Viatza in Germania (59)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiul11 spune:

Hai sa va spun cum am rezolvat cu programarea
Am sunat la Strasbourg unde o doamna fffff draguta,mi-a raspuns la toate intrebarile si am si o programare pe sfarsit de mai.
helbi multumesc de informati
angiuta noi abia am venit acum o luna din Ro, acolo in trei ziel iti fac dar valabile numai un an, la fel si cele de urgenta, iar celelalte cu valabilitate de 3 ani, pana la ridicare dura o luna, iti retinea si pas vechi si la noi vacanta a fost de doar 2 sapt, de aceea am zis ca le schimbam aici. Greseala mea a fost ca nu m-am informat cum este aici cu programarile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Puiul11, in Bucuresti dura pina la o luna sa faci pasaportul? Ca recent aschimbat o prietena pasaportul copilului si a durat 10 zile. Ma intereseaza si ep mine, pt ca pasaportul fetei expira in august si in RO nu vom sta sigur o luna, chiar de reusim sa ajungem in vara.

Stii cumva cit costa la Strasbourg pasaportul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

ioana iti spun LA MULTI ANI si aici , imi pare rau ca te pun astia pe drumuri, anul trecut cand am facut eu fetei nu era cu programare si oricum am mai vazut 2 persoane cat am stat noi acolo, o ora, la 2 ghisee, deci chestia cu programarea e iarasi ceva inventat nu din prea multe cereri ci ca sa se bata mai tare de musca functionarii, of of
acu bine ca reusesti cu strassbourg, eu nu ma gandisem la varianta asta ca si rezerva, e o idee buna, mult noroc!
andreia succes si tie, e tare stresant sa te lovesti de birocratie si sa nu ai nici o putere

am uitat: ioana sa iei in calcul ca dureaza cel putin o luna pana-i gata, asa spun ei dar ma gandesc daca in ro dureaza atat acum, cu drumul o sa fie cel putin o luna jumate

poza cu noi
poze diverse
2009-2010
gradina
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiul11 spune:

helbi eu nu sunt din Bucuresti, tot ce am scris mi-a spus functionarul de la pasapoarte Sibiu. Poate acolo este altfel. La Strasborg cost 96 Euro.
zuzi.simona multumesc, numai bine va doresc si voua.
Durata este de maxim 2 luni dar a spus ca se poate si mai repede o luna jumate pana ce pasapoartele sunt gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Ioana, La multzi ani!

Simo, daca nu reusesc in Bucuresti, o sa i-l schimb ulterior le Strasbourg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Imi cer scuze ca am dat informatii gresite, nu stiam ca s-a schimbat iar dimineata cand am postat nu am avut timp sa caut pe net sa vad daca mai e actual.

Puiu- Ioana La multi ani!

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui tumpi

Aschiuta, nu te lua dupa listele date de fetele din Ro, aici nu-ti tb pb bebe nimic in spital, iti dau ei, iar pt tine o pijama, sau camasa de noapte(cu nasturi evident, pt alaptat),papuci, sosete.Sutien pt alaptat, iar daca nasti in vara nu-ti tb un halat asa gros, unul mai subtirel e indeajuns.Normal, periuta, pasta de dinti,cremele uzuale, ca doar tb sa fi frumoasa la intalnirea cu bebe ca si dupa.
Chiloti daca te referi numai pt in spital stiu ca sunt cei de unica folosinta.In rest cei de bumbac, eu am mai vazut pe la C&A din cei normali.
Fetele care deja au nascut aici iti pot spune mai multe.

Sarcina usoara in continuare.

Si la noi este vremea urata,asa ca am petrecut in casa mai mult.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Eu nici macar pijama nu am folosit. Mi-a fost mai comoda camasa de la spital.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Am fost la dr si dr a vazut fetita! :) nu e sigur dar asta a vazut azi asa ca am pus la semnatura :)

La acte nu ma pricep deloc ca nu avem acte romanesti pt copil.Imi pare insa un adevarat chin! Nervi de otel fetelor!

Adriana 22+ Isabel Marie si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Am fost la dr si dr a vazut fetita! :) nu e sigur dar asta a vazut azi asa ca am pus la semnatura :)

La acte nu ma pricep deloc ca nu avem acte romanesti pt copil.Imi pare insa un adevarat chin! Nervi de otel fetelor!

Adriana 22+ Isabel Marie si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Felicitari pt fetita! Vad ca ai ales si numele, frumos

„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele.”

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Felicitari Adriana!
E frumos sa ai pereche,experiente diferite...zic eu acum .

Fetele,gata,am rezervat vacanta,mergem la Mallorca 2 saptamini,in final de august .Abia astept,sper ca va fi totul bine pina atunci!

La multi ani,Ioana!

Mergi la inceput