A INTARZIAT ALOCATIA SI INDEMNIZATIA?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Oare care ar fi explicatia? Eu in iasi am primit...

mamica lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana l

eu sunt din Iasi si mi-au intrat banii in jur de 10, nu mai stiu exact, cam la data asta intra lunar . am la Raiffeisen contul. in schimb am observat alta ciudatenie. verific contul on line si anunt si alte mamici cu cont la alte banci si stupoare... la unele intra banii dupa 1-2 zile... desi suntem din acelasi oras

mamica lui Andrei

Singura explicatie logica este ca primaria Iasi a stiut sa imparta banii sa ajunga la toata lumea la timp. Nu cred ca are vreo legatura cu banca desi esti prima persoana cu cont Raiffeisen care a primit banutii.

Mamica fericita de Raducu (11.04.2009)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubulina1

Citat:
citat din mesajul lui ana l

eu sunt din Iasi si mi-au intrat banii in jur de 10, nu mai stiu exact, cam la data asta intra lunar . am la Raiffeisen contul. in schimb am observat alta ciudatenie. verific contul on line si anunt si alte mamici cu cont la alte banci si stupoare... la unele intra banii dupa 1-2 zile... desi suntem din acelasi oras

mamica lui Andrei

Singura explicatie logica este ca primaria Iasi a stiut sa imparta banii sa ajunga la toata lumea la timp. Nu cred ca are vreo legatura cu banca desi esti prima persoana cu cont Raiffeisen care a primit banutii.

Poze cu noi

nu e prima, eu i-am primit de mult timp deja tot in raiffeisen, dar in alba, prin 8 sau 9 martie, nu mai stiu exact

oricum banca e putin importanta, la banca cand se primesc banii si lista in aceeasi zi se face virarea, nu e voie sa tina banii daca au ordin sa-i vireze. probabil unde nu au intrat inca nu au fost virati de la trezorerie catre banci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ieri am primit banii. Braila, cont Raiffeisen.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Mie nu mi-au intrat. Deci nu tine de banca ci de primarii.

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

la mine au intrat ieri. presupun ca vor intra la toata lumea sapt asta...ca data maxima e 28 (duminica). sa ii cheltuiti cu cap ca ce stii cand mai intra?! haz de necaz ca tot romanu'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grasunica80 spune:

Buna fetelor,
am fost in dim asta in Hambarului si surpriza: pe usa era lipit un afis cum ca indemnizatiile vor intra conform deciziilor intre 8 si 27 ale lunii... am vb cu bodyguard-ul de acolo si mi-a spus ca din pacate asa a venit ordin de la ministru pentru luna asta, ca au avut ceva probleme cu banii... si mi-a mai zis ca daca nu intra pana pe 26 in cont, luni pe 29 sigur vor intra.... ca s-a intamplat doar luna asta si ca spera ca luna viitoare sa nu mai fie asa...
acum nu ne ramane decat sa asteptam.... :((((
Eu m-am uitat pe decizia mea primita de la ei si chiar asa scrie: ca se vor vira banii in cont intre 8-27 ale lunii.
Asta e!
Rabdare, rabdare, rabdare...
pup si va tin la curent daca aflu ceva...
Drag,
mami de Daria 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Sa ma "laud "si eu :nici la Deva nu au intrat , cont BRD de obicei intrau prin 18-20 , nu au mai fost intarzieri pana luna asta .

Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

eu am auzit sapt trecuta la radio..o stire conform careia de luna vitioare vor intarzia cu plata alocatiilor indemnizatiilor si cate o luna de zile, pentru ca anumite directii de munca nu vireaza banii la timp(pt ca nu au), si pentru ca sunt banci neserioase, care desi au banii nu-i vireaza beneficiarilor
mie mi-au intrat banii la timp-brd-resita..desi in caras se spunea la stiri ca e problema pentru ca dir de munca nu a avut bani sa vireze tuturor...oi fi fost eu preferentiala..ca am gemeni?:)))))

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

'neatza fetelor!

Nu asteptati nici azi indemnizatia si alocatia!!!

Am vorbit acum la Prestatii Sociale in Hambarului si abia azi se vireaza banii de la Bugetul de Stat catre Trezorerie. Abia de maine se fac platile catre banci. Banii vor intra miercuri, joi sau vineri!

Mult succes!!!

Mergi la inceput