Magnifice Senioare mari,mijlocii si mici (84)
Raspunsuri - Pagina 15
Ellyshor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui galliciana pusei,soro,si oltenii!! manca-le-as gurita lor!! ASPIRANTA PANA IN MADUVA OASELOR! astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
Asa asa!
Babyboom...vino la mami...acum
Arianna11 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lia73
tare rau si bibi al meu e tot ASPIRANT PANA-N MADUVA OASELOR Am avut un paunel frumusel si dragalas Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR |
Lia deci aici iti faci veacul mata?
DD ne-a daruit o minune 9+
amy2007 spune:
Olandeza mea preferata, copiaza si asta:
amy2007: aspiranta de cand ma stiu si pana la menopauza, de vreo 10 ani cel putin, nenumarate tratamente, HSG, laparo in noiembrie 2009, toate analizele ok, satula pana peste cap de expresia: ,,puteti si natural", vineri pe 19.03.2010 punctie, cu 4 foliculi amarati la purtator.
Editeaza tu de e prea mult scris.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
ASPIRANTA FOREVER
galliciana spune:
aaaaaaaaaaaaaaa,stati asa, k m-am prins:
noi nu suntem aspirante,breeeeeeeeee,suntem ....
perspirante sau....
transpirante.....
soricica spune:
gata am calculator.
luminita, multumesc frumos.arata tare bine lista noastra, nu?
eu zic ca ne miscam destul de repede si asta e foarte bine.
oricum, ca o forma de siguranta propun sa ne trimitem pe pm adresele de mail sau nr de tel la pers pe care nu le aveti.
nu stie niciodata ce te asteapta dupa colt si daca acum suntem in josul listeti " de discutii", maine poate nu mai suntem deloc.
pupici
soricica spune:
galli, unde ai disparut?
iar ii e foame aidei sau il inlocuieste pe tarzan ca sa nu iti iesi din forma???
pupici
galliciana spune:
taman am hranit cuinele din dotare!
am voeeeeeee sa spun ca am caine??
arianna, stai soro cu noi, ca pe cand venim la cumparaturi la roma, venim cu toatele, dont be afraid!!
AysTea spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Arianna11
Lia deci aici iti faci veacul mata? DD ne-a daruit o minune 9+ |
Fetelor abia v-am gasit pe voi. Intru si eu ca omul si dupa ce gasesc topicul mutat in harababura asta, mai e si inchis. Nu sunt eu cel mai activ membru de la Sueta, dar va citesc in fiecare zi si nu vreau sa va pierd. Hai sa nu-i lasam sa ne destrame si totusi sa facem un topic nou oriunde si om vedea mai tarziu. Sunt intru totul deacord si suntem ASPIRANTE si acolo ne e locul.
Lia ai intuit foarte bine ca ei au nevoie de cat mai multe posturi si vizualizari pt a functiona, asa vin sponsorii, crede-ma ca stiu din surse sigure pt ca am prieteni administratori si moderatori de forumuri (nu la astia ca ii impuscam deja , la forumurile pt animale. Deci tot protestul nostru in 29 pag ii ajuta, nu-i deranjeaza.
Eu v-am adugat la prieteni sa nu va pierd.
Si semnez si eu petitia, doar sa ma trageti de maneca cumva daca va pierd iar.
Scuze Senioarelor ca am aterizat si eu aici, dar sunt un om ratacit