Progesteron injectabil
Raspunsuri - Pagina 2
pisucmic spune:
Acum am resuit sa mai intru si eu, fiindca primavara asta ne tine pe-afara...
Paunas - am facut FIV in Austriam si daca ma intrebi cat a costat FIV-ul (cu ICSI), a fost 3000 E, plus medicatia. Daca ma intrebi cat a costat Prontogest, 83 E penru 18 fiole.
De cand cu injectarea lenta si sticla de apa calda 10-15 min pe fund dupa masaj e muuuult mai bine!
Asa ca si la toata ajutoarele mele!
Pisuc Mic
mizo40 spune:
Daca are cineva nevoie de proluton depot 250 mg mi-au ramas 3 cutii sigilate a cate 3 fiole fiecare, plus o fiola, pastrate la temperatura optima.
cor-cora spune:
Mizo- dar tu nu trebuia sa faci Proluton 12 sapt?Ai facut progesteronul si in urma rezultatului au decis sa-l intrerupa?Te intreb pt ca si eu fac si sincer am inceput sa nu mai suport injectiile.Cei de la Wunschbaby au hotarat sau dr la care mergi acum?
Multumesc.
asyroxa spune:
sunt o graviduta in 27 sapt si 5 zile si fac injectii cu prontogest, progesteron injectabil,am colul scurtat si intredeschis,pot sa ajung macar aproape de termen cu aceste injectii? fac una la 3 zile plus gynipral,no-spa,arefam, repaus total la pat. ce anume face progesteronul? fixeaza sarcina, intarzie nasterea,o mentine,? ar trebui sa ma ingrijorez din cauza colului intredeschis?
pupici, roxyy
andreea_z spune:
mizo40, mai este valabila oferta pentru proluton?
am facut si eu fiv in austria, mi-am cumparat de acolo 2 cutii, sa am, dar nu mi-am imaginat ca in romania nu se gaseste nici macar un echivalent... si acum sunt disperata pentru ca nu gasesc pe nicaieri.
multumesc!
andreea
balanta_tm spune:
andreea, anuntul pus de mizo e de doi ani si ceva, deci probabil ca nu mai e valabil.
poti comanda prg injectabil de aici:http://www.farmaexpress.ro , sunt f seriosi.
unde anume in austria ai facut fivul? la ce clinica? esti insarcinata sau esti in asteptarea testului?
andreea_z spune:
Multumesc frumos pt. informatie!!
FIV-ul l-am facut la sfarsitul lui iulie la Kinderwunschzentrum, cu prof. Strohmer (colaboreaza cu cei de la Polisano, insa eu am preferat sa merg direct acolo pentru ca aveam o situatie mai speciala - AMH 0,18 la 31 ani). Ce pot sa spun, nota 10 pentru echipa, au tras de mine cat au putut: 15 zile stimulare Menopur 450 unitati/zi, doar 4 ovocite, un singur embrion de 4 celule, transferat la 48 de ore... si s-a prins buburuza chiar de la primul FIV. Mai exista si minuni :) Acum trebuie sa continui tratamentul de sustinere pana la 12 saptamani, de aici si disperarea mea in ceea ce priveste Proluton Depot.