Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *116*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Si tot cam asa va fi de acum incolo
E bine pt noi fetelor,ne vom dezmorti creierii...ne vom simti altfel..io una eram cea mai fericita,cum venea Calin acasa,direct afara cu Alex la plimbare si pana seara nu mai intram in casa.Si relatia noastra era mult mai ok,in timp ce ne plimbam,vorbeam cate-n luna si stele,faceam planuri...era super.
Dimineata ieseam numai eu cu Alex ,apoi somnic la amiaz si inca o tura seara...pai cum sa nu vezi viata in roz cu atatea iesiri si plimbari?!?
Si chiar si asta-vara,cand era Razvi mic,am procedat in felul asta...eram cea mai mandra cand ma plimbam prin cartier cu barbateii mei (stiam ca toata lumea se uita la noi,ne admira ...)

Vorbesc acum de una singura,da' n-am incotro,picii dorm si iesim abia mai diseara

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Hello,

Hepilica, inca mai are haraitul ala..zici ca vorbesc de masini... dar fara febra. Azi am aspirat-o un pic, da' nu a fost cine stie ce productie.

Am iesit pe afara cu matza, e soare dar mai bate si vantul uneori. A stat 2 ore si jumatate in sling fara sa vocifereze..Si iar ma gandeam la Hepilica, ce fain e sa ai parcul tau acasa...

Va pupa fata!

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Catalina,e posibil sa primesti avertisment pt link...si eu am primit la inceput,cica nu e voie

Si uitasem sa va zic,m-a luat FarmVille mai ceva ca Zuma cand eram gravidoasa

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Doamnelor, va salut!
Long time no see...

Tocami ce am ratat-o pe Ioana , la mustata! Lasa ca o prind eu alta data!

Anomis, dear, esti o scumpa. Suntem inca pe meleaguri chinezesti, la sfarsit de martie purcedem la drum. Ce mai zice Dinutzu? Ce mai face? E un voinic. Sa nu cumva sa tii baietul cu sucuri ca cine stie ce iti fac!

Selen, ma bag imediat sa contribui la plantatia Ebruskai. Eu ma nag la toata lumea daca trebe, serios!
Ce mai face Ebru cu ochisorii aia de caprioara?

Am citit, vazut tot!
Sunt la zi si cu ochii pe voi!

Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzam spune:

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Molipsindu-ma de la frumoasele printese Zeina si Andra, mi-am facut plantatia mea. Asa ca, va rog, sa imi bagati si mie cate un cod cand puteti.
http://lumeacafeleiPUNCTeva.ro/plantatia-lui-xcatalina/
In loc de PUNCT sa fie .

53 de monede si de la noi

Si noi suntem pe aici caci la noi desi e soare bate vantul f tare.

fericita de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Va multumesc tuturor! Inca mai primesc contributii!

Si la noi bate vantul, dar cum mucea cel mic e tot marait si harait si fornait, cred ca mai stau si azi in casa cu el...maine poate vine sotz mai repede de la munca si ne scoate (asta daca nu vine iarna iar)...
Inca imi e frica sa ies cu el singura cu carutul..
Am cosmaruri ca in cel mai departat punct de casa incepe sa urle, si eu am un carutz mare si greu de manevrat cu un bebe in brate

--------------------------------------------

http://lumeacafeleiPUNCTeva.ro/plantatia-lui-xcatalina/
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Da, de cand nu m-am mai bagat pe forum se pare ca am uitat sa si scriu, cu picioarele zici ca am tastat , nu gluma. Sper sa intelegeti ce am vrut sa zic adineaori!

Mely, te pup. Ce-ti fac frumosii? Isi mai transfera inteligenta unul altuia (vorbesc de poza aceea in care stau ei cap in cap, e superba!)?

I hear you cu mersul afara!
Azi am stat vreo doua ore. Singure, dar a fost tare frumos. Am si mancat cu Ana la pranz, afara! Pentru prima data. Pana acum doar cu sotul ma aventuram, ca faceam cu schimbul daca plangea Ana. Am indraznit azi sa o fac si singura. A fost super, am stat pe terasa si i-a mers la suflet, chiar daca la sfarsit am mancat un pic mai repejor ca deh, se plictisise Ana.

Noi suntem home alone, again!
Am avut doua zile de cosmar, Ana a luat ceva virus, nu stiu de unde. Acum suntem bine. Ii multumim lui Dumnezeu.

Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna fetelor

Ma intrebam ce e cu testul de sarcina al Monicai. Stie cineva ceva? Sper sa fie totul asa cum isi doreste MONICA.

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Nela,

Va !
Bine ca a scapat balerina.Si noi am fost raciti rau,acum luam tratament si ne revenim.

Mary si eu sunt cu Farmville

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

N-am facut testul. Mii-e mult prea frica

Nela, pup you babe

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput