A INTARZIAT ALOCATIA SI INDEMNIZATIA?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viomary spune:

vineri la bcr braila nu era alocatia .,indemnizatia pt cel mic si alocatia pt copilul mare au venit de marti cu posta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

mi-e imi intrau pe 17 la raiffeisen, dar luna asta nimicnici pana la ora asta

Mami Andreea 5+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Sunt singura cu o intarziere de 14 zile???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Cred ca am inteles de ce au oprit plata indemnizatiilor. La noi in sector se plateste pensia zilele astea, cred ca banii nostri au fost directionati catre pensii si abia apoi o sa ni-i dea. Rau am ajuns!

Mamica fericita de Raducu (11.04.2009)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Bubulina, teoretic nu ar trebui sa aiba legatura plata pensiilor cu transferul banilor prin Op, pe cardurile noastre... Cred ca pur si simplu "nu e o prioritate" plata indemnizatiei. E revoltator ce se intampla, mai ales ca majoritatea mamelor nu au alte surse de venit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am sunat si eu la Arad,au spus ca nu stiu ce se intampla,ca cei de la Bucuresti nu au virat banii si ca spera ca pana la sfarsitul lunii vor intra! Bataie de joc deci!
Nu suna nimeni la PRO TV ???

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Nu exista o adresa de mail la protv? La Realitatea nu exista dect forum sau adresa de la martor ocular.

Teoretic nu exista o legatura intre indemnizatii si pensii, practic da. Sunt bani de la bugetul de stat pe care ei trebuie sa-i imparta cumva...

Edit: Hai sa incercam sa-i contactam pe cei de la agentia nationala sau daca este cineva din Bucuresti care sta in zona, ar putea sa mearga pana acolo. Am bagat niste spatii in adrese.
Contacte ANPS

Adresa : Strada Ion Cāmpineanu nr. 20, Sector 1, Bucuresti

Tel/Fax : 021 - 313.60.47

Adresa e-mail : anps @prestatiisociale.ro

Adresa site : www. prestatiisociale.ro

Mamica fericita de Raducu (11.04.2009)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Am reusit sa prind in Hambarului.

Raspuns: Am primit instiintare de la Economic cum ca, conform deciziei (care decizie????, banii vor fi livrati pana in 27 ale lunii. Deci pana la acea data veti primi banii (complet gresit, pt ca daca ei ii vireaza pe 27 - defapt pe 26, adica vineri, banii intra abia luni)

La intrebarile: cand exact pana in 27?; de ce la alte banci si prin posta s-au virat? si daca aceasta situatie se va perpetua raspunsul a fost stas: Nu stiu, nu mi s-a comunicat

Se gandeste cineva in aceste 10 zile de gratie pe care ei si le-au luat noi cu ce ne crestem copiii???

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grasunica80 spune:

Buna fetelor
sunt din Buc si am card la BRD si vineri nu intrasera banii... incerc de vineri sa sun la cei din Hambarului si din pacate suna numai ocupat sau nu raspunde nimeni.... este groaznic ce se intampla... nu am mai patit asa ceva pana acum... exact cum spunea o mamica: copilasii nostrii nu mananca in transe si banuti astia nu reprezinta vreo pomana pe care o primim de la stat, asa ca nu avem noi bani sa ne crestem copiii...
este dreptul nostru si macar atat sa faca statul asta si pt noi: sa ne de-a indemnizatiile si alocatiile la timp, indiferent pe ce cale ii primim, ca pana la urma am muncit ca sa-i primim...
In consecinta subscriu mamicilor care vor sa i-a atitudine, adica sa trimitem un mail la cei de la protv si mai jos veti gasi adresa unde sa scrie un mail...
in caz ca nu primit vreun raspuns in timp util, incercam sa luam legatura si cu cei de la antena 3... ei sunt mai prompti...
Iata adresa: http://www.protv.ro/contact/
Astept un raspuns din partea voastra.
Drag,
mami de Daria 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielaneda spune:

Buna,
Am cont la Firenze pt. indemnizatia care intra pe data de 17 ale lunii, iar pt. luna aceasta inca nu a intrat. Pt. alocatie am card la Raiffeisen si e aceeasi situatie, banii nu sunt.

Mergi la inceput