Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Fetele, cu gaza nedormitoare e destul de usor de lucrat dimineata, cand are chef de joaca si rade la orice. Deja pe la ora asta e mai miorlait, trebuie sa ii faci ceva cu adevarat misto sa il tii in priza. Sa nu intelegeti gresit, nu facem lego si nici nu coloram, dar de exemplu acum il amuza sa pulverizez apa termala si sa-i cada si lui pe fata din stropii aia... Maine insa trebuie sa ma gandesc la altceva. Ieri ii desfaceam un arici si era fermecat, azi nu-l mai intereseaza... Caruselul si locul de joaca sunt bune doar dimineata...

Pupam nora cumintica si cuscra draguta ca ma lasa sa-mi iau cadou si mai tarziu.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Mai mai da ingenioasa mai esti! de aia e gargaritzu precoc!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Si vroiam sa va spun de vreo doua zile si nu am apucat. Aveam nopti cand juniorul nu mai vroia sa doarma vreo 2 ore intre 3 si 6. M-am tot gandit eu si care era problema ... aprindeam o veioza cat timp il alaptam, ma vedea bine si i se facea de glume . Una peste alta nu mai aprind nimic noaptea, e bezna de 2 zile si ... surpriza de 2 zile nu se mai trezeste decat pentru supt si culcat la loc. Poate va ajuta si pe voi treaba asta. E complicat de schimbat pampersul (ca al meu face o tona de pipi si nu pot sa-l las cu un singur pampers toata noaptea) asa pe NV dar eu m-am obisnuit repede .

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Acum ne-am intors si noi de la plimbare; de fapt, am mai intrat in casa la 16.00, ca sa pape pustiu` si apoi am iesit iar, ca era pacat sa pierdem frumusete de soare, nu?

Ma bag la citit din urma, dar nu stiu cand mai intru, ca acum incepe Lost si un pic mai tarziu vine si tati acasa si pune monopol pe calc...

fericita de Sebastian Mihai
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui evyme

Acum ne-am intors si noi de la plimbare; de fapt, am mai intrat in casa la 16.00, ca sa pape pustiu` si apoi am iesit iar, ca era pacat sa pierdem frumusete de soare, nu?

Ma bag la citit din urma, dar nu stiu cand mai intru, ca acum incepe Lost si un pic mai tarziu vine si tati acasa si pune monopol pe calc...

fericita de Sebastian Mihai
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian

Pune si tu o poza pe contul comun in fisierul Poze pentru album daca vrei sa fie si rapidistul in colaj.

_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Salutare fetele

Nu am mai reusit sa intru ieri si azi din cauza de ocupatii prin casa si afara cu copilul. Ieri am iesit afara, a dormit iar destul de mult incat sa pot face niste ordine, o NEGRESA (la care visam de sapt trecuta ) sa mai pun la spalat. Aseara mi-am facut o baie cu spuma cu spectatori (sotul a stat cu cel mic in brate cu mine in baie) si apoi somn.
Azi noapte mi s-a trezit cam mult si cum zicea cineva "am vazut aproape toate orele pe ceas" S-a trezit la 1.30 si a supt putin si a adormit. Apoi s-a trezit la 3.20 si a mai adormit la 5.45, avea chef de ras, de vorba, de papat, si mie imi cadeau ochii de somn dar ce sa fac
De dimineata am avut rdv la kine pt reeducarea perineului si l-am luat cu mine si a adormit in masina, la kine si acasa (de la 8.45 pana la 11.35) M-a lasat sa calc tot, tooot, nu-mi vine sa cred ca nu mai am nimic de calcat. Nu mi s-a mai intamplat de cand era mami la mine. A mai dormit o ora afara in carut si acum doarme iar de la 16 cand am fost sa-l luam pe cel mare de la scoala.
Nu-mi vine sa cred ca doarme baiatul meu atat. El care nu dormea deloc ziua. Sa nu-l deochi.

