**Zmeurici de iulie-august 2009 (33)**

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

alex$sara ma bucur mult ca sunteti bine si tin pumnii sa decurga bine si repede si urmatoarea operatie! un gand bun!

alinutza la multi ani cu sanatate, fericire si noroc alaturi de familia ta frumoasa!

blanca ce frumos este planul vancatelor voastre! ce statiune si ce hotel ai ales in bg? noi suntem fani turcia, am fost si pana sa avem primul copil, si cu el, dar acum cu doi mici ma gandesc serios la bulgaria, unde nu am fost ever, dar poate fi accesata cu masina in care pun jumatate de casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

clara el bea cca 3-400 ml de apa pe zi, trei bibe mici avent, pe de o parte mi se pare mult, pe de alta e adev ca merge de a busilea prin toata casa in lung si in lat incontinuu, mananca solide, nush ce sa zic
lapte bea de trei ori pe zi,in medie 600 ml

ca si iaurt, noi papam campina sau andechser bio. daca i as pune jumatate de pahar mare de iaurt, ar manca tot. cat iaurtel dati la bebei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

maine plecam la sora asa ca o sa dau mai rar pe aici. sa nu ne uitati
v-am

Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna fetelor
Mutumim de urari si dorim la randul nostru multe lunite si multa sanatate sarbatoritilor de azi si de ieri.

Am aflat de ce face Matei temperatura. Desi sumarul de urina a iesit negativ urocultura e jale. Infectia e la locul ei netulburata de tratamentul cu antibiotic. Ma apuca plansul cand ma gandesc ca air bag in el antibiotic. Luni merg la un dr urolog la Spitalul grigore alexandrescu. Din ce in ce e mai plauzibila varianta malformatiei uretrale care da reflux vezico uretrar si de acolo minunata infectie.

Am o stare tare naspa. Imi vine sa urlu.

Nici mie nu mi-au intrat banii. Azi ii aveam de obicei dar acum pauza. Cand ai nevoie de bani ei intarzie. L-am pus si pe sot sa achite toate datoriile din salariul lui ca doar imi intra banii si mi-am luat o mare teapa.
Poate avem noroc si intra maine.

Pupici

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

alinutza o sa ii dai lapte de capra lui Eric sa bea sau sa faci branza? Am citit f putin despre asta dar numai de bine am gasit si ce bun e comparativ cu cel de vaca. E nice site-ul ala, si ok ca pret, nu? cat mai costa un lapte de vaca, nu mai stiu asta ar veni 40 mii 1l. e bun cred. Sa ne zici cum e la gust.

bely si au am avut probleme cu branza... la mine nu iesea cand puneam lamaie la fiert. Asa ca fierbeam laptele (de vaca) lasam sa se raceasca un pic, era caldut, apoi iar puneam pe foc si cand era iar pe pct de a da un clocot storceam lamaia. Adica inainte de a fierbe. Poate daca nimeresti din prima sa pui lamaie inainte de a fierbe iese.
Si iese f. putin dintr-un litru, nush daca la mine sau asa e.

Elenada imi pare tare rau de Matei, poate se rezolva cu o tura de antibiotice mai tari. Nu uita sa ii dai si niste probiotice ceva pentru flora intestinala. Sa se faca bine!

Daris a pus aproape 1 kg intr-o luna jumatate, adik 900 gr. Si asta cu 2 mese de solide pe zi, plus lapte cand vrea muschiul ei
La mancare suntem ok, la somn mai trebuie lucrat.

Despre gel de dinti eu v-am mai zis sa intrebati la farma daca nu este unul cu benzocaina, caci stiam ca asta are Orajelul. La noi e unul si ii zice Baby-Kanka. Eu inca nu am luat de ala, dar e bun cel cu Lidocaina, tot anestezic, e Dentinox in Ro, ati incercat de asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

www.youtube.com/watch?v=5I3btZku6bQ" target="_blank">cum doarme copila mea afara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Motana, e mortala Daria cum a adormit
Si teodora trage niste somnuri afara ... de-abia astept caldura, tare m-am saturat de casa.

