Viatza in Germania (59)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Citat:
citat din mesajul lui zuzi.simona

amonar ......mi-au lasat o impresie destul de proasta, inchipuiti-va ca un functionar de acolo vb cu o nemtoaica in engleza!!!! plus tratamentul la ghiseu specific romanesc...sper sa ai mai mult noroc

Eu am avut impresia ca m-am intors in timp 20 de ani.....tipa la telefon mi-a spus sa ma duc la ultimul domiciul in Romania de acum 20 de aniIn orice caz cred ca dat viitoare il voi cere pe consul si daca ma trimite si ala la plimbare intreb unde se pot face reclamatii. Sau poate stiti voi? La Min. afacerilor de externe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Amonar,eu nu mai am cetatenie romana de prin 2005 cred.

Zuzi,pai e rusine ca functionarii Ambasadelor si Consulatelor nu vorbesc germana,ar trebui sa fie o conditie la angajare dar nu stiu de ce am impresia ca in posturile alea se ajunge numai cu pile .

Panseluta,nu uiti germana daca vorbesti romaneste cu copilul,crede-ma .

Cristina30,in Cipru e fain si pt familiile cu copii?
Caut de citeva zile o destinatie de vacanta si inca nu m-am hotarit dar oscilez intre Spania si Grecia.

Weekend fain va doresc!Aici e vremea oribila .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

Alina, noi am fost in 2007 pe insula Mallorca, in NE - Cala de Sant Vicenc. Numele hotelului nu-l mai stiu, dar sunt toate ok pe acolo. Zona e linistita, daca asta cauti. Noi am ales aceasta zona pt ca e in apropiere de mare si munte. Am inchiriat o masina si ne-am plimbat zilnic, peste tot! Insula e mare, ai ce vizita, inclusiv orasul Palma. Marea in zona Sant Vicenc e la stanci, cu plaje mici. Daca iti plac plajele intinse, cu mult nisip, ai in apropiere Port de Pollenca, sau te duci in sud, sud-est, pe coasta. Daca esti genul dicoteci, viata de noapte...Palma de Mallorca si alte orase prin apropiere ar fi indicate.Vezi insula cu Google Earth..
Insula e superba,relief si vegetatie deosebite.E cald, placut,nu te vei plictisi, de regula turistii sunt nemti sau englezi.Acum, cand povestesc, parca imi vine sa ma mai duc odata.

Amonar, cred ca nu ai avea probleme sa iti faci pasaport nou cu domiciliul in Romania (deci ca cel vechi). Atata timp cat buletinul vechi mai e valabil, nu vei avea probleme. Sau du-te cu tupeu cu acel Freizüg.. si cu restul actelor necesare si poate se rezolva. Daca zici ca aia acolo sunt varza si nu vb.germana, poate nici nu remarca exact ce scrie pe Freizüg.Du-te cu tupeu.

pupici si WND placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina

Amonar,eu nu mai am cetatenie romana de prin 2005 cred.

Zuzi,pai e rusine ca functionarii Ambasadelor si Consulatelor nu vorbesc germana,ar trebui sa fie o conditie la angajare dar nu stiu de ce am impresia ca in posturile alea se ajunge numai cu pile .

Panseluta,nu uiti germana daca vorbesti romaneste cu copilul,crede-ma .

Cristina30,in Cipru e fain si pt familiile cu copii?
Caut de citeva zile o destinatie de vacanta si inca nu m-am hotarit dar oscilez intre Spania si Grecia.

Weekend fain va doresc!Aici e vremea oribila .

Alina,mami de 2 copii minunati

Eu de cind am copiii, am fost in Spania - Mallorca, dar nu a fost nici pe departe asa fain ca in Turcia. Pt. familii cu copii, dupa parerea mea nu exista destinatie mai misto. Nu dureaza mult zborul si conditiile de all inclusive sunt minunate. Detalii de hoteluri daca doriti.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Panseluta,multumim .
Mi-ar place mie viata de noapte si discotecile daca nu as avea copii .Asa,nu-mi doresc decit sa ma relaxez.Si mi-ar place sa fie strand lat,cu nisip si apa lina,sa se joace ai mei copii si sa le poarte sotu'de grija .

Yasmine,,da,sigur,poti sa-mi spui la ce hoteluri ai fost in Turcia,eu mi-as dori sa merg la ei,l-am convins anul asta si pe sot,el nu prea vroia ca zicea ca nu se simte in siguranta acolo.Acum se lasa pe mina mea,zice ca s-ar duce si in Patagonia .
Eu oricum merg o sapt in Spania(Barcelona),in iulie la o conferinta si abia astept,ala va fi concediul meu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui zuzi.simona

si o lamurire va rog: dupa 8 ani poti cere cetatenie? sau 7 daca dai test de limba?

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

daca faci cursurile de integrare (Integrationskurs la VHS) se scurteaza perioada de la 8 la 6 ani.

„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele.”

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiul11 spune:

zuzi.simona daca am inteles bine tu ai trimis toate actele pt pasaportul nou prin posta la Bonn? Nu a fost nevoie sa va prezentati personal? Din cate am inteles la cel electronic temporar se iau si amprente, voi cum ati procedat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Citat:

Eu oricum merg o sapt in Spania(Barcelona),in iulie la o conferinta si abia astept,ala va fi concediul meu .

Nici ca puteai "alege" un loc mai potrivit pt concediu! E absolut superb orasul!

Pt concediu cu Bianca mi-au placut f mult Mallorca si Teneriffe. Diferenta mare a facut-o "apa". In Mallorca muuuuuuuult mai calda, asa ca pt mine Itzi pot zice unde am fost noi in Mallorca, all inclusiv, 3+, Familly Club. Pt anul asta, si eu tot Turcia am in vedere,......daca vom reusi sa plecam.

Rasmona, felicitari pt trilingv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

mersi celesta

ioana noi am depus actele personal, plus copil, pt. pasaport cu domiciliul in ro, pt. celalalt trebuie sa aiba la fel macar unul din parinti si cer prea multe acte
de ridicat nu e nevoie sa te prezinti
anul trecut inca nu erau electronice

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Mersi Andreia

Mergi la inceput