Pestisori, La Multi Ani! (57)
Raspunsuri - Pagina 14
babylina spune:
Buna dimineatza@!
Dany, Nu mai stiu ce ziceam de bicicleta. MAna e bine. Bogdanel conform afirmatiilor lui " e un geniu" De la desenele cu micile genii i se trage.
Tethys spune:
'Neata/Ziua buna si de la mine!
Ely, muuulta sanatate trupei si concediu placut sa aveti la bulgari . Mult spor la toate treburile .
Dany, nu avem musafiri de Pasti... de mancare, o sa vaz ce fac... sa intreb si mancaciosii mei ce anume doresc/poftesc ... oricum las pe joi/vineri si sambata de facut mancarea... depinde ce o sa am de facut ... iar soare, avem si nooooiiiii ... dar, multumim fain si de al tau & . Servici usor sa ai azi si o seara placuta cu colegii .
Nicoll, sa aveti petrecere faina diseara. Te asteptam maine la raport . Mult succes in gasirea unui nou job .
Andanii, votat animalutul si azi. Mult succes . Si dulce tie ca sa scapi de depresii. Spor la treburi.
Baby, daca tot e frumos afara , va doresc plimbari placute azi . Si mult spor la treburi .
Ninia, sa ai un concediu pascal fain si plin de roade .
Bey, nu mai vorbiti atata de dat kilele jos ca... imi gasesc un nou motiv de deprimare ... si abia am scapat de boceala/butoi & ... io vad kilele mele da', prefer sa nu le bag in seama ... momentan ... cica, dupa cantarul de la farmacie, am intrat la "supraponderali" sau "ponderali" ... iaca nu mai tin minte bine ce scria pe belet ... dar, mno, am 60 de kile la 1,52 m... io, care, in tineretele mele aveam intre 42 si 45 de kile (schiloada rau )... deci... ...
Mno, hai ca ma car de pe aici... la trebi... la toate, mult spor in toate si o zi placuta sa aveti ! &
Mi se spune "argint viu"...
Daca trecutul imi fu albastru ...
eu imi facui prezentul galben ...
si atunci... mai mult ca sigur ...
viitorul imi va fi roz !
Ninia81 spune:
Buna ziua!
Daniela, asa avem liber in fiecare an! Lucrez in notariat.
De Paste sunt in perioada in care ar trebui sa astept de la iepuras un test pozitiv sau pe cei care nu trebuiesc mentionati!
Doamne ajuta sa fie la mine in burtica deja un bebe! daca nu...luna viitoare din nou pe cai!
Visul nostru
andanii spune:
neata la pranz fetele
cine mai voteaza animalutul copilului ??/ http://www.animalut.net/user/mininova2.html aici puteti , va rogggggg muuuullltttttt
cryna las ca slabim si noi
revin
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
Tethys spune:
Hai sa sting io lumina tura asta ... noapte buna harnicutelor ! Si... va las si -ua pregatita pt. maine dimineata . Cand va veti treziti, o sa fie deja gata : . Sau ceai , , , ... ce doriti .
&
viitorul imi va fi roz !
Ninia81 spune:
Buna dimineata! Multumim de cafea Cryna!
Ce faceti? Eu trag tare azi si de maine...libera!!!!
Visul nostru
babylina spune:
Buna dimineatza!
Cryma, am facut plimbarea ieri. Doua bucati de cate 2 ore.
Acum pigulesc pe aici si ma pregatesc de drum. De data asta pe la magazin dupa nimicuri.
Si apoi acasa ceva treaba, iar plimbare, dupa care treaba si putin somn si iar treaba.
Eu cum sunt nascuta la 1 noaptea am mai mult spor noaptea decat ziua...
Pe la noi deocamdata e rece si innorat dar se vede o raza de soare.
VA doresc mult soare si spor la treburi.
andanii spune:
hmmm io=s nascuta la 7 dimineata da nu am spor deloc ... nici ziua nici noaptea
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
Tethys spune:
Pfuiii, ce liniste e prin baltuta ... toate sirenetele sunt ori la plimbari , ori la cumparaturi , ori la treburi prin casa ... mno, e bun si asa ... io va las un capuccino sau o ciocolata calda , ca si pauza de la trebi, sau orice altceva faceti voi amu, si va doresc o zi buna si mult spor in continuare la toate si in toate ! &
viitorul imi va fi roz !
Tethys spune:
Aaaaa... si, bineinteles ... sa va las si o "perluta" fresh de-a poznasului... de acu o ora...
Ochii care nu mai vor sa doarma ...
Mno, pt. ca aveam oleaca de treaba la medicul de familie (niste retete de luat), am culcat poznasul de amiaza si am iesit, la trebile mele, acasa fiind si bunicii... cand ma intorc, poznasul era deja treaz... si nici nu lipsisem mult, doar vreo juma'de ora... iar poznasul, dormise doar o ora, cu aproximatie... si, cand il intreb de ce a facut nani doar atat , imi raspunde poznasul, foarte serios si mustacind usor: "- Pai, ochii s-au sculat! Ei n-au mai vrut sa doarma! Ochii mei... abia au asteptat sa pleci, ca sa se trezeasca!" ... mai, mai, ce ochi nazdravani & ...
Gata. Am -it si io ... &
viitorul imi va fi roz !