Magnifice Senioare mari,mijlocii si mici (84)
Raspunsuri - Pagina 13
Ellyshor spune:
Printre randuri....eu mai invatai ceva: inainte de anestezia generala nu trebuie sa mananc, da? Oricum voiam sa nu mananc cu o zi inainte ca sa fentez pe doamna "clisma" ...yeax...yeax..
Babyboom...vino la mami...acum
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aleesicoo lia tu ai avertisment rosu ca deh esti sefa de trib asa creste bebicu ale cu printesa Karina Florentina in 28 sapt maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
chiar ca
sa-mi schimb denumirea
fetelor am dat buzna la voi aici
dar unde=i unu nu-i putere la nevoi si la durere
unde-s multi puterea creste si dusmanul il zdrobeste
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
Ellyshor spune:
citat din mesajul lui galliciana ellyyyyyyyyyy,ce mancasi azi,fata!!!??????? ASPIRANTA PANA IN MADUVA OASELOR! astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
Ti-as spune...dar zisesi ca te duci sa papi si tu...si n-as vrea sa-ti treaca pofta
Babyboom...vino la mami...acum
galliciana spune:
citat din mesajul lui amy2007 Si daca tot ne-a dat Laura25 extras din regulament, poate imi explica si mie cineva cum de noi ne incadram la descrierea Topicului mare: Prieteni dintotdeauna... Fosti colegi de cresa, scoala, liceu, facultate, moldoveni, ardeleni, munteni, evrei cu suflet de romani, cluburi, secte... unitate in diversitate. La secte cumva ??? Cum ramane cu citez din Regulament: Incercati de asemeni sa il publicati in forumul la care se incadreaza cel mai bine. _ Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci. http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png |
pai, stai sa-ti spui:
la cresa am fost mai toate
la scoala, liceu,la fel,
la facultate, deh,
moldoveni, ardeleni,olteni-ca ne place prazu, munteni,evrei cu sufleu de romani AVEM
cluburi -nu, ca nu ne place,suntem serioase,breeeeee
unitate in diversitate -EVIDENT!!!!
lamurit????
galliciana spune:
citat din mesajul lui Ellyshor Amyyy ce te faci bre ca nu ma cunosti??? Sunt eu! Colega ta de cresa! Nu mai tii minte ca imparteam aceeasi suzeta si pereche de shosete????! Babyboom...vino la mami...acum |
la faza asta am ras cu lacrimi!!!!!
da,chiar, avem voie sa ridem???
Libra spune:
Activa pe DC din 2005, 1 sarcina ectopica, 1 HSG, 1 sarvina oprita in evolutie, 3 histeroscopii, 2 laparo, zeci de stimulari pe CM natural, 3 IA, 1 FIV reusit.
Cu Lia sunt fosta colega de an 73, cu Galli si cu Mona sunt fosta colega de Iasi, cu restul sunt fosta COLEGA DE ASPIRANTE!!!!
Elena
P.S. Pe Libru cum sa-l decriu, ca el n-are saracul ovare ca sa faca stimulari si punctii, dar pe cuvantul meu de nepoata a Mariei Sale Stefan ca ESTE ASPIRANT PANA-N MADUVA OASELOR!!!!
_
made in Romania, '73 http://lbdf.lilypie.com/ckYrp2.png?OXtS3VM0
galliciana spune:
citat din mesajul lui samira33 multumesc fetelor...aspirantele mele...sa ne ajute DD pe toate sa ne vedem visul implinit!!! pentru petitie: samira33aspiranta din 2008,un Fiv nereusit,un Fet nereusit...tocmai am avut Et la Fiv nr 2...asa ca sa nu ma enerveze cineva...ca nu-i bine sa superi o gravidutza!!! |
nu te enerva,fataaaaaaaaaaaaaa, ca nu face bine la bbi!!
lyly_mar spune:
Elly,nu scapi de clisma...nicio sansa!eu am zis ca nu mananc 2 zile si dr a zis ca tot nu scap
Poti manca iaurturi,banane pana la ora 14 a zilei din inaintea operatiei.
citat din mesajul lui Ellyshor Printre randuri....eu mai invatai ceva: inainte de anestezia generala nu trebuie sa mananc, da? Oricum voiam sa nu mananc cu o zi inainte ca sa fentez pe doamna "clisma" ...yeax...yeax.. Babyboom...vino la mami...acum |