Cit esti de Pacatos?
Raspunsuri - Pagina 5
valentinag spune:
Te-am intrebat,pentru ca eu discut multe cu unul din finii mei,preot,si nu mi-a spus niciodata de asemenea pacate.O sa caut cartea asta si-o sa dezbat un pic cu el pe tema asta.Sincer,unele dintre ele sunt hilare,altele sunt de bun simt.
Mie mi se pare ca pana la urma,sa fi un bun crestin implica mult mai multe decat cele scrise de tine mai sus.Degeaba le-as urma pe toate,daca sufletul meu ar fi negru!La final,dam socoteala toti,celui in care credem,si-o sa ne spuna el,daca am facut bine sau rau.
Si doar pentru ca un nene a scris lista asta de pacate intr-o carte,asta nu inseamna ca astea sunt pacatele recunoscute de BOR.
Cele 10 porunci,alea sunt pacatele.Si chiar daca le savarsim,exista iertare!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
Amina_Marina spune:
Vali!Foarte frumos ai spus, si eu tot pe regula asta merg, Dumnezu judeca dupa suflet , nu dupa lucurile lumesti.
Nici eu nu stiu cit sunt de adevarate , tocmai de aceea le-am postat aici ca poate stiti voi mai bine.
Stii cum e in Romania , cum se ridica un preot ca le stie el pe toate , ca cel care a scris aceasta carte, vai, e cu har, e curat , e adevartul..
crinuta spune:
Pai Amina, cine sa te mai inteleaga. Postezi o lista in care nu crezi, cu ce scop?
Daca tot crezi ca Dumnezeu se uita dupa ce ai in inima, atunci ce sens a mai avut postarea listei respective? Nu cumva luarea ortodocsilor la misto? Nu sunt ortodoxa, dar eu asa am perceput subiectul tau.
Daca tot vroiai o discutie despre pacate, de ce nu ai luat cele 10 porunci la analizat? Asa ar fi fost un subiect interesant.
Si poate imi explici ce ai vrut sa spui prin " Crinuta, iti mai bate inima"? Tie ti se pare normal ce ai scris?
Crinuta si minunea ei
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
Second chance
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
www.valentina-sydneyseer.com/messages_2010.htm" target="_blank">2010 messages
Amina_Marina spune:
Ai zis " subiect zeflemitor" , ma gindeam ca ti s-a facut greata/sila ceva..
Si mie mi se intimpla cidn citesc unele subiecte , incepe sa -mi bata inima tare, tare si dupa aceea se opreste brusc.
Eu zic sa-l cauti pe cel care a scris cartea si sa-l intrebi pe el.
crinuta spune:
Zeflemitor inseamna ironic, batjocoritor. N-are nici o leg cu sila.
Totusi, ai deschis subiectul la misto, sau nu?
De ce sa-l caut pe cel care a scris cartea. Eu am deja reperele mele, dar tot nu am inteles daca tot nu crezi in ce a scris domnul respectiv, de ce ai mai prezentat lista, ba mai mult, ai si tras concluzia ca oricum slabe sanse sa se mantuiasca lumea.....
Crinuta si minunea ei
Second chance
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
Amina_Marina spune:
Crinuta, tu ai chef de cearta? Daca nu eram aici la bisercia, iti raspundeam asa cum stiu eu mai bine ca sa ramai nelamurita de tot.
crinuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Amina_Marina Crinuta, tu ai chef de cearta? Daca nu eram aici la bisercia, iti raspundeam asa cum stiu eu mai bine ca sa ramai nelamurita de tot. ............................... Vom rataci prin ceruri, Cersind cu palme-ntinse Un strop de adevaruri Din vietile invinse... |
De fapt singura cu chef de zeflemea esti tu! Si mai ai si tupeul sa imi spui ca eu am chef de cearta.
Cearta-te singura, ca ai argumente egale cu 0.
Crinuta si minunea ei
Second chance
makydenis spune:
Dragi Pacatosi, dupa cum vedeti sunt putine sanse ca sa intram in Rai.
Replica: IUBESTE SI FA CE VREI