**Buburuze de 2009 in actiune (17)**
Raspunsuri - Pagina 13
emanouela spune:
nu fie chetroasaaaaaaaa........eu am avut o reprezentatie aproape toata noaptea....a urlat de mama foculuiiiiiii

mama lor de dinti, macar stiu ca astia-s cauza.....al meu a zis ca-i scoate cu clestele![]()
la multe lunite!!!!! Razvannnnnnn
Picky_toto spune:
Na, ca ai postat tu Cris inaintea mea is ai dat tu cafeaua..eee las' ca va mai faceti loc si ptr a mea.
Uitasem..urez si ue la mai multe lunite tuturor sarbatoritilor din ultimile zile si de azi
, sa cresteti mari, sanatosi si mumosi.

Cris de vaccinul antigripal (ptr gripe normale) am auzit si eu ca asa se manifesta, si sotul meu a facut acum ani buni(nu era pe atunci cu mine) un astfel de vaccin si a bolit 1 saptamana la pat...iar de atunci nu isi mai face nici un vaccin( asta e reactia vaccinului...obliga corpul sa produca anticorpi...ceva de genul asta)
Fetelor si Stefi la 1 an va face vaccinul rubeola, rujeola si altele..si i le voi face...si eu le-am facut cand am fost mica si de ce nu le-ar face si ea??? Da asa se zice ca nu mai faci bolile acestea nici cand esti adult, la mie pana acum s-a adeverit lucul acesta(nu am avut nici varsat de vant, nici pojar si am stat langa persoane care au avut) pe cand la sot a fost altceva..a luat una dintre bolile acestea de la Tony, cand avea 3-4 ani. Asa ca a fost ff nasol, a stat internat in spital..e mult mai grav la un adult decat la un copil....deci, sunt cazuri is cazuri..nu putem bate in cui ca se va intampla asta sau/si asta...Asa ca, eu una ii voi face vaccinurile...![]()
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania
05/05/2009Buburuza mea
Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru
Stefi...creste...
Stefi, buburuza mica
Primul Craciun
Stefi, deja fetita mare :)
anna-mama spune:
Neata,
fetele, am citit, dar nu mai reusesc sa raspund ca nu mai are rabdare Vladut. Dar revin un pic mai tarziu 

cris_82 spune:
brotac somnoros baga somn,asa ca bag si eu aicea repede o postare![]()
parerile sunt impartite vizavii de vaccinurile astea anti boli ale copilariei sa le zic asa,dar fiecare mamica e bine intentionata si stie de ce are nevoie puiul ei
picky multam,ar fi foarte buna o cafea ca am avut noapte alba
imi pare rau ca nu a iesit cum ai vrut tu cu programul si mancarica stefaniei
;deci,are o matusica care o invata lucruri frumoase
...apropos de laptele de consum,eu la pranz am inceput sa-i dau cate 130-150 ml lapte in loc de nan si vad ca e ok
;sper sa ai azi un respiro si sa te poti ocupa de casa,stefi si sot
sorry pentru masina..tin pumnii sa iasa expertiza favorabila pentru voi
ema pai o felie de pizza e de ajuns
????si daca nu-i cu suparare as pofti la 2 cafele![]()
hai fie..sper sa nu mai am asa nopti ca ma impuscccccccccc..
picky eu urasc acele

mi-e o frica de ele de mor
..si culmea..cu toate ca am facut si eu vaccinurile cand am fost mica,nici macar o boala nu m-a rata
toate s-au lipit de mine mai tarziu..
mami de brotac terorist
MIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
emanouela spune:
da ce faci cris cu armata???? a ajuns soldatul sa faca ce vrea din comandant????![]()
o felie de pizza zici???? hmmmmm....ma mai gandesc
. fata draga....am 12 cafele facute pe plantatie....le impartim la 3, si cu ana....deciiiii, sper ca stai bine cu tensiunea
. am avut si eu o noapteeeeeeeee....nici daca faceam sex toata noaptea nu ma eram asa de tehuie....mama lor de dinti

cris_82 spune:
pai cu asa soldat fitzos se duc naibii gradele la general..unul cate unul,dar noroc cu cafeluta de la tine ca prind puteri si si tai creaca la biban![]()
![]()
![]()
mami de brotac terorist
MIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
cris_82 spune:
se pare ca e cam liniste pe aicea....asa ca ia sa va scot un pic din amorteala si sa va pofticesc cu o bucata de pizza![]()
in maxim o ora e gata aburinda
mami de brotac terorist
MIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
cris_82 spune:
ahaaaaaaaaaaaaaaaaa,deci nu vreti pizza...bine,o sa ma indop numai eu![]()
![]()
ema la tine totusi m-am gandit
chiar daca fisierul e intr-un format care nu mi-l accepta deocamdata pc-ul,dar am si eu o reteta de pizza de mori

anna ce faceti??ceva reactii de la vaccin?
mami de brotac terorist
MIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
cris_82 spune:
buna andreea ce faci??ce face N?dar P?
mami de brotac terorist
MIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist