***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(117)***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

didi vacanta placuta si LA MULTI ANI pentru duminica daca nu te mai auzim pana atunci . Si Sarbatori Fericite.

liv filmuletele nu le-am pus inca, o sa va dau link cand reusesc sa le incarc. Serbarea a avut ca tematica "lambada".
Nu a cazut nimeni din barca la rafting pentru ca raul nu era asa de agitat...si da, a fost o experienta super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Ioana, superba melodia! Paste fericit va doresc si cand va intoarceti de la parinti, musai sa ne intalnim ca asa nu se mai poate, iar vine mama si sta o saptamana si de data te sun sa nu mai ratez. Sper sa poti intr-o zi din timpul saptamanii de dupa pasti ca pe weekend am musafiri de la bistrita.

Didi, LA MULTI ANI! spun de pe acum ca oricum nu stiu data si mai incolo sigur uit.

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Liv, merita de mers la concert cu Tudor Gheorghe,la unul de primavara, ca astea sint mai vesele. Dar pe linga cintece, mai e si atmosfera pe care o creeaza (de citiva ani am fost), stiu ca am ris ca la o comedie bunaaa.
De curind am fost la Directia 5... chiar fain, atmosfera intima ca a fost cu bilete si nu foarte multa lume, majoritatea femei... si cum noi femeile cadem repede in plasa unor barbati frumosi (aici nu vb de Marian Ionescu, care era in pantaloni de trening si nespalat pe ca), rapid s-a trecut la dans. Aici nu am ris numai de vreo 2-3 ori.
Am hotarit ca merit si merita sa mai merg pe la ceva evenimente live, simti altfel

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! Multumim pentru aprecieri!
Vas parerile sunt impartite! Multi zic ca baietii seamana bine altii ca Matei seamana cu mine si David cu sotul!
Didi am sa i-au aminte! Azi am avut treaba in bucatrie si fiindca nu l-am pus pe olita a facut pe el de doua ori-fara scutec era!
Mica ce draguti sunt copii la gradinita! Eu una bia astept sa mearga David!

Azi am faurit cozonaci, pasca si oua vopsite! Incep sa simt ca vine Pastele!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Didi draga, La Multi Ani pt 4 aprilie! Multa sanatate, fericire si impliniri pe toate planurile!

Fetele, azi e ultima zi de munca (si eu doar de aici pot intra pe forum) asa ca va urez un Paste Fericit, cu multa lumina, liniste sufleteasca si odihna trupeasca!
Ne reauzim miercuri.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Am intrat sa va urez "Un Paste Fericit!"
Lumina Sfintei Invieri sa ne insoteasca

ori de cate ori avem nevoie de pace, liniste, speranta, mangaiere.

Sarbatori Binecuvantate alaturi de cei dragi!

Cu drag, Alina&David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Multam de primire si de lamuriri. Ma gandeam ca in inversunarea mea impotriva spagii "vitregesc" copilul de o juma de an de gradinita. Nu de alta dar ei chiar ii place, cand mergem sa-l luam pe Filip de la gradinita o scot cu forta din clasa. Vad eu la toamna ca trag speranta sa nu mai patimesc si cu ea cum am patimit cu Filip si doi ani la rand. In primul an ca deh era la inceput si anul asta ca am schimbat gradinita.

Mica, am plecat noi ieri dupa trotineta dar daca am scapat singura am cumparat pana la urma role. E cam greu si sotul meu nu rateaza ocazia sa ma traga de urechi ca m-am grabit cu rolele. Dar ori sunt eu exagerata, ori nu stiu ca mereu am tot tinut sa aibe amandoi aceleasi jucarii si daca nu ii cumparam Georgiei role il tineam si pe Filip pe loc si tot asa ma invarteam in jurul cozii. Probabil vara asta o sa-i cumpar si trotineta. Si noi tot asa una cu trei roti ochisem si cu platforma mai lata, dar invers fata de cum e a voastra, adica in fata are o singura roata si in spate doua.

