**Buburuze de 2009 in actiune (17)**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

ne-am adunat si noi de la plimbare(eu+tero)mai in carut,mai pe langa..dar a fost bine

ema bunnnnnnnn,si ce culoare vacsuiesti unghiile?termosul sigur nu l-ai varsat din cauza mea
anna spor la treaba azi si odihna placuta mainepai in primul rand,multe plimbari la aer curat si poate si putin la cumparaturi..dar ceva subtire

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Ziua buna!
Noi mai rarut ca profitam de vremea buna! Am venit de la prima tura de plimbare - si cu ceva cumparaturi, ca am scapat fara tati
Acum ne pregatim sa mancam si fugim iar afara. Noroc ca mi-am luat niste adidasi comozi ca nu mai faceau fata aia vechi.

O zi senina si voua!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Blogul Cezarei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Am reusit sa fac doar o parte din treaba pana acum, sper sa reusesc sa o termin azi. Am fost la cumparaturi si era promotie la Pampers si Vladut s-a ales cu o jucarioara cadou de la ei si pt ca a fost cuminte l-am dus si in parc. Acum doarme ca de la 9 si ceva e treaz

Ema, cine te-o fi zgaltait, o fi cuscra lui Cris de vina ca si asa a dispaarut in ceata Cred ca esti aglomerata cu mutatul si facutul bagajelor. Ma gandesc la tine sa scapi repede
Cris, ce faceti, v-ati plimbarit azi?
Andreea, ce mai face Cezara? Si noi tot de 2 ori pe zi iesim afara.

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Buna seara la toata lumea si La multe lunite sarbatoritilor de saptamana aceasta

Nu am mai reusit sa scriu de mult, dar am vrut neaparat azi sa mai vad ce faceti voi si sa va ma scriu despre noi.

Maria mea creste si face tot mai multe pe zi ce trece. Luni s-a asezat pentru prima data singura in fundic si alaltaieri mi s-a ridicat singura in picioare in patutul ei si de atunci tot asta face.
noaptea a inceput sa se intoarca si pe lateral si pe burta asa ca in loc de somn are activitati. S-a facut mare terorista.

Cu papa stam mai bine si a inceput sa aiba 2 mese solide (in general fara lapte dupa ele).
Apropo, fetele cu bebei mai mari, cand ati introdus a treia masa de solide si ce dati la ora 18?

Dintisori nu avem inca. Cred ca suntem ultimele.

Programul de masa de azi a fost asa (acum ca avem si noi ce spune)
- 7.30 lapte 210 ml
- 11 pepene galben cu cereale 90grame +20 g de banana
- 180 grame de ciorbica de pui facuta asa gros cu iaurtel + suc de portocala si lamaie diluat cu apa
- 160 ml lapte
- seara sper 180-200 ml lapte cu cereale somnic usor.

Cris, Anna_mama,

Revin dupa baita.

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare fetelor

Am intrat doar sa va salut ca noutati nu prea avem, doar ca pe zi ce trece ne uimeste tot mai mult Stefi.

Vreau sa multumesc mamicilor care sunteti active in acest topic si il mentineti pe prima pagina.

Anna poze voi pune cand voi avea timp de stat mai mult la pc, stii ca vroiam sa-i fac si un album, si nici acum nu am reusit sa selectez pozele ...lipsa de timp..

Ema cica Nutrilon se gaseste si in Ro, in farmacii..e la cutie ca aici.

Stefi a venit la mine in brate, e obosita si vrea nani..azi a fost maraita cred ca se anunta si al 2-lea dintuc....asa ca va las, merg sa o culc.

Va pupic dulce.

;oq",,',lhkljhlnj:bnjl,j:ùlgffvgbfùb

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

Buburuza mea

Printesa noastraStefi, mamitu' nostruStefi...creste...Stefi, buburuza mica Primul CraciunStefi, deja fetita mare :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

I'm back!!!!!!!

Picky, .

Anna_mama am vazut pozele cu Vladut, care e un dulce.

A, si ca-mi veni in minte. A disparut DA!!!!!!!!!!
AM urmat tratament dat de dermatolog dar tot era si am incercat si cu tarate si cred ca astea au fost cheia succesului.

Ma bag si eu la somnic cu mandra mea. Noapte buna!

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Carina, oau, cat de mare s-a facut si Maria, felicitari pt progresele facute Super, deja s-a ridicat in picioruse, de acum sa te tii energie Ma bucur tare mult ca ati scapat de bubite, uite cum leacurile babesti intrec uneori toti doctorii Sper sa-ti faci timp sa intri mai des sa ne povestesti despre voi.
Eu nu te pot ajuta cu masa a treia ca noi abia acum am ajuns sa mancam cate ceva la toate mesele, poate iti spun mai multe fetele cu puiuti mai putini mofturosi
Picky, te cred ca nu ai timp, lasa ca faci tu si pozele si albumul Tinem pumnii lui Stefi sa iasa repede dintisorul nr 2 Si tu profita de duminica sa-ti incarci bateriile

Ma bag si eu la somn,deja sunt rupta de oboseala. toate fetele, sa aveti un somn linistit, iar pe puiuti sa-i pazeasca ingerasii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

buna seara mamici cu pici!
vreau sa va intreb ceva: Naty merge pe varfuri bine, zici ca-i balerina...adica asa:
http://i982.photobucket.com/albums/ae306/alice_iasi/IMG_3772.jpg
http://i982.photobucket.com/albums/ae306/alice_iasi/IMG_3773.jpg
http://i982.photobucket.com/albums/ae306/alice_iasi/IMG_3774.jpg
acum, spuneti-mi...asa merg si copiii vostri?

inca ceva: de cateva zile am reusit s-o conving sa stea pe oala si azi a facut primul pis

va pupam!

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

Mergi la inceput

pana acum mi-a stat nato la pc si tot mai vroia dar l-am luat de o aripa si l-am trimis la tv ca nu mai reusesc sa intru la voi cu el pe aicea
maimutica asta mica oripilata si terorista a facut azi figuri la toate meselemai putin cand a fost vorba de bibesi sigur nu e de la nici un dinte ca deocamdata vad ca parca nu mai e asa umflata gingia...imediat o miros ce si cum,si va spun ca acum e vorba de bazdaci in curdar generalul(adica eu)este pe felie,gata pregatit sa taie cornitele puse de restul si de orice interventie bazdacoasa..asa ca,la masa de la ora 17:00 cand a inceput iar cu filme la cereale,i-am dat portocala cu care a spalat masa si hainele de pe easi apoi a ramas flamanda pana la 20:20 cand s-a facut ora de papica si nanita

serialbastre si ce ati cumparat mai fetelor fara gardianul dupa voi????
anna ce fainsa se joace cu placere cu noua jucariepai ne-am cam plimbarit azisi a fost super bine

si acum continuare la mesajul de aseara ca a cazut curentulbine ca mi se salveaza ...

carina ce de progresebravo pui micparca pe la 8 luni am introdus inca o masa de solide undeva pe la ora 17:00,nu de alta dat la 8 seara era stingerea pentru easi nu-i dau ceva foarte consistent,ci o gustarica ca:piure de fructe,iaurtel,gris cu lapte sau orez cu lapte,budinca la cuptor...chestii de genul asta
picky pupam mamitu mic sa iasa dintisorul fara durere si febra
iupiiiiiiiiiiiiice bine ca ati scapat

si acum sa incepem cu cele de pe ziua de azi...

haideti la o calda,o perfuzoaica pentru ema sau cine e doritoare,trabuce cubaneze,si vogue pentru cuscra ( unde pana mea umbli cuscraaaaaaaaaaa )

La Multe Lunite inainte

Bianca Maria buburuza de DanaMi
sa cresti mare si mumoasa
si mamica sa intre sa ne dea vesti........

Brotac Terorist

Mergi la inceput

se pare ca am mai pirdut cate ceva pe drum

carina iupiiiiiiiiiiiiicepk][k] bine ca ati scapat de bubite

alic in primul rad pupa si tu domnisorica aia mica si dragalasi si tare cocheta si acum sa trecem la probleme ..pai asa mergea si mandra mea,ma tampiseam corectat-o tinand-o de o singura manuta si fara un prea mare sprijin din partea mea..de cate ori incepea sa merga pe varfuri,nu o mai sustineam ci o lasam sa se balangane pana ajungea sa stea pe toata talpa..asa azi,asa maine si acum merge normal;felicitari pentru pipiul la olita

Brotac Terorist

Mergi la inceput