Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(56)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami_vreau

buna fetele,

scuze ca dau buzna... si eu am hidrosalpinx si sunt si suspecta de endometrioza... bineinteles ca sunt si plina de aderente si am si dureri dar culmea e ca ale mele dureri nu sunt atat de profunde in timpul ciclului... ele sunt mai intense dupa ovulatie si tin pana apare cm-ul... si iradiaza pe picior... eu le am pe partea dreapta... habar nu am de la ce sunt... posibil de la endometrioza de care sunt suspecta...

trebuie sa ma operez si acum incerc sa ma hotarasc intre elvira bratila si ion ionut...

boo am vazut ca tu te-ai operat la bratila dar la el... ai ceva referinte despre ea?

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

nope, nu stiu prea multe decat ca e nevasta lui dar de ce neaparat cu ea si nu cu el ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Mada nu m-am "fundit", cel putin nu aici pe forum, poate doar in realitate . ASm si eu un stres ca nu reusesc deloc sa slabesc kg pe care le vreau.. Dar trecand peste asta, n-am vazut cand ai scris. Si asa de nebuna ce era sa zic si io ?? multumim pentru laude !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Boo

Citat:
citat din mesajul lui hopefull

Buna fetele! V-am spus doar ca va tin la curent cu tot ce voi face.......miercurea viitoare, pe 5 mai, la ora 11 intru in operatie....sa scap de nenorocitele alea de trompe! Faza nasoala e ca mai am doua operatii la activ, una clasica acum 10 ani si o laparo acum 5 ani, si dr. a zis ca ma oereaza clasic pt ca ii e teama ca nu cumva din cauza aderentelor sa-mi atinga ce nu trebuie pe acolo.....era vorba in special de ovare....ca si-asa stau prost la capitolul asta! Sunt foarte hotarata si plina de incredere ca totul va merge bine, si asta datorita voua. Va multumesc!
In lupta cu timpul eu voi invinge!!!!!!

Eu stiu ca in cazul endometriozei e de preferat sa nu se taie clasic, sau cat mai putin posibil. Laparo ar fi cea mai buna varianta. Eu una am la activ o operatie clasica, o laparo, o cezariana.. Si m-am dus la Herghelegiu si el mi-a spus ca nu crede ca poate prin laparo si ca mai mult ca sigur va taia. Atunci am zis PAS. Mai ales ca i-am povestit si lui Ron-el (dr cu care fac FIV-ul) si el mi-a zis ca nu exista asa ceva, ca orice dr bun poate face laparo. Asa ca am ales alt doctor, m-am operat cu Bratila si vreau sa-ti spun ca nu stiu pe unde mi-a scos el trompele ca am niste semne minuscule. Deci dovada e ca se poate, cu toate ca eram super plina de aderente. S-a chinuit omul dar a reusit.

Mami de Alexandru

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Asa stiam si eu de la dr ginecolog ca oricat de avansat ar fi stadiul la endo, se poate rezolva cu laparo

11+
mami de baiat

Mergi la inceput

Fetelor, nu vreau sa fac reclama, dar in Viena parca plouase cu copii. Si m-am cam plimbat si eu, dar ca in Viena, atata copilarime...Nu exista familie sa nu aiba un copil de mana, in carut, in burtica.Iar mamicile nu mai erau tinerele. Se vede ca este patria Fiv-urilor. M-am interesat si cat costa o astfel de procedura acolo. 4000E cu tot cu injectii, pastile. Daca va intereseaza mai multe informatii:www.fertilitaetszentrum.at
Se aflau multi romani aici pe holurile clinicii. Am fost impresionata cand in 2 ore am terminat cu totul:si eco bebe si recoltare sange(atat pt tiroida, cat si pt bebe), eco tiroida, cunsult endocrinolog si rezultatele pe loc. Tot ce le trmisesem eu pe mail, analize, vaicarelile mele, fiecare fila era plastifiata si bagata la dosar. Dr ginecolog si cel endocrinolog deja se intalnisera si discutasera cazul meu, desi eu poate as fi renuntat la programare.

11+
mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Citat:
citat din mesajul lui Boo

Citat:
citat din mesajul lui mami_vreau

buna fetele,

scuze ca dau buzna... si eu am hidrosalpinx si sunt si suspecta de endometrioza... bineinteles ca sunt si plina de aderente si am si dureri dar culmea e ca ale mele dureri nu sunt atat de profunde in timpul ciclului... ele sunt mai intense dupa ovulatie si tin pana apare cm-ul... si iradiaza pe picior... eu le am pe partea dreapta... habar nu am de la ce sunt... posibil de la endometrioza de care sunt suspecta...

trebuie sa ma operez si acum incerc sa ma hotarasc intre elvira bratila si ion ionut...

boo am vazut ca tu te-ai operat la bratila dar la el... ai ceva referinte despre ea?

