Viatza in Germania (59)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns albertje spune:

amonar ,pe unde esti ? ori esti plecata in ro?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

albertje, nu am prea avut timp saptamana asta....fiu-miu a stat acasa, vacanta de la kindergarten, si a fost si bolnav cu maag-darm virus. Acum am luat eu de la el Intru in curand pe mess

Adriana, completarea formularelor este o formalitate care trebuie facuta. Au nevoie de ele la dosar. Nu stiu daca te vor refuza, dar eu zic sa mergi mai departe cu procedura. M-as mira sa te refuze. Doar aveti drept legal de sedere in Germania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albertje spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amonar

albertje, nu am prea avut timp saptamana asta....fiu-miu a stat acasa, vacanta de la kindergarten, si a fost si bolnav cu maag-darm virus. Acum am luat eu de la el Intru in curand pe mess

Adriana, completarea formularelor este o formalitate care trebuie facuta. Au nevoie de ele la dosar. Nu stiu daca te vor refuza, dar eu zic sa mergi mai departe cu procedura. M-as mira sa te refuze. Doar aveti drept legal de sedere in Germania.

of ,greu asa! insanatosire grabnica !
tocmai ma delectez cu niste droste ...pastilles (cred ca stii ,ca sant prea renumite sa iti scape ).a fost fratele meu joi la amstredam cu sotia venita in vizita la noi si mi-au adus ceva specialitati olandeze .

am vrut sa vb pe mess ,dar cand am intrat eu ,ai iesit tu...poate alta data!

salutam toate nemtoaicele si nu numai!o seara placuta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Fetele, azi am avut consultul de la mijlocul sarcinii si sunt tare necajita ca nu a facut nimic amanuntit. La 19+1 saptamani, in America, m-au invartit pe toate partile, au masurat organele, s-au uitat, verificat tot, acum nimic, in 10 min am iesit din cabinet. Asa e in Germania sau asa e dr asta? Sunt tare amarata...mai am o programare in 4 mai, oare va investiga atunci?

Adriana 19+ si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Adriana,eu am facut control la 20 s cu eco 4d,am niste poze perfecte cu bebe Stefan,seamana perfect cu el,chiar cind am nascut ma miram zilnic ce bine seamana cu cel din pozele de la eco .
Au masurat tot ce se poate(daca vrei,ma pot uita si iti zic exact ce),atit la mine cit si la el si mi-au confirmat ca este un "el".
Dar ecografia asta nu am facut-o in cabinetul dr care mi-a urmarit sarcina ci la unul special care se ocupa numai cu ecografii de sarcina 3d si 4d.
Stii ce e bebe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Alina, dar ai cerut tu 4 D-ul, nu? Si ti l-ai platit singura, asa-i?

blackpanterro, da e normal, asa a fost si la mine. Stiu ca a masaurat candva ceva mai amanuntit, dar nu mai stiu exact cand, oricum nu era la 20 de saptamani, ca stiu ca si eu ma intorsesem tot asa dezamagita de la dr, ca pe forum citisem ca in jurul varstei asteia de sarcina in ro se facea nu stiu ce eco mai detaliata, ceva de genul.

Mergi la inceput

Kea, asa si la mine, a masurat circumferinta capului, a masurat corpul s-a uitat putin la inima, stomac, coloana si gata, exact ca un consult normal. La Aidan m-au intors pe toate partile, am masurat organe, mi-au aratat toate partile corpului, picioare, maini, tot.

Mai vorbii cu o prietena americanca si la ea tot asa a fost. Explicatia ei e ca poate din cauza ca la fiecare sedinta face eco nu mai trebuie un eco mare si foarte amanuntit la 20 de sapt. Tind sa ii dau dreptate, pana acum am avut vreo 7 eco-uri, ma gandesc ca daca ar fi fost ceva ar fi vazut deja nu?

Alina, mi-am facut programare in Stuttgart la un eco 3D/4D pe care il platesc eu sa ma asigur ca se verifica tot si ca vad poze clare cu bebe.Nu s-a confirmat inca sexul ca bebe sta in fund si nu se poate vedea nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Adriana,

cam tot la fel a fost si la mine. stiu de la inceput de sarcina am stabilit sa imi face eco pe fiecare vizita si sa le treaca pe CD. In mod normal un medic iti poate explica ca sunt cazuri in care acel ecograv de cabinet e suficient. Uneori e vorba de moft al unei gravidutze crizate sau doritoare de prea multa cinematografie.
De ex la mine, eram la al doilea copil nu aveam decat 30 de ani, aveam o sarcina fara probleme si toate testele in regula nu avea sesns sa imi faca nu stiu ce alte nebunii. Asta e manie, citeam si pe DC.

Apoi in saptamana 32 pan in 36 am fost intr-o alerta pt ca bb nu mai crestea. Atunci m-au trimis in spital pt sonograma. ,Io am incredere in dr, nu-s ingoranta si nici naiva, dar nici ei nu-s cismari. Uneori totusi prea multa info data unui profan face rau.
si au mai fost multe dar nimic grav pan la urma ..
Sarcina usoara, fara stress

Mergi la inceput

Didi, sunt de acord cu ce spui :) .
Ideea e ca la Aidan am avut 3 eco, atat, si poate de aceea la 20 de saptamani s-au uitat amanuntit pt ca nu am avut nici un eco intre 11 si 20 sapt, apoi ultimul a fot prin sapt 36 cred.
Vad ca nemtii fac diferit, eco la fiecare vizita, nu ca am cerut eu ci pt ca asa mi s-a spus...ar fi trebuit sa fiu pregatita ca ni s-a spus la prenatal class la baza militara ca aici va fi total diferit.

3D il fac de moft :D, pt ca mereu am dorit sa am film si poze 3D, nu am stiu ca se face si o cercetare amanuntita cand se fae 3D, consider asta un bonus binevenit :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Kea,nu am platit nimic si nici nu am cerut,a platit asigurarea,avem privata.
Eu prima am facut-o la 20 s,apoi la 28,apoi la 32,apoi la 36.La mine era cu siguranta si interes financiar (nu am avut rechnung sub 500 euro,primul a fost spre 800) si au speculat ca aveam extrem de putin id-ul marit pe artera uterina si ca nu ar creste bebe .El crestea constant si sigur,a avut mai mult decit la ultima estimare.

Acum nu stiu ce sa zic,la ecografie normala se vad in mare toate organele si doar o deficienta mare,probleme mai mici,nu.

Adriana,e mai bine ca mergi tu la un 3d/4d sa te lamuresti ce si cum si oricum 2 opinii,niciodata nu strica.

Didi,si mie mi-a zis dr mea din cabinet ca fata are retard de crestere si m-am speriat o sapt de am crezut ca nasc la 28 sapt.Apoi am fost la clinica si nici vorba de asa ceva,cine stie ce aiureli masurase ea pe-acolo.

Zi buna tuturor!

Mergi la inceput