mai usor tzucurei de tzucurei 1, 2, 3 |
exista o solutie de scos pete care functioneaza si pt guma de mestecat la life care, cred ca n-am gresit numele firmei, oricum o firma cu vanzare directa, ceva produse nemtesti.
nu te-as sfatui sa folosesti fierul de calcat, functioneaza pt ceara, nu pt guma.
Eu am auzit ceva de benzina, ca ar functiona dar partea cu congelatorul pare perfect plauzibila.
exista un spay super bun pt scos pete si guma se dezlipeste f usor,fara congelator,fier de calcat etc. Pt detalii ma poti contacta!
Cu fierul de calcat am incercat eu...se intinde...mai rau faci, eu am patit-o. Cu fierul si ziarul poti scoate petele de ceara.