Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Capitol nou aici.

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Now, bring me that horizon!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

xela multumesc...

ana_q esti o norocoasa!

alicredo pt ieri

sarbatoritii zilei

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:
citat din mesajul lui Tanaion

Ca la alexutzza a fost si la mine la primul copil. S-a prezentat la spital cu un inel superb de aur alb si diamant si un buchetoi de flori, de ma invidia toata sectia.
Acum nik, nici macar flori ca a gasit motiv ca la Muicipal nu te lasa cu florile in salon, ca ar fi alergenice pt bebei si tb sa lasi florile pe hol. Si ininte sa nasc, ca sa nu ma trezec cu un cadou ca de Craciun, i-am zis ca vreau cadou ceas. Si trecura 2 luni de la nastere si ceas ioc. Asa ca i-am zis ca daca nu-mi cumpara ceas imi cumpar singura si dupa o saptamana mi-a adus ceasul.

he he.....mi-aduc aminte de craciun ca eu ma plangeam de notebook....( care acu..e f util..k e usor si-l pot invarte de la o mana la alta) si la tine...masina de cusut?....nu mai stiu....si io ii mai zic ce vreau....el zice..prea tarziu..am luat...MACAR E SUPER ENTUZIASMAT DE GEST...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

Da, da decenuela asa e. Bine ca macar tie iti foloseste, ca eu nici nu am desfacut-o, am ascuns-o bine si cand dau de ea cautand altceva, inchid repede ochii sa nu-mi mai amintesc. Am zis ca atunci cand voi avea timp, cand s-o intampla asta oare (poate dupa ce o implini Maria 3 ani, ca mie asa mi s-a parut la Toma ca atunci mi s-a usurat treaba), ma apuc de invatat s-o folosesc.

Mergi la inceput