Fetele care asteapta "instrumentul" de la mine. Mi-au pierdut minunatii din Posta Romana coletul. E trimis de mai bine de o luna si daca l-ati mai vazut voi, l-am vazut si eu
Sorry, imi pare tare rau ...
Daca cumva, printr-o minune, apare ... anunt.

Va pun cateva poze cu noi, sa nu ne uitati
gasca

Poze incepand de AICI

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si Teodora(11.07.2009)
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Motana,Doamne,ce dulce e,draga de ea!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Buna dimineata de la mare!

Scriu si eu un strop pana se trezeste voinicul si apoi fugim la soare, poate si pe plaja. Ieri am fost in parc aici. Ce frumos e, fata de moghioros. Fetele din Constanta e o comoara tabacarie pentru bebei, nu-i asa?

Mqqm, bine ai revenit! De cand asteptam sa citesc experienta vacantei! Ati intrat cu Oliver in apa, ati facut ceva miscari de inot/aquaplay?

Uliiasi, eu cred ca daca voi va doriti sa stati la Piatra, va veti gasi locul acolo, mai ales daca vreti asta pentru David. Dumnezeu ii ajuta pe copii, asa ca drum bun acasa! Si noi ne dorim sa scapam de Bucuresti, simtim ca ne sufocam acolo si ne simtim atat de bine in Constanta. Ne intrebam cum am rezistat atatia ani in aglomeratia/poluarea si nebunia aia. Aici, ne miram la fiecare pas cat de amabili sunt oamenii, cum necunoscutii ne dau buna ziua pe scara blocului, etc

Alex@Sara, ma gadesc la voi mereu. Slava Domnului ca ati trecut cu bine de prima operatie si Doamne ajuta sa fie usor si la a doua. Pana in vara sa si uitati ca ati trecut prin toate grijile astea.

Motana, e superba Daris!

Clara, felicitari pentru afine si fasolea boabe! Imi place ca esti curajoasa si ca Bryce se descurca exemplar. Sunt foarte atenta la subiectul boabe, pentru ca abia astept sa i le dau intregi, am incercat si eu cu fasole ful (boabe mai mari), dar nu l-au atrs. Afinele le am congelate, i le pun in cereale si le inghite intregi (sunt mici oricum). Si felicitari pentru luna incheiata de BLW. Si eu sunt foarte multumita ca am ales metoda.

gata, s-a trezit micul bond, fugim la soare!

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

neata! este gata pt cine doreste.eu aseara am avut un baiat marait,muscacios si agitat.n`a vrut cereale,n`a vrut sa suga si abia pe la 22:30 a adormit cu mine`n pat.
emabucuresti Denis bea apa plata dupa fiecare masa de solide.inca`l alaptez,dar nu suge decat la vreo 20 min dupa solide asa ca...bea cata apa`i trebuie,apoi smotoceste cioculetul canii.iaurt ii dau campina si papa cam 100-150.
inutsa drum bun si aveti grija de voi!
elenada imi pare rau pt infectie,dar bine ca ati descoperit cauza.-ic pt Matei sa se faca bine repede.

Motana Daris e o scumpica cum doarme ea acolo.ce bine e cand ai curte si temp de acolo...vreau si eu!m`am saturat de frig si de apartament!despre Dentinox,eu l`am folosit pana mi`am procurat Orajelul,dar mi s`a parut apa de ploaie.probabil e concentratia mica de lidocaina.
Alex@Sara
tinem pumnii sa fie o reusita si a 2`a operatie.te asteptam cu vesti bune!
patrisuca ai noroc ca n`are dintisori cand te strange.cum am mai zis,Denis a fost foarte agitat aseara si mi`a prins degetul mic si m`a muscat rau de mi`au dat lacrimile.eu l`am dat cu orajel si i`am dat 1 ml de nurofen ca avea putina febra si s`a calmat.
blanca ce bine suna planurile tale de concediu.in legatura cu patania de la plimbare,te inteleg perfect.am patit`o si eu de n ori.eu ieri m`am dus sa platesc telefonul si la cladire se lucra,erau masini parcate de nu aveam loc sa intru cu carutul si a trebuit sa`l iau pe sus,peste scanduri sa pot intra sa platesc factura.de acum va merge sotul
gata ca nu mai sta Denis.mai revin eu.pup

Mergi la inceput