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Si vad ca se discuta de cadouri primite la nastere asa ca zic si eu ce am primit de la al meu sot Mi-a facut cadou un lantic cu un medalion in forma de inima care de desface in doua si poti pune in interior doua poze. Asa voi putea sa am mereu poza lui Arthur cu mine.

Alexutzza, super cadoul de la sot.

Tana, super si al tau cu ceasul

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

fetelleee ma inscriu la maraton cu DECENULA! e a treia tura intr-o saptamana de p-ta alba Iulia-muncii-baba novac si inapoi in Alba Iulia

si mai nou fug si cersetorii de mine... venise unu cu flori si busuioc si mi le oferea si le punea in carut io nimic fugeam si el hai domnita hai ca esti frumoasa hai ia ghiocelu hai tine sa fii sanatoasa sa faci copii mai multi ca esti frumoasa si etc etc se tinea scai de mine sa ii dau 1 leu sau cat vreau ca-s frumoasa si i-am zis ca nu am bani ca m-au costat doctorii si spitalele la nastere si ca acuma dau pe lapte praf...si pe suzete...si pe biberoane...si pe tetine care-s altele mereu cu varsta...si pe sterilizatoare...si pe consultatii...si pe jucarii...si pe pampersi si pe...servetele umede si pe...si a plecat ala cat colo!!! LOOL!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

2 ore de plans cu mica pauza... vai vai... vreau sa ies... de azi dim tot ies in parc,.. dar nu vreau singura!

care sta pe langa tineretului... sau undeva sa iesim si noi cu voi :((

VAND 3 INFACOL CU 50 LEI SI LIVRARE IN BUCURESTI SAU IMPREJURIMI... SUPEROFERTAAAA 3 LA 50, CINE MAI DORESTEEE....

Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele

vin io in tineretului!!! ca io nu ies in parc ca ma plicti singura io ies la maraton ca decenula, ca sa stau o ora juma fac ture ca nu pot sta ca popandau sa ma uit la stele verzi p-o banca...ma simt prea pensionara

de Yannis

s-a dus soarele...poate in weekend?

VAND 3 INFACOL CU 50 LEI SI LIVRARE IN BUCURESTI SAU IMPREJURIMI... SUPEROFERTAAAA 3 LA 50, CINE MAI DORESTEEE....

Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Andre_lina, am facut dovlecei. Revin cu impresii.

_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Si vroiam sa va spun de vreo doua zile si nu am apucat. Aveam nopti cand juniorul nu mai vroia sa doarma vreo 2 ore intre 3 si 6. M-am tot gandit eu si care era problema ... aprindeam o veioza cat timp il alaptam, ma vedea bine si i se facea de glume . Una peste alta nu mai aprind nimic noaptea, e bezna de 2 zile si ... surpriza de 2 zile nu se mai trezeste decat pentru supt si culcat la loc. Poate va ajuta si pe voi treaba asta. E complicat de schimbat pampersul (ca al meu face o tona de pipi si nu pot sa-l las cu un singur pampers toata noaptea) asa pe NV dar eu m-am obisnuit repede .

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

Ce chestie!!! La mine e exact invers...nu-i place deloc pe intuneric si toata noaptea tin o veioza aprinsa(cu o lumina difuza). Cum sting veioza cum se pune pe marait...mie imi convine cu veioza ca mi-e mai usor s-o tin sub supraveghere, ca am io un pitic pe creier...din cand in cand, chiar si cand dorm adanc si visez, deschid un ochi, vad daca e ok si dorm la loc. Plus ca nici io nu suport intunericul...o fi ceva ereditar si treaba asta!...oricum, uite ca si piticii astia cat sunt ei de mici au tabieturi atat de diferite...sa mai zik cineva ca doar mediul ii influenteaza...ei vin deja 'programati', noi doar mai retusam pe ici pe colo si de multe ori fara succes-uri...

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

pozicile mele

Mergi la inceput