Gradinita Garfield sau Pitiricky
Raspunsuri - Pagina 2
manairam spune:
Buna fetelor,
Sunt si eu f interesata de o gradinita in zona Turda-1 Mai.
Am vizitat mai multe gradinite din zona, dar toate au atat plusuri, cat si lucruri negative. Cel mai mult mi-au placut insa Cami (de pe C. Knappe) si Pitiricky (langa Liceul Neculce).
Am vazut ca ati vizitat Pitiricky, dar v-ati inscris pana la urma copiii aici?
Poate imi impartasiti cate ceva din experientele voastre, pt ca dupa o simpla vizita mi-e cam greu sa iau o decizie.
Multumesc si o zi buna!
lucanmaria spune:
Buna,
Ca sa ī#539;i r#259;spund la īntrebare eu am pitica la pitiricky de anul trecut si pot spune ca are deja un bagaj de cuno#537;tin#539;e impresionant nu am nici o reclamatie.da Gradinita Cami este frumoasa dar pe mine m#259; intereseaz#259; educa#539;ie primit#259; nu fitzele.Aici la Pitiricky au lucruri interesante de f#259;cut si tot felul de experimente.......cred ca o s#259;pt#259;māna mi a povestit de experimentul cu vulcani,de paste au fost la biserica in joia mare si a fost super incantata mi a spus" Mami am aprins lumanari cu Miss Daniela si am v#259;zut cum arat#259; Isus si vinul a fost bun dar parca eram un pic ametita pe urma" :))).eu o vad incantata de tot ceea ce face iar pe miss de la grupa o iubeste enorm .eu sunt fericita dac#259; copilul meu este fericit.alegerea ī#539;i apar#539;ine.
manairam spune:
Buna,
Multumesc de raspuns.
Si mie mi-a placut Pitiricky - era o atmosfera primitoare, era curat, copiii veseli si curtea plina de verdeata. Chestia negativa pentru noi este ca au putini copii pana in 2 ani si nu au cum sa faca o grupa separata cu ei. Tu la ce varsta ai dus fetita la gradi?
Oricum, cred ca voi mai face o vizita sa cer mai multe lamuriri, pt ca mi-a placut cum arata.
Dar despre Cami de ce spui ca e de fite? Intr-adevar, taxa este f mare, dar oare se justifica dpdv educational? Daca ai vreun feed-back de la cineva, poti sa-mi spui?
Multumesc
O zi buna!
buburuzuca spune:
buna fetelor,am baietelul la gradinita pitiriky
tin sa va spun urmatoarele,conditiile nu mai sunt aceleasi
s-au mutat intr-un spatiu exagerat de mic...copii stau inghesuiti intr.o camaruta mai mica ca un dormitor de bloc,directoarea este cam .....refuza sa faca sedinte cu parintii pentru a ne spune nemultumirile ,copii a inceput s aii scoata afara dupa lungi discutii,au fost cazuri cand copii dormeau in hainutele cu care au venit de acasa ,deci nu in pijama
personalul e foarte ok,de fapt deaia si se tin copii acolo nu pentru conditiile nu tocmai extraordinare.
curtea se rezuma la vreo 3/5m deci ff mica , unde este doar o mocheta ca cea care se pune la locurile de fotbal in parc , nici un pom/nisip...exista doar 2 topogane mici si o casuta de plastic ..ce sa va spun fara asistenta medicala,copii nu stiu daca sunt controlati..noi ne.am imbolnavit de vreo 5ori in 4 luni (chestii serioase).
deci bafta fetelor in alegerea gradinitei,repet personalul f ok , directoarea care e si patroana lasa de dorit si nu asculta omul decat asa ca sa se simta lingusit .