Pestisori, La Multi Ani! (57)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Citat:
citat din mesajul lui cryna77

Dap fetelor , aveti dreptate... poznasul se incadreaza in normalitate ... io is aia de pe langa aratura & , bineinteles ... na, zisai si io sa ma laud cu ceva si se pare ca scapai si porumbelul ... in fine, ...

la toate si o seara placuta si, bineinteles, un weekend fain !

@~@~@~@~@~@~@~@~@~@
Mi se spune "argint viu"...

sariram cu gura pe tine
m-am molipsit si eu de pe Dc cu sfatuiala. Si doar urasc cand vine cineva sa iti dea definitii din carti. DAr tocmai citisem intr-o carte a la 3 ani vine perioada indragostelii...si dadui eu cu bata ...
Sunt super dulci cand sunt in perioada insuratorii cu mama/tata. Eu mai am putin si intru in periaoada aceia. Sincer abia astept. DEsi la act e de lipit de mine, atunci timbru se face.

Mergi la inceput

Azi nu am bucatarit . mai aveam ceva de ieri, noi am mancat la party , pe tati l-am scos la masa in oras . Acum ma duc sa ....o pun de mamaliga.
Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Ufff Baby, ce intamplare nasparlie cu sperietura lui Bogdanel. Dam dulce ca sa uite. Sper ca si-a mai revenit deja . Si mana speram sa-ti treaca cat mai repede . Succes la "marca si scrisoarea" ... .
Dap Nicoll, e tare fain afara ... adica fu , ca-i deja seara amu... mno, noi nik extraordinar la raport... poznasul fu cu pe afara iar io... batui drumurile degeaba ca, nu-mi rezolvai ce avui de rezolvat dar... luai o gura de aer proaspat si fain ... Distractie faina sa aveti maine , la iesirea cu gradinita .
Si gata... s-au terminat aniversarile sirenetelor ... pfuiii... sa vezi ce repede trece anul ...

Mno, dam la toate si va doresc o seara frumoasa si linistita ! Mai acus' ma retrag si la asa ca, va zic deja noapte buna si somn usor ! Sa visati frumos ! &

@~@~@~@~@~@~@~@~@~@

Mergi la inceput

Parca si-a mai revenit. I-am aratat ca are jucarii cu Spiderman si ca nu trebuie sa ii fie frica. Spune ca i-a placut la petrecere dar cand il intreb daca mai mergem spune ca nu mai vrea sa mearga. Deja anticipez 2 treziri si in noaptea asta. CA sa uite e mai greu ca ziua a avut multe parti bune. S-a jucat mult, a mancat tort, etc. E greu sa stearga o parte si alta nu. Dar incet, incet o sa il fac sa inteleaga ca nu avea de ce sa ii fie frica.

da gatta s-a terminot sezonul de sarbatoare la pesti. Dar o sa facem noi ca din cand in cand sa mai fie sarbatoare prin baltuta.
De exemplu maine sarbatorim prima zi de cand nu mai suntem in zodia pesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Buna dimineata!

Am incercat si ieri sa ma loghez dar nu am reusit , cica firul ar fi de vina asa ca azi l-am zgaltait si voila .

Ieri am fost la coafor si la manichiura , apoi pe la niste magazine si in parc cu catelul vreo 2 h .. si asa m-am ditrat ca venise si o catelusa cam de aceiasi talie si in premiera am vazut cum incerca Bobo sa i-o *traga*.Le-am povestit si parintilor lui de faza asta .Cica mi-au luat o geanta si ce mai vreau si am zis ceva cosmetice.Ieri mi-am luat o pereche de pantofi albi , sport gen cei de la Geox .Erau redusi ca se inchidea magazinul.

Baby, imi pare rau ca s-a sperit Bogdanel si sper sa ii treac curand aceasta teama .

Cryna, sa va fie de bine plimbarile pe afara .

Nicoll , distractie plakuta astazi .

Ely, cum a fost la cununie ?

Pup toata baltuta si revin.

O duminica plakuta!

Mergi la inceput

Hellooo... ziua buna sirenetelor !
Din moment ce, nu ati dat pe aici la olecuta de inseamna ca, sunteti pe afara la plimbari ... si noi furam dimineata in plimbari ... e tare fain afara ... iar la pranz n-am mai intrat ca, abia ce am ajuns din plimbari si am si intrat in functiune la bucatarie ca sa papam ... apoi, am odihnit olecuta burtile prin casa iar amu, poznasul a zbughit-o din nou afara ... de data asta, cu bunica-su si cu ... iar io, am intrat la butonat un pic ... si cam atat de raportat pe astazi ...
Hmmmhhh... aseara, poznasul o iesit iar in balcon cu bunica-su si "agata" fetele de 15-16 ani si chiar si mai mari , zicandu-le/strigand la ele: "Gagico, ce mai faci? Esti frumoasa? Imi place cum ti-ai facut la par... 'mmmua-mmmua' (astia fiind pupicii trimisi de poznas catre gagicuta/gagicute)" . Deja are replici de agatat smecherasul , desi nu le-a auzit de la noi... hmmmhhh ... Iar ieri dupa-amiaza, stand io oleaca in pat la mi-am scos elasticul de la par (dintr-ala din material de catifea) si l-am pus pe langa mine (de obicei il bag in buzunarul de la haine dar amu n-aveam buzunare)... si vine poznasul... si da sa se aseze si el in pat langa mine si, vazandu-mi elasticul respectiv pt. prins parul, face catre mine, foarte serios : "Ie-ti peruca asta de aici ca sa stau si eu!" . Si ma conformez doleantelor ... hi, hi, hi...

Baby, speram ca azi e totusi mai bine Bogdanel .

Nicoll, cum fu in plimbarile cu gradinita? Treci la povestit ... .

Dany, deci asa cu Bobo al tau ... vezi ca e primavara, sezon de imperechere... asa ca, o sa o mai patesti cu Bobo ... Sa porti cu placere pantofiorii achizionati ieri si multa bafta cu cablul de net .

Asteptam si celelalte sirenete sa mai dea prin baltuta & ... o duminica frumoasa in continuare la toate !

@~@~@~@~@~@~@~@~@~@

Mergi la inceput

Buna seara! Si noi am fost azi in parc. A fost frumos si cald. L-am dat in trenulet si masinute. Am fost numai noi doi si ne-am distrat pe cinste. La intoarcere a vrut numai in brate si mi-a rupt mainile.Se pare ca i-a trecut sperietura.A dormit bine azi noapte, s-a trezit odata si m-a strigat , nu a plans. Se pare ca a uitat ce l-a speriat ieri.
Dany te invidiez pentru vizita la coafor Si pentru achizitii. SA le porti cu placere. Manechiura mi-am facut-o si eu pentru party ( noroc cu party) , dar de tuns trebuie sa ma mai tund putin ca a crescut si nu imi place cum sta daca nu e aranjat.Acum arata bine ca l-am coafat putin , dar cand bate vantul e dezastru.
Cryna, poznas mare cavalerul tau
Nicoll cum a fost plimbarea? Cu vremea asta cred ca foarte frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

baby , nu ma invidia , ca nu fac des treaba asta , adika nu merg la coafor , dar asa am simtit , am zis ca tot a venit primavara si am aruncat sapca sa il aranjez un pic , desi il spalasem vineri seara si statea cret ..iar manichiura chiar se impunea , plus ca mi-am dat unghia de la degetul mare de la mana stanga , peste cap dar rau de tot , s-a rupt din carne ... sa va fie de bine plimbarea si al mai multe si eu am fost cu catelul in parc , am stat vreo 1 h si ceva si cand l-am dus acasa , a vazut geanta si cred ca si-a dat seama ca voi pleka si s-a ascuns sub masa , api sub pat ...sincer si eu ma obisnuisem cu el

Cryna, deci asa cu poznasul, agata deja fetele ai grija ca maine popimaine te trezesti cu vreo nora in casa

Suri, hai vino si povesteste plimbarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

fetelor depresia asta ma termina .... of am o stare de imi vine sa mor , voi cum va simtiti ????

cine mai voteaza animalutul copilului si azi ???? au urcat mult voturile datorita voua miiii de multumiri de la el si pupici
http://www.animalut.net/user/mininova2.html

baby ma bucur ca ti-e mai bine cu mana
ely cum a fost ???
dany sa le folosesti sanatoasa lucrusoarele
cryna ce mai zice poznasul??

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

'Neata si de la mine! Cine doreste e poftita la si alte cele ...

Andanii votat si azi animalutul. Mult succes . Si dam dulce ca sa depasesti mai usor depresia de primavara . Io prefer sa nu ma gandesc la asa ceva ca, abia reusii sa ies din butoi si sa devin mai optimista, macar cat de cat ...

Si... da fetelor, e poznas mare cavalerusul meu ... da', nu mi-e frica ca-mi aduce deja nora ca, daca ma mai ia gura pe dinainte, cateodata , si-l intreb cu cine se insoara, el tot cu mine zice ca se insoara, ca pe mine ma vrea, nu pe fetite , bla-bla-bla... adica, pe fete el doar le complimenteaza si cam atat ... in fine, probabil exerseaza replicile de agatat pt. cand va fi mai mare ... adica, e cu un picior intr-o barca si cu celalalt intr-alta barca , ceva de genul... mno, dar ce stiu eu?!? ... ...

Baby, ma bucur ca Bogdanel si-a revenit din sperietura .

Dany, rezolvasi cu cablul de net?

Nicoll inca nu aparu la povesti... o asteptam diseara .

Mno, celelalte sirenete & ...
la toate si s-aveti o zi de luni frumoasa si un inceput de saptamana foarte bun ! &

@~@~@~@~@~@~@~@~@~@

Mergi la inceput