Laura

nope, nu stiu prea multe decat ca e nevasta lui dar de ce neaparat cu ea si nu cu el ?

Mami de Alexandru

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

pai nu neaparat cu ea... dar la ea am ajuns, ea m-a programat pentru laparo... cred ca ar fi aiurea sa ii spun ca vreau sa fac cu al ei sot, acum...

Laura

Mergi la inceput

Plus ca medicul endocrinolog mi-a zis sa-i trimit pe mail din 3 in 3 sapt rezultatele de sange pt tiroida!Gratis!

11+
mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

Neatza fetele
va invit la o
hopefull...iti tin pumnii si iti doresc mult succes

Tierry..felicitari , bravo ..sa ai o sarcina usoara si un bebe mumos si sanatos ! ne-ai facut o mare surpriza

lucia..imi pare rau ca nu te simti ok .Sa-i pap eu dintisorii pupei mumoase , draga de ea o sa aiba dintisorii , sunt asa draguti parca sunt niste iepurasii.Am rabdare ...incerc sa imi pastrez speranta , ba mai mult chiar sunt relaxata , mai am mom cand ma apuca , ex dimineata ma uitam in oglinda si imi mangaiam burtica si vb cu bebe sa vina cat mai repede .....

mada23....sar'na pt detalii, cred ca ma voi inscrie si eu .

mami_vreau.....bine ai venit ! durerile pe care le acuzi le-am avut si eu , in special durere de picior , am perioade si perioade , la mine este pe stanga ( unde am avut chistul....si nu mai am trompa ) ...bingo acum mi-a picat fisa si fac legatura , iti tin pumnii sa fie totul ok .

xdidi ..off prin ce ai mai trecut si tu . firar a naibii de endometrioza , sa ne soui ce ai facut la eco , doamne ajuta sa fie fara balauri

boo....nu inteleg d c vrei sa slabesti , arati f bine , seriossss .pup alexutzu cel mai mumos baiat

bea...ma bucur ca ai nimerit pe maini bune , imi vine sa plec la viena :))) . Asadar ai baietel , a ? sa fiti sanatosi amandoi

Vine week ..ce planuri aveti ? ma bucur ca este activitate pe forum , voi semna condica de acum incolo ..despre mine ...ultima luna de tratament pt rana de col , sper sa fie bine si luna viitoare cand merg la control sa nu o mai am . Sunt putin necajita pt ca dr imi daduse sup voltaren am tot incercat eu sa le administrez din pacate nu le suport , ma irita , imi dau o senzatie nasoala , din 10 pe luna eu administram 5-6 maxim ...luna asta mi-am luat flamexin pliculete , sper sa fie ok . In rest cum am mai zis : no regim , no tratament ....as vrea sa imi cumpar Flavin , Noni si aloe vera .

pupicei

Mergi la inceput

pup dulce fetele astea frumoase de pe forum!

11+
mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

pup dulce fetele astea frumoase de pe forum!

11+
mami de baiat

si eu si eu! pup toate fetele!

Thierry, ce surpriza minunata!. Si stai linistita, simptomele PMS sunt normale...si eu le-am avut, chiar mult timp dupa ce ramasesem gravi. Ma enervau la culme!

Bea, asa ma bucur pt tine ca ai nimerit pe maini bune, nici nu-ti poti imagina!.Si ma mai bucur de fiecare data cand vad cum creste cifra de langa .Parca ieri abia "ramasesei" si ne povesteai de problemutzele tale cu tiroida! mult succes in continuare!

O mica opinie: nu orice endo se rezolva laparoscopic. A doua OP la mine a fost laparo, finalizata cu taietura, tocmai pt ca nu a facut fata la ce a gasit acolo si aveam prea multe aderente, pierdusem mult sange. A treia OP a fost laparo, iarasi complicatii in burtica, dupa 2 ore de munca titanica, medicul a cedat, m-a inchis fara sa rezolve endo (ovare, uter adunate de aderente intr-un conglomerat tumora, le-a lasat asa, cum erau), tocmai pt ca prin laparo nu ar fi fost posibil (scrie clar in raport).In plus, eu de fapt facusem acea OP pt hydrosalpinx, deci d.p lui de v., rezolvase treaba pt care venisem, endo era pe locul 2.

Sunt insa si eu de parere sa se aplice laparo si daca e cazul sa se continue cu taietura. Cu cat mai invaziv cu atat mai bine.

pupicei

Mergi la inceput

Panselutza!Saru mana!

11+
mami de baiat

Mergi la inceput