Liviana, nu mai vine nici un bebe dar vor fi la gradinita in acelasi timp doar doi ani ca apoi Filip incepe scoala si va trebui pe el sa-l iau la pranz iar pe ea dupa amiaza. Deci doua drumuri. Eu m-am dat peste cap sa-l mut la alta gradinita anul trecut. M-am stresat, m-am agitat, am ajuns la un pas de divort SI din acest motiv si pana la urma l-am dat la o gradinita super dar care e destul de departe de noi. Cu masina fac 10-15 minute dar pe jos e dezastru. Cand il mai ia sotul meu fac o ora cu autobuzul pana acasa. Si iti dai seama ca va fi un chin, il dau eu la o scoala aproape de gradinita, dar la intoarcere eu o sa fac doua drumuri pentru ca de la gradi nu ne prea lasa sa-i luam la pranz decat ocaional nu in fiecare zi. Au pus afis la usa ca gradinita e cu program prelungit cine vrea sa-i ia la pranz sa-i mute la una cu program normal.
Ei, oricum mai este pana atunci destul, vedem atunci ce-o sa mai fie. Rareori planurile pe termen atat de lung s-au si indeplinit.

Didi, La multi ani! Vacanta placuta!

Sarbatori fericite, mamici de capsunici!

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Am pus si 3 filmulete de la serbare aici.

SARBATORI FERICITE va dorim si noi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Androix, am priceput acum, din mesajul trecut intelesem ca te chinuiesti 2 ani si pe urma inca 2... in fine. Da, e greu fara masina daca gradinita nu e aproape de casa, dar sunt sigura ca veti gasi solutii. Imi pare rau ca ai avut probleme cu sotul, sper ca ati revenit la sentimente mai bune... tu te descurci financiar doar din bijuterii?
Ti-am vizitat si blogul, arati f bine, de ce te auto-intitulezi "grasa", nu cred ca-ti face bine la moral... Mie mi se pare ca ai mai slabit de cand cu Monti, nu-i asa?

Mica, multumim pt filme, m-am delectat cu ele. F frumosi copiii, unii se descurcau binisor la dans, iar Maya se vede ca si-a dat silinta sa faca ce a zis doamna. Frumos cu valcul, oare de ce in gradinitele de stat nu se asculta muzica (in loc de TV dex)? Cred ca astfel de sesiuni i-ar mai calma pe ce cei agitati....

Azi copiii mei stau la socri caci au liber la cresa/gradi. I-am rugat sa-i dea pe sub masa dupa amiaza la biserica si nu au vrut. Asa ma enerveaza habotnicia lor, nu calca in biserica decat la evenimente in familie.... Soacra-mea are tatl mort de curand dar niciodata nu imparte asa cum e crestineste, nici lumanari la biserica nu aprinde... De post nu mai zic. Sarbatorile sunt doar pt mancare. Ma mai enervez si pe sot caci atunci cand face urari nu zice Paste/Craciun fericit ci doar genericul sarbatori fericite. Unde nu e credinta, nu sunt multe.... simt ca ma bat cu morile de vant... na, ca m-am intristat taman acum in Vinerea mare. Bine mai scrie Alice in coffe chatul ei...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare plantatie!

Intru fuga sa va urez (ca nu stiu daca mai apuc): Paste fericit!!!! Liniste si intelegere in case, lumina in suflete!

Mai fetelor, nu se spune "la multi ani!" inainte de termen, ca aduce ghinion ... ts, ts, ts! ;)

Androix, mie imi plac de mult biju-urile tale ... am bagat ochiu' la "lucru manual" si te-am observat mai de mult. Sper ca in curand sa ma pot inscrie si eu la voi in grup :D ... N-am inteles unde ai tu 89 kg? Si in special mi-a placut semnatura ta "copii/copiii" ... tare rau!

Eu pe fuga ca nu prea am timp si ptr. ca m-am si abtinut rau sa nu stalnesc polemici pe aici ....
Pup capsunei si fratiori de capsunei! Sanatate plantatie!

Mami de pereche: Cristian & Amélie
---------------------------------------------
Spuneti "prezenta la umanitare!" ***Curiosi?*** Fotografii ***De pretutindeni

ZERO TOLERANTA PENTRU PARINTII CARE-SI LOVESC COPILUL fizic sau psihic!

Mergi